alxdr74 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Μέχρι τέλος Μάρτη θα έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι παραγγελίες του Ιανουαρίου σε επικοινωνία που είχα πριν λίγο. Αυτό τους έχουν πει από τα κεντρικά. Αν τους πάρεις κάνα δυο φορές ακόμα θα σου πουν δύο διαφορετικές εκδοχές πάλι. Ούτε αυτοί ξέρουν τι λένε. Απλά λένε κάτι για να κλείσουν το τηλέφωνο. Σε εμενα είπαν ότι τέλος Μάρτη θα έχει εξυπηρετηθεί όλος ο Φλεβάρης... 1
kundi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 https://www.istorm.gr/iphone-13-pro-max-128-sierra blue.html απορω γιατι αγοραζετε απο kotso 1
bioentre Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, kundi είπε https://www.istorm.gr/iphone-13-pro-max-128-sierra blue.html απορω γιατι αγοραζετε απο kotso Επειδή το ψιλικατζίδικο της ιστορμ-info quest είναι η πιο απαράδεκτη αντιπροσωπεία σε όλη την Ευρώπη και έχει δημιουργήσει αντίστοιχο μπάχαλο και στους μεταπωλητές. MacBook Pro max δεν έχουν εδώ και έξι μήνες... απλά για γέλια το ιστορμ πέρα από φοβερά αγενές
jester7seven Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, kundi είπε https://www.istorm.gr/iphone-13-pro-max-128-sierra blue.html απορω γιατι αγοραζετε απο kotso Εγώ παρέλαβα από Κωτσο, μάντεψε από που τα πέρνει . . . 1
bioentre Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jester7seven είπε Εγώ παρέλαβα από Κωτσο, μάντεψε από που τα πέρνει . . . Έλεος πιο μπαγλαμάδες πεθαίνεις σε αυτήν ελληνική αντιπροσωπεία. Βάζουν και αυτοκόλλητο οι ψιλικατζήδες λες και είναι γραμματόσημο. Ένα κούριερ (acs) πολύ χειρότερο από τα ΕΛΤΑ έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία, τα έχει κάνει μπάχαλο με τόσο κόσμο που ταλαιπωρείται και έχει το θράσος να βάζει γραμματόσημα και να χαλάει τη συσκευασία. Έλεος με τους ψιλικατζήδες Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από bioentre
Anass Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καλημέρα παιδιά!! Επικοινώνησα με τα κεντρικά τώρα και μου είπαν μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του μαρτι πιστεύουν πως θα έχω παραλάβει έχουν αρχίσει ηδη με τον Ιανουάριο μου είπε. Εγώ έχω παραγγείλει 22/1
alxdr74 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Έχει κάποια σημασία το χρώμα; Είναι παράδειγμα ευκολότερο να παραλάβει κάποιος το μαύρο από το ασημί ή το μπλε; Και τα χρώματα που εισάγει ο προμηθευτής είναι βάση παραγγελιών ή ότι του στείλουν;
Anass Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, alxdr74 είπε Έχει κάποια σημασία το χρώμα; Είναι παράδειγμα ευκολότερο να παραλάβει κάποιος το μαύρο από το ασημί ή το μπλε; Και τα χρώματα που εισάγει ο προμηθευτής είναι βάση παραγγελιών ή ότι του στείλουν; Μου είχαν πει ότι τους στείλουν όταν είχα ρωτήσει.
JimxxZe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πως γίνετε η istorm να έχει διαθέσιμα όλα τα χρώματα αλλά και ο Γερμανός και ο Κωτσόβολος να μην έχει τίποτα; Εντωμεταξύ είναι τόσο αλήτες που εμφανίζουν συνέχεια στο site τους τα 256 μοντέλα διαθέσιμα και όταν τους πήρα τηλ. εχθες ότι θέλω να αλλάξω τη παραγγελία σε 256 μου είπε ότι δεν έχουν απόθεμα και αυτά στο site είναι μάλλον εκθεσιακά. Αντε βρές άκρη τώρα... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από JimxxZe
Elintan68177221 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, JimxxZe είπε Πως γίνετε η istorm να έχει διαθέσιμα όλα τα χρώματα αλλά και ο Γερμανός και ο Κωτσόβολος να μην έχει τίποτα; Εντωμεταξύ είναι τόσο αλήτες που εμφανίζουν συνέχεια στο site τους τα 256 μοντέλα διαθέσιμα και όταν τους πήρα τηλ. εχθες ότι θέλω να αλλάξω τη παραγγελία σε 256 μου είπε ότι δεν έχουν απόθεμα και αυτά στο site είναι μάλλον εκθεσιακά. Αντε βρές άκρη τώρα... Εγω προχθες είδα οτι είχαν διαθέσιμο 128 gb και τους στέλνω και τους λεω πως είναι δύνατόν να εχετε διαθέσιμα ενω άλλοι περιμένουν τόσο καιρό κ μου είπαν οτι ήταν εκθεσιακό. Συγγνώμη αλλα πως γίνεται να ανεβάζουν κ να πουλάνε εκθεσιακά χωρίς να το αναφέρουν κάπου; Μήπως λένε ψέμματα;
giannis_ps_21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Elintan68177221 είπε Συγγνώμη αλλα πως γίνεται να ανεβάζουν κ να πουλάνε εκθεσιακά χωρίς να το αναφέρουν κάπου; Μήπως λένε ψέμματα; Δεν είναι εκθεσιακά. Εννοείται ότι λένε ψέματα. Τα εκθεσιακά δεν χρεώνονται στην αποθήκη τους και έρχονται για αυτό το σκοπό. Σαν εκθεσιακά. Δεν γίνεται το σύστημα ξαφνικά να "ξυπνάει" και να βλέπει μόνο του τι υπάρχει στο κατάστημα και να το ξαναβαζει στην αποθήκη. Για να μπει κατι στην αποθήκη πρεπει να χρεωθεί. Για να χρεωθεί χρειάζεται παραστατικό. Το παραστατικό περνιέται μια φορά. Αλλιώς θα έβγαινε ελλειμματική η αποθήκη ή το "ταμείο". Αρα η λογική λεει ότι έρχονται συσκευές, χρεώνονται στην αποθήκη, τα βλέπει το σύστημα, εμφανίζονται στο σάιτ κ όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τα ψέματα περί εκθεσιακού μην τα πιστεύετε. Δεν ισχύουν φυσικά. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από giannis_ps_21
Elintan68177221 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε Δεν είναι εκθεσιακά. Εννοείται ότι λένε ψέματα. Τα εκθεσιακά δεν χρεώνονται στην αποθήκη τους και έρχονται για αυτό το σκοπό. Σαν εκθεσιακά. Δεν γίνεται το σύστημα ξαφνικά να "ξυπνάει" και να βλέπει μόνο του τι υπάρχει στο κατάστημα και να το ξαναβαζει στην αποθήκη. Για να μπει κατι στην αποθήκη πρεπει να χρεωθεί. Για να χρεωθεί χρειάζεται παραστατικό. Το παραστατικό περνιέται μια φορά. Αλλιώς θα έβγαινε ελλειμματική η αποθήκη ή το "ταμείο". Αρα η λογική λεει ότι έρχονται συσκευές, χρεώνονται στην αποθήκη, τα βλέπει το σύστημα, εμφανίζονται στο σάιτ κ όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τα ψέματα περί εκθεσιακού μην τα πιστεύετε. Δεν ισχύουν φυσικά. Οπότε την επόμενη φορά που θα δω διαθέσιμο θα ρωτήσω κατευθείαν αν είναι εκθεσιακό για να δω τι θα μου πουν. Δεν θα πω οτι εχω ήδη παραγγείλει κ περιμένω.
JimxxZe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν άτομα εδώ που περιμένουν από Δεκέμβριο; Εγώ είμαι 17/01.. Δε ξέρεις τι να πιστέψεις με τους παπαρηδες. Πάλι έχουν βγάλει 256 διαθέσιμο. Αν ισχύει ότι δεν είναι εκθεσιακά και ότι όντως αυτά που βγάζει διαθέσιμα έχουν περασει από την αποθήκη, τότε δεν ισχύει ότι παραλαμβάνουν απόθεμα κάθε Παρασκευή ή κάθε αρχής ή τέλους του μήνα όπως είχαν αναφέρει πολλοί. Άρα παραλαμβάνουν σχεδόν κάθε μέρα. Αλλιώς είτε αυτά που εμφανίζει στο site γίνεται επί τούτου και είναι μούφα απλά για να ψαρωνουν κόσμο είτε όντως είναι πραγματικά και όποιος προλάβει πρόλαβε. Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι απαράδεκτοι και αεριτζηδες. Άμα με ξαναδούν στο μαγαζί τους, χαιρετίσματα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από JimxxZe
gianniz_k Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Elintan68177221 είπε Οπότε την επόμενη φορά που θα δω διαθέσιμο θα ρωτήσω κατευθείαν αν είναι εκθεσιακό για να δω τι θα μου πουν. Δεν θα πω οτι εχω ήδη παραγγείλει κ περιμένω. Θα το παραγγείλεις με παραλαβή και πληρωμή σε κατάστημα και όταν θα είναι έτοιμο για παραλαβή θα ζητήσεις να εξυπηρετηθεί με αυτό το τεμάχιο η αρχική σου παραγγελία.
giannis_ps_21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Αλλιώς είτε αυτά που εμφανίζει στο site γίνεται επί τούτου και είναι μούφα απλά για να ψαρωνουν κόσμο είτε όντως είναι πραγματικά και όποιος προλάβει πρόλαβε. Δυστυχώς ότι σου λέω είναι αλήθεια. Έχω πάρει 2 από αυτά που εμφανίζουν τάχα εκθεσιακά. Και στις δύο περιπτώσεις πηρα σφραγισμένη συσκευή. Την πρώτη φορά που μου ήρθε το μηνυμα να παραλάβω, πηρα το τηλεφωνικό κέντρο να ρωτήσω αν όντως υπάρχει μην κάνω τζαμπα δρόμο. Η απάντηση αμέσως ήταν ότι μάλλον είναι λάθος του συστήματος κ ότι αυτά πανε με προπαραγγελια. Του είπα ευθέως οτι δεν ειναι λάθος, κοινό μυστικό οτι υπάρχουν διαθέσιμα κάποια κομμάτια. Με πηρε 3 λεπτα αργότερα να μου επιβεβαιώσει οτι υπάρχει όντως στο καταστημα. Την δεύτερη φορα δεν πηρα τηλέφωνο. Πηγα απευθείας στο κατάστημα που μου ειχε βγαλει για παραλαβή. Το πήρα και έφυγα. Και τα δυο τα ειχα βαλει σαν απόδειξη λιανικής κ τα εκοψα τιμολογιο. Κανένα κόλλημα, καμία καθυστέρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα