Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Laourra είπε

Καλημέρα παιδιά εγώ σήμερα πήγα στον κοτσόβολο στους αγίους στο Ίλιον να πληρώσω την δώσει και να μάθω αν έχουν κάποιο νέο μου λέει θέλετε 2 εβδομάδες ακόμα και τους λέω περιμένω ενάμιση μήνα και λέω τέλος πάντων ποιο έχετε τώρα εδώ διαθέσιμο να το πάρω και λένε το 256  γκολδ και λέω οκ το θέλω κάντε ακύρωση το προηγούμενο και έκανα ακύρωση και το απόγευμα πάω να το πάρω δεν άντεχα άλλο πραγτικα με κούρασε όλο αυτό ήταν ατοκο μέχρι το Σάββατο μου βγήκε 160 πάρα πάνω αλλά δεν είχα άλλη υπομονή αυτά από μένα 

Πως το πήρες τόσο γρήγορα; Δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέα χαρτιά για το δάνειο και να περιμένεις να πάρει έγκριση από τη τράπεζα εφόσον άλλαξες προίόν;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, JimxxZe είπε

Πως το πήρες τόσο γρήγορα; Δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέα χαρτιά για το δάνειο και να περιμένεις να πάρει έγκριση από τη τράπεζα εφόσον άλλαξες προίόν;

Είναι η κουνιάδα μου χρόνια πελάτισσα η έγκριση γίνεται άμεσως  και από την στιγμή που υπάρχει διαθέσιμο το παραλαβανεις άμεσως περιμένω να με πάρουν από το κατάστημά για να πάω να το παραλάβω 

• Thanks 1
Δημοσ.

Το πρωί άλλαξα την παραγγελία στης 5:10 μου είπαν να πάω να το παραλάβω και το πήρα καλή συνέχεια σε όλους παιδιά ελπίζω να το πάρετε και εσείς σύντομα 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Laourra είπε

Το πρωί άλλαξα την παραγγελία στης 5:10 μου είπαν να πάω να το παραλάβω και το πήρα καλή συνέχεια σε όλους παιδιά ελπίζω να το πάρετε και εσείς σύντομα 

Ποιο πήρες τελικά ;;

5 λεπτά πριν, markos1987 είπε

Ποιο πήρες τελικά ;;

5 λεπτά πριν, markos1987 είπε

Ποιο πήρες τελικά ;;

3EA89465-7A9B-480A-B23D-FEE5077CE93F.jpeg

720A8F55-9087-4255-AFE5-E3409B72E15D.jpeg

30B9D58A-07C5-4EEA-8970-ED7330B62175.jpeg

Βρήκα τρόπο να στείλω τις φωτό γιατί μου έλεγε μια κοπέλα εδώ ότι τρολαρω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι θα γίνει ρε Κωτσόβολα μας έχει βγάλει τη πίστη να πούμε. Κούλουμα χωρίς το τηλέφωνο θα κάνουμε και ήθελα να βγάλω βιντεάρα με το αιφόνι στο ένα χέρι και στο άλλο να ανεμίζω τον χαρταετό να πουλήσω λίγο μούρη στους φτωχομπινέδες ανδροιδάκηδες φίλους μου.🤑

Αν κάνω ανάσταση χωρίς το τηλέφωνο και δε σουβλίσω οβελία με το designed in California smartphone μου θα φαρμακωθώ 😫

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε

To "assembled in china" ξέχασες. 😂

Αυτά δε τα φωνάζουμε ρε, είναι μικρά γράμματα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Herakleion είπε

Κάνενα νέο ;;

Τη δεδομένη περίοδο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τις νέες συσκευές της apple. Για ό,τι νεότερο θα ενημερωθείτε από εκπρόσωπο της εταιρείας μας. 

Η σημερινή ενερωση τους σε εμενα

1 λεπτό πριν, alxdr74 είπε

Τη δεδομένη περίοδο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τις νέες συσκευές της apple. Για ό,τι νεότερο θα ενημερωθείτε από εκπρόσωπο της εταιρείας μας. 

Καθώς και το μήνυμα.. Η παραγγελία σας βρίσκεται σε αναμονή διαθεσιμότητας προϊόντος χωρίς να υπάρχει νεότερο ενημέρωση για την παραλαβή του προϊόντος από τον προμηθευτή μας. Μόλις επιβεβαιωθεί απόθεμα, θα ενημερωθείτε σχετικά από αρμόδιο εκπρόσωπο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alxdr74 είπε

Καθώς και το μήνυμα.. Η παραγγελία σας βρίσκεται σε αναμονή διαθεσιμότητας προϊόντος χωρίς να υπάρχει νεότερο ενημέρωση για την παραλαβή του προϊόντος από τον προμηθευτή μας. Μόλις επιβεβαιωθεί απόθεμα, θα ενημερωθείτε σχετικά από αρμόδιο εκπρόσωπο.

Βασικά σήμερα βγαίνει καινούριο όποτε μια χαρά ενημέρωση υπάρχει... στο εξωτερικό... που δεν έχουμε το μπάχαλο της ιστορμ

Δημοσ.

Κανένα νέο βρε παιδιά ; Δεν παραλαβε κάνεις ;; Εμένα που μου έλεγαν ότι θα παραλάβω μέχρι 10 τ μήνα τελικά ψέματα , 12/1 😠

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...