vag.patrick Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε σεις , θα μιλατε με αυτους που εχετε βαλει παραγγελια. Αν βαλατε απο καταστημα , να πατε στο καταστημα. Αν βαλατε απο την σελιδα τοτε να μιλατε με τα κεντρικα. Μη τα μπερδευετε μονοι σας τα πραματα. 17/1 εγω θα παραλαβω μεχρι τις 10 Μαρτιου. Ετσι ειπαν και κανω μια υπομονη ακομα. Εαν εχετε μετρητα ολο το ποσο δε μπορω να καταλαβω γιατι περιμενετε. Αν εχετε πλανο δοσεων και φαγατε ηδη 1 μηνα αναμονης δεν υπαρχει λογος να ακυρωσετε εκτος και αν αλλαξατε γνωμη για την αγορα της συσκευης Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από vag.patrick
insgamer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Γεια σας, εγω το περίμενα από της 19/12/21 και θα μου έρθει την Τρίτη 8/2/22 χίλιες φορές να το επέμενε από το Amazon.de και γλίτωνα και 100€ τα έχουν άμεσα εκεί. 1
bioentre Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 51 λεπτά πριν, Pioneer800 είπε και μενα μου ειπαν οτι εξυπηρετουν απο οτι βλεπει καποια του Δεκεμβριου και να κανω υπομονη 2 βδομαδες ακομα και οτι λογικα θα εξυπηρετηθω! 12/1 και γω οποτε για να λενε 2 βδομαδες παμε τον επομενο μηνα λογικα στην επομενη παραλαβη! 1 φορά το μήνα, τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου έχει παραλαβεί η αντιπροσωπεία. Για αυτό παίρνουμε από εξωτερικό αμαζον και σκρουτζ και ξεμπερδεύουμε και γλυτώνουμε και 100 με 200 ευρώ. Τα έχουμε ξαναγράψει, γιατί ασχολείστε ακόμα με την απάτη της αντιπροσωπείας και του ιστορμ στην Ελλάδα. Καλό Πάσχα είναι αυτοί εδώ πέρα... Μόλις τώρα, bioentre είπε 1 φορά το μήνα, τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου έχει παραλαβεί η αντιπροσωπεία. Για αυτό παίρνουμε από εξωτερικό αμαζον και σκρουτζ και ξεμπερδεύουμε και γλυτώνουμε και 100 με 200 ευρώ. Τα έχουμε ξαναγράψει, γιατί ασχολείστε ακόμα με την απάτη της αντιπροσωπείας και του ιστορμ στην Ελλάδα. Καλό Πάσχα είναι αυτοί εδώ πέρα... Ακριβώς, τελευταία βγάζει και προσφορές το άμαζον, οπότε μπορεί να γλύτωνες και παραπάνω... αλλά δεν είναι τόσο για τα χρήματα, είναι για την απάτη που κάνει η αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα. όσο τα τσεπώνουν τόσο περισσότερο θα γελάνε στην μάπα μας. Για να δούμε όμως τι θα γίνει όταν ξυπνήσουμε και τα παίρνουμε από αλλού...
Laourra Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, alxdr74 είπε Εμένα μου είπαν ότι είναι στα μέσα Γενάρη περίπου και ότι στο τέλος του μήνα θα πιάσουν τον Φλεβάρη.... Κλαίω 8/1/22 εδώ 1
Marios2341 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Laourra είπε Κλαίω 8/1/22 εδώ Παίζει ρόλο κ το κατάστημα κ το χρώμα
georgiaka12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, να πω κ εγώ ενδεικτικά ότι περιμένω από 24/12 13 pro max 128gb sb κ σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών, είναι αδιευκρίνιστη η ημερομηνία που θα παραλάβω κ ελπίζουν να είναι μέσα στον Μάρτιο.. 1
jackess Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Για 13 pro max 256 sierra blue πάντως παραγγελία 23/2 μου έστειλαν μήνυμα 5/3 θα παραλάβει η κούριερ 🤔 1
Marios2341 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, jackess είπε Για 13 pro max 256 sierra blue πάντως παραγγελία 23/2 μου έστειλαν μήνυμα 5/3 θα παραλάβει η κούριερ 🤔 Στα 256 δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα διαθεσιμότητας. τα 128 έχουν το μεγάλο πρόβλημα Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από Marios2341 1
thansimo79 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Καλημέρα σε όλους! Εγω εχω παραλάβει καιρό απλά παρακολουθώ την πορεία των πραγμάτων! Περίμενα σχεδόν 3 μηνες το κιν και ενώ έχουμε φτάσει Μάρτιο ακόμα ταλαιπωρείστε με τις παραλαβές και τις 2μηνες + αναμονές Απίστευτα πράγματα στο Ελλαδισταν... Καλή υπομονή εύχομαι και καλές παραλαβές σε όλους! 1 1
JimxxZe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Τη φάγαμε και αυτή την εβδομάδα με ουδέν αποτέλεσμα. Πόσο θα'θελα να ρίξω άκυρο στη παραγγελία αλλά ήδη εχω φάει 1μιση μήνα αναμονή και θα πάει χαμένος..
Marios2341 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Τη φάγαμε και αυτή την εβδομάδα με ουδέν αποτέλεσμα. Πόσο θα'θελα να ρίξω άκυρο στη παραγγελία αλλά ήδη εχω φάει 1μιση μήνα αναμονή και θα πάει χαμένος.. Και εγώ ένα μήνα έχω γι'αυτό δεν ακυρώνω, λίγο έμεινε
Laourra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά εγώ σήμερα πήγα στον κοτσόβολο στους αγίους στο Ίλιον να πληρώσω την δώσει και να μάθω αν έχουν κάποιο νέο μου λέει θέλετε 2 εβδομάδες ακόμα και τους λέω περιμένω ενάμιση μήνα και λέω τέλος πάντων ποιο έχετε τώρα εδώ διαθέσιμο να το πάρω και λένε το 256 γκολδ και λέω οκ το θέλω κάντε ακύρωση το προηγούμενο και έκανα ακύρωση και το απόγευμα πάω να το πάρω δεν άντεχα άλλο πραγτικα με κούρασε όλο αυτό ήταν ατοκο μέχρι το Σάββατο μου βγήκε 160 πάρα πάνω αλλά δεν είχα άλλη υπομονή αυτά από μένα Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από Laourra 1
vag.patrick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, Laourra είπε Καλημέρα παιδιά εγώ σήμερα πήγα στον κοτσόβολο στους αγίους στο Ίλιον να πληρώσω την δώσει και να μάθω αν έχουν κάποιο νέο μου λέει θέλετε 2 εβδομάδες ακόμα και τους λέω περιμένω ενάμιση μήνα και λέω τέλος πάντων ποιο έχετε τώρα εδώ διαθέσιμο να το πάρω και λένε το 256 γκολδ και λέω οκ το θέλω κάντε ακύρωση το προηγούμενο και έκανα ακύρωση και το απόγευμα πάω να το πάρω δεν άντεχα άλλο πραγτικα με κούρασε όλο αυτό ήταν ατοκο μέχρι το Σάββατο μου βγήκε 160 πάρα πάνω αλλά δεν είχα άλλη υπομονή αυτά από μένα Καλησπερα, Καλοδουλευτο με το καλο. Εσυ ποτε ειχες βαλει παραγγελια?
Laourra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, vag.patrick είπε Καλησπερα, Καλοδουλευτο με το καλο. Εσυ ποτε ειχες βαλει παραγγελια? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️ 8/1/22 1
vag.patrick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, Laourra είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️ 8/1/22 Καταλαβα.... ενταξει παιζει ρολο το υποκ/μα αλλα και εσυ εισαι Αττικη , τι σκατα? αι να δουμε , εγω με βλεπω απο βδομαδα.... αλλα παρα πηγε το πραμα ρε γαμωτο... Οχι τιποτα τωρα βαραω το κεφαλι μου , γιατι ενα μηνα πριν μπορουσα να το παρω μετρητα με τιμολογιο και ειπα να μην ξοδεψω τοσα και το κανα με πλανο που ειχα ποσο με προ-εγκριση..... Τεσπα... τωρα ειμαι σε ενα φαυλο κυκλο του "εφαγες τοσο καιρο περιμενε λιγο ακομα" κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα