markos1987 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, giannis_ps_21 είπε Αυτό λένε και εκμεταλλεύονται/κοροϊδεύουν αυτούς που περιμένουν. Φέρνουν κάποια κομμάτια και τα βάζουν στο σάιτ τους. Όποιος κάνει παραγγελία εκείνη τη στιγμή μπορεί να είναι τυχερός και να το πάρει. Δεν τίθεται θέμα ότι κάποιος τρώει τη σειρά κάποιου άλλου γιατί όπως φαίνεται τα κινητά είναι εκεί και διαθέσιμα μέχρι να πουληθούν. Γενικά επικρατεί ένα μπάχαλο από τον επίσημο εισαγωγέα μέχρι τους μεταπωλητές και χρειάζεται είτε πολλή υπομονή είτε επιλογή άλλου καταστήματος (εντός ή εκτός Ελλάδας). Και όταν μιλάω περί εκμετάλλευσης το λέω γιατί στις περισσότερες προπαραγγελίες είτε έχουν πάρει λεφτά από δόσεις μέσω τραπέζης, είτε κάποια προκαταβολή. Αφού λοιπόν έχουν δεσμεύσει κάποια άτομα και τα αποθέματα είναι ελάχιστα, προχωράνε τις παραγγελίες με ρυθμούς χελώνας και ρίχνουν κάποια μοντέλα στο σάιτ για να τσιμπήσουν και από εκεί. Γιατί όπως και να χει, αυτά στο σαιτ θα πουληθούν σίγουρα. Εγώ πάντως Δευτέρα βράδυ απόφασισα να πάρω iPhone τη Τρίτη το απόγευμα το είχα στα χέρια μου. Μπορεί και να ήμουν τυχερός δε ξέρω που είχε διαθέσιμο, αλλά δε παίζει να περίμενα
giannis_ps_21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, markos1987 είπε Εγώ πάντως Δευτέρα βράδυ απόφασισα να πάρω iPhone τη Τρίτη το απόγευμα το είχα στα χέρια μου. Μπορεί και να ήμουν τυχερός δε ξέρω που είχε διαθέσιμο, αλλά δε παίζει να περίμενα Το βρήκες διαθέσιμο στον Κωτσόβολο και το πήρες ή το πήρες από αλλού;
Elintan68177221 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, markos1987 είπε Εγώ πάντως Δευτέρα βράδυ απόφασισα να πάρω iPhone τη Τρίτη το απόγευμα το είχα στα χέρια μου. Μπορεί και να ήμουν τυχερός δε ξέρω που είχε διαθέσιμο, αλλά δε παίζει να περίμενα Για να δούμε φωτο! Εσύ συνέχεια μας τρολάρεις εδώ μεσα και παίζεις με τον πόνο μας! 1
markos1987 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, Elintan68177221 είπε Για να δούμε φωτο! Εσύ συνέχεια μας τρολάρεις εδώ μεσα και παίζεις με τον πόνο μας! 1 λεπτό πριν, markos1987 είπε Πώς στέλνω φωτό δε με αφηνει 23 λεπτά πριν, markos1987 είπε Πώς στέλνω φωτό δε με αφηνει 9 ώρες πριν, Elintan68177221 είπε Για να δούμε φωτο! Εσύ συνέχεια μας τρολάρεις εδώ μεσα και παίζεις με τον πόνο μας! Στείλε μου αν θες το fb σου να σου στειλω
alxdr74 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, giannis_ps_21 είπε Το βρήκες διαθέσιμο στον Κωτσόβολο και το πήρες ή το πήρες από αλλού; Σε τηλεφωνική επικοινωνία με κωτσοβολο μόλις μου είπαν ότι εξυπηρετούν παραγγελίες που έγιναν στα μέσα Γενάρη.Ηδη λέει άρχισαν και στέλνουν κομμάτια. Η δική μου παραγγελία έγινε στις 17 Φλεβάρη και λέει έως τελη Μάρτη θα εξυπηρετηθεί.
markos1987 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, giannis_ps_21 είπε Το βρήκες διαθέσιμο στον Κωτσόβολο και το πήρες ή το πήρες από αλλού; Στο Κωτσόβολο στη Σπάρτη!Ρωτησα ποιο από τα 13 pro εχει διαθέσιμα και πήρα το 13 pro 256gb sb. Είχε διαθέσιμο και το max σε 256 αλλά δε το ήθελα λόγω μέγεθους
Marios2341 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μίλησα με κεντρικά τώρα μόλις, πήρα 2 φορές και ευτυχώς συνδέθηκα με διαφορετικά άτομα, λοιπόν η πρώτη μου είπε ότι ακόμα εξυπηρετούν Δεκέμβριο Ιανουάριο, και ο δεύτερος μου είπε ότι ακόμα εξυπηρετούν Δεκέμβριο εγώ που είμαι 29/01 έχω ένα μήνα ακόμα, βγάλτε συμπέρασμα 1 1
Anass Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Marios2341 είπε Μίλησα με κεντρικά τώρα μόλις, πήρα 2 φορές και ευτυχώς συνδέθηκα με διαφορετικά άτομα, λοιπόν η πρώτη μου είπε ότι ακόμα εξυπηρετούν Δεκέμβριο Ιανουάριο, και ο δεύτερος μου είπε ότι ακόμα εξυπηρετούν Δεκέμβριο εγώ που είμαι 29/01 έχω ένα μήνα ακόμα, βγάλτε συμπέρασμα Και εγώ το ίδιο πριν λιγο και μου είπε ακομα εξυπηρετούν Δεκέμβριο εμείς λογικά τελεί του μήνα και αν λέει δεν το ξέρουν ακομα! 🤬καλά ελεγα εγώ καλό πασχα παιδιά!! 1
Herakleion Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Αυτοί μας κοροϊδεύουνε , δεν έχουνε βρει ακόμα το τεμάχιο μου μόλις έρθει θα μ στείλουν μύνημα , 12/1
Marios2341 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, Herakleion είπε Αυτοί μας κοροϊδεύουνε , δεν έχουνε βρει ακόμα το τεμάχιο μου μόλις έρθει θα μ στείλουν μύνημα , 12/1 Ααα καλαα, δεν ξέρω σκέφτομαι ακύρωση έτσι όπως φέρονται 1
alxdr74 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Anass είπε Και εγώ το ίδιο πριν λιγο και μου είπε ακομα εξυπηρετούν Δεκέμβριο εμείς λογικά τελεί του μήνα και αν λέει δεν το ξέρουν ακομα! 🤬καλά ελεγα εγώ καλό πασχα παιδιά!! Εμένα μου είπαν ότι είναι στα μέσα Γενάρη περίπου και ότι στο τέλος του μήνα θα πιάσουν τον Φλεβάρη....
Marios2341 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, alxdr74 είπε Εμένα μου είπαν ότι είναι στα μέσα Γενάρη περίπου και ότι στο τέλος του μήνα θα πιάσουν τον Φλεβάρη.... Με το κατάστημα μίλησες η με κεντρικά;
alxdr74 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Marios2341 είπε Με το κατάστημα μίλησες η με κεντρικά; Στο τηλεφωνικό κέντρο
Marios2341 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, alxdr74 είπε Στο τηλεφωνικό κέντρο Δεν ξέρω τι να πω...
Pioneer800 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, Herakleion είπε Αυτοί μας κοροϊδεύουνε , δεν έχουνε βρει ακόμα το τεμάχιο μου μόλις έρθει θα μ στείλουν μύνημα , 12/1 και μενα μου ειπαν οτι εξυπηρετουν απο οτι βλεπει καποια του Δεκεμβριου και να κανω υπομονη 2 βδομαδες ακομα και οτι λογικα θα εξυπηρετηθω! 12/1 και γω οποτε για να λενε 2 βδομαδες παμε τον επομενο μηνα λογικα στην επομενη παραλαβη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα