Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παιδιά ξανά πήρα σήμερα για να δω τι θα μ πούνε , και μ είπανε όντως ότι αύριο μεθαύριο θα έχουνε αποθέματα , και ότι να μην ακυρώσω την παραγγελία μου γιατί είμαι μέσα στης μέρες που θα καλύψουνε!! Και μου είπε λογικά αυτή την εβδομάδα θα παραλάβω !!! Ελπίζω να μην με κοροϊδεύουν !!!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Herakleion είπε

Εγώ παιδιά ξανά πήρα σήμερα για να δω τι θα μ πούνε , και μ είπανε όντως ότι αύριο μεθαύριο θα έχουνε αποθέματα , και ότι να μην ακυρώσω την παραγγελία μου γιατί είμαι μέσα στης μέρες που θα καλύψουνε!! Και μου είπε λογικά αυτή την εβδομάδα θα παραλάβω !!! Ελπίζω να μην με κοροϊδεύουν !!!

εμενα στο fb απαντησαν αυτο:

Το είδος βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους εκπροσώπους της εταιρείας μας, καθώς βρισκόμαστε σε αναμονή εισαγωγής του στις κεντρικές μας αποθήκες από τον προμηθευτή. Μόλις αυτό επιβεβαιωθεί θα δρομολογηθεί προς αποστολή,και θα λάβετε Sms με περισσότερες λεπτομέρειες.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Pioneer800 είπε

εμενα στο fb απαντησαν αυτο:

Το είδος βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους εκπροσώπους της εταιρείας μας, καθώς βρισκόμαστε σε αναμονή εισαγωγής του στις κεντρικές μας αποθήκες από τον προμηθευτή. Μόλις αυτό επιβεβαιωθεί θα δρομολογηθεί προς αποστολή,και θα λάβετε Sms με περισσότερες λεπτομέρειες.

Καλημέρα εγώ πείρα τηλέφωνο από σταθερό και έκαναν εκατό χρόνια να το σηκώσουν όταν τα σήκωσαν ήξεραν ακριβώς ποια ειμαι γιατί δεν μου ζήτησαν το τηλ που έχω δωσει..μου είπαν ότι περιμένουμε αρχές Μαρτίου απλά δεν ξέρουν ποσά θα έρθουν και τι..έχουν λέει και δελτία Δεκεμβρίου ακομα που δέν έχουν παραλάβει..όποτε με λίγα λόγια θα πάρουν αυτοί πρώτα και ότι μείνει θα πάρουν και κάποιοι από εμάς ανάλογα τι έχει παραγγείλει ο καθένας μας..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Anass είπε

Καλημέρα εγώ πείρα τηλέφωνο από σταθερό και έκαναν εκατό χρόνια να το σηκώσουν όταν τα σήκωσαν ήξεραν ακριβώς ποια ειμαι γιατί δεν μου ζήτησαν το τηλ που έχω δωσει..μου είπαν ότι περιμένουμε αρχές Μαρτίου απλά δεν ξέρουν ποσά θα έρθουν και τι..έχουν λέει και δελτία Δεκεμβρίου ακομα που δέν έχουν παραλάβει..όποτε με λίγα λόγια θα πάρουν αυτοί πρώτα και ότι μείνει θα πάρουν και κάποιοι από εμάς ανάλογα τι έχει παραγγείλει ο καθένας μας..
Επεξ/σία από Anass
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios2341 είπε

Μάλλον από βδομάδα θα δώσουν, αφού μέχρι τώρα δεν έστειλαν τίποτα 

Και εγώ αυτό νομίζω μακάρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από βδομάδα σε βδομάδα μας πάνε οι αλήτες... Το μαρτύριο της σταγόνας. Όλοι graphite 128gb περιμένετε; Επειδή βλέπω στο site τους έχουν διαθέσιμα sb. Μόλις εξαφανίστηκαν 😅

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Laourra είπε

Και εγώ αυτό νομίζω μακάρι 

Από τι είδα εδώ μεσα τον προηγούμενο μήνα από 7 άρχισαν να δίνουν μέχρι 13 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JimxxZe είπε

Από βδομάδα σε βδομάδα μας πάνε οι αλήτες... Το μαρτύριο της σταγόνας. Όλοι graphite 128gb περιμένετε; Επειδή βλέπω στο site τους έχουν διαθέσιμα sb. Μόλις εξαφανίστηκαν 😅

Αυτά τα sb τα διαθεσιμα είναι εκθεσιακα, αυτό μου είπαν σήμερα 

• Sad 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Marios2341 είπε

Από τι είδα εδώ μεσα τον προηγούμενο μήνα από 7 άρχισαν να δίνουν μέχρι 13 

Τι εννοείς δεν κατάλαβα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Laourra είπε

Τι εννοείς δεν κατάλαβα 

Ότι 7 Φεβρουαρίου άρχισαν να δίνουν έως 13, με τα λεγόμενα όσων πήραν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Marios2341 είπε

Αυτά τα sb τα διαθεσιμα είναι εκθεσιακα, αυτό μου είπαν σήμερα 

Αυτό λένε και εκμεταλλεύονται/κοροϊδεύουν αυτούς που περιμένουν. Φέρνουν κάποια κομμάτια και τα βάζουν στο σάιτ τους. Όποιος κάνει παραγγελία εκείνη τη στιγμή μπορεί να είναι τυχερός και να το πάρει. Δεν τίθεται θέμα ότι κάποιος τρώει τη σειρά κάποιου άλλου γιατί όπως φαίνεται τα κινητά είναι εκεί και διαθέσιμα μέχρι να πουληθούν. Γενικά επικρατεί ένα μπάχαλο από τον επίσημο εισαγωγέα μέχρι τους μεταπωλητές και χρειάζεται είτε πολλή υπομονή είτε επιλογή άλλου καταστήματος (εντός ή εκτός Ελλάδας).

Και όταν μιλάω περί εκμετάλλευσης το λέω γιατί στις περισσότερες προπαραγγελίες είτε έχουν πάρει λεφτά από δόσεις μέσω τραπέζης, είτε κάποια προκαταβολή. Αφού λοιπόν έχουν δεσμεύσει κάποια άτομα και τα αποθέματα είναι ελάχιστα, προχωράνε τις παραγγελίες με ρυθμούς χελώνας και ρίχνουν κάποια μοντέλα στο σάιτ για να τσιμπήσουν και από εκεί. Γιατί όπως και να χει, αυτά στο σαιτ θα πουληθούν σίγουρα.

Επεξ/σία από giannis_ps_21
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...