Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Laourra είπε

Περνώ σήμερα τηλέφωνο τον κοτσόβολο έτσι να δω τι θα που και. Τι μου είπα ρε παιδιά ότι τώρα καλύπτουν τον Δεκέμβριο ρε αυτή εκεί Μέσα δεν ξέρουν τι τους γίνεται αλλά λέει ο ένας αλλά ο άλλος μέχρι να τους πάρει ο διάολος όλους αι σιχτιρ ποια 

Μπορεί να είναι όντως έτσι αναλόγως τι έχεις παραγγείλει , ειδικά sb και graf έχουνε σοβαρό πρόβλημμα !!! 

Εγώ πήρα εχθές και μ είπανε ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουνε παραλαβή και ούτε μέχρι ποια ημερομηνία έχουνε εξυπηρέτηση , και εγώ τους είπα να συνεννοηθούνε όλοι να λένε τα ίδια πράγματα ,γιατί έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό , και μ είπε ότι θα μάθει και θα με ενημερώσει ,δεν με έχουν πάρει βέβαια τηλέφωνο 🤣

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Laourra είπε

Περνώ σήμερα τηλέφωνο τον κοτσόβολο έτσι να δω τι θα που και. Τι μου είπα ρε παιδιά ότι τώρα καλύπτουν τον Δεκέμβριο ρε αυτή εκεί Μέσα δεν ξέρουν τι τους γίνεται αλλά λέει ο ένας αλλά ο άλλος μέχρι να τους πάρει ο διάολος όλους αι σιχτιρ ποια 

Πάντως εχθές που πήγα και ρώτησα μου είπαν 2-3 του μήνα θα παραλάβουν πολλοί, τώρα δεν ξέρω τι να πω..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Laourra είπε

Λογικό ακούγεται, είναι να μην μπλέξεις με το ιστορμ. 4 μήνες ανομονή όπως έγραψαν και παραπάνω...

1 ώρα πριν, Marios2341 είπε

Πάντως εχθές που πήγα και ρώτησα μου είπαν 2-3 του μήνα θα παραλάβουν πολλοί, τώρα δεν ξέρω τι να πω..

Αυτό ισχύει, τέλος του μήνα έχει παραλαβή το καφενείο του ιστορμ.

Μια φορά το μήνα έχουν παραλαβή οι αχαίρευτοι... οπότε αν δεν ακούτε κάτι μέχρι τις 10 του μήνα, πάτε για τον επόμενο..

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Laourra είπε

Καλημέρα παιδιά καλή εβδομάδα σε όλους οποίος λάβει σήμερα κάποιο μήνυμα να μας ενημερώσει 

Εγώ πήρα τηλέφωνο τώρα να ρωτήσω αν έχουμε κάποιο νέο , και μ λένε ότι περιμένουνε ενημέρωση από τον προμηθευτή , κ ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουνε παραλαβές , μετά την ρώτησα ισχύει ότι έχετε δώσει παραγγελίες μέχρι της 10/1 η και αυτό ψέματα είναι ; Δεν ξέρω μ λέει αλλά έχω δει και πιο παλιές παραγγελίες από την δικιά σας , ωστόσο εγώ είμαι 12/1 , δεν μπορώ άλλο αλήθεια έχω απογοητευτεί τόσο που σκέφτομαι να το ακυρώσω και να μ δώσουν ότι λεφτά έχω δώσει πίσω !!!

Επεξ/σία από Herakleion
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Herakleion είπε

Εγώ πήρα τηλέφωνο τώρα να ρωτήσω αν έχουμε κάποιο νέο , και μ λένε ότι περιμένουνε ενημέρωση από τον προμηθευτή , κ ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουνε παραλαβές , μετά την ρώτησα ισχύει ότι έχετε δώσει παραγγελίες μέχρι της 10/1 η και αυτό ψέματα είναι ; Δεν ξέρω μ λέει αλλά έχω δει και πιο παλιές παραγγελίες από την δικιά σας , ωστόσο εγώ είμαι 12/1 , δεν μπορώ άλλο αλήθεια έχω απογοητευτεί τόσο που σκέφτομαι να το ακυρώσω και να μ δώσουν ότι λεφτά έχω δώσει πίσω !!!

Όχι κορίτσι μου μην το κάνεις μέχρι 10 Μαρτίου το πολύ θα τα έχουμε κρίμα να το κάνεις εννω περιμένεις τόσο καιρό 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, despan93 είπε

Πώς το ξέρουμε αυτό για τις 10 Μαρτίου?

Καλημέρα είπαν ότι όσοι έχουν κάνει παραγγελία τον Γενάρη μέχρι 10 Μαρτίου θα έχουν καλυφτεί τώρα τι να σου πω

Καλημέρα σε όλους μόλις μίλησα με κοτσόβολο μου είπαν ότι η δικιά μου παραγγελία θα είναι έτοιμει μέχρι Δευτέρα και έκανα την παραγγελία μου στης 8/1/22

Δημοσ.

Α καλά…γι αυτούς που έχουν παραγγελία από Ιανουάριο σου είπαν  δηλαδή εμείς που είμαστε Φεβρουάριο καλό Πάσχα ;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Laourra είπε

Καλημέρα είπαν ότι όσοι έχουν κάνει παραγγελία τον Γενάρη μέχρι 10 Μαρτίου θα έχουν καλυφτεί τώρα τι να σου πω

Καλημέρα σε όλους μόλις μίλησα με κοτσόβολο μου είπαν ότι η δικιά μου παραγγελία θα είναι έτοιμει μέχρι Δευτέρα και έκανα την παραγγελία μου στης 8/1/22

Σε πήρανε τηλ σήμερα ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Herakleion είπε

Σε πήρανε τηλ σήμερα ;

Όχι εγώ τους πήρα 

45 λεπτά πριν, Armonista είπε

Α καλά…γι αυτούς που έχουν παραγγελία από Ιανουάριο σου είπαν  δηλαδή εμείς που είμαστε Φεβρουάριο καλό Πάσχα ;

Καλά ναι έχεις ακόμα δρόμο εγώ κλείνω 2 μήνες νομίζω εκεί παραβαίνουν όλοι 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Herakleion είπε

Και τι σου είπανε ;;

Ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας η αρχές της άλλη θα έχω την παραγγελία μου τώρα τι να σου πω έχω ακούσεις τόσα πολλά που δεν ξέρω πλέον 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...