Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asiminaan είπε

Μαρτύριο, μακάρι να το ήξερα  να είχα παραγγείλει απο αλλού …

Ρε φίλε, ένα κινητό είναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Ρε φίλε, ένα κινητό είναι...

Ένα κινητό είναι βεβαίως. Το οποίο είναι μέρος της δουλειας μου και το βιάζομαι διότι σε μία εβδομάδα φεύγω εξωτερικό  και εξαιτιας τους ένα μήνα τώρα δεν έχω πως να κάνω τη δουλειά μου. Και όλα αυτά ενώ εχω αφησει 600€ προκαταβολή. 

από εκεί και πέρα και από τη στιγμή που τους εμπιστεύτηκα και τους άφησα τα χρήματα μου δε έχουν το δικαίωμα να με κοροϊδεύουν. Θα ήμουν ψύχραιμη εάν οι άνθρωποι ήταν ξεκάθαροι εξαρχής, να μου πουν ‘υπάρχει θέμα, δεν ξέρουμε ποτε θα έρθει’.

Επεξ/σία από asiminaan
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, asiminaan είπε

Μαρτύριο, μακάρι να το ήξερα  να είχα παραγγείλει απο αλλού …

Φιλε απο οπου και να ειχες παραγγειλει εφοσον την παραγγελια την εκανες 25/10 οπως λες δεν υπηρχε περιπτωση να ειχες παραλαβει εως σημερα . Εδω καποιοι περιμενουν ακομη προπαραγγελια απο 8/10.

Ειναι γενικο το κακο σε ολες τις γνωστες αλυσιδες η ιδια κατασταση επικρατει.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, asiminaan είπε

Το οποίο είναι μέρος της δουλειας μου και το βιάζομαι διότι σε μία εβδομάδα φεύγω εξωτερικό  και εξαιτιας τους ένα μήνα τώρα δεν έχω πως να κάνω τη δουλειά μου.

Δεν είχα ξανακούσει για δουλειές που θέλουν συγκεκριμένο κινητό για να γίνουν. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, asiminaan είπε

Ένα κινητό είναι βεβαίως. Το οποίο είναι μέρος της δουλειας μου και το βιάζομαι διότι σε μία εβδομάδα φεύγω εξωτερικό  και εξαιτιας τους ένα μήνα τώρα δεν έχω πως να κάνω τη δουλειά μου. Και όλα αυτά ενώ εχω αφησει 600€ προκαταβολή. 

από εκεί και πέρα και από τη στιγμή που τους εμπιστεύτηκα και τους άφησα τα χρήματα μου δε έχουν το δικαίωμα να με κοροϊδεύουν. Θα ήμουν ψύχραιμη εάν οι άνθρωποι ήταν ξεκάθαροι εξαρχής, να μου πουν ‘υπάρχει θέμα, δεν ξέρουμε ποτε θα έρθει’.

Δε ξέρω τι επάγγελμα κάνεις αλλά ένα κινητό τελευταίας γενιάς (σχεδόν ακυκλοφόρητο) δύσκολα είναι εργαλείο δουλειάς.

Μέχρι τώρα πως έκανες τη δουλειά σου;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, asiminaan είπε

πάρτο από εξωτερικό που ειναι φθηνοτερο, για να μην στηρίξεις και τη γελοία αντιπροσωπεία που εχουμε εδω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το καταστήματα φταίνε κάπου σε όλη την ιστορία είναι που συνεχίζουν και δέχονται παραγγελίες για κάτι που δεν έχουν να πουλήσουν και δεν ξέρουν πότε θα έχουν εισαγωγή. 

Τώρα στο υπόλοιπο φταίει η Apple και τα κανάλια της στην Ελλάδα.

Βέβαια κρίνοντας και απο το στοκ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει πρόβλημα παντού.

Έλλειψη iPhone υπάρχει και στο εξωτερικό και εκεί περιμένουν/περίμεναν μέχρι και 1 μήνα για την παράδοση. 

Μιλώντας και πάλι με τον Κοτσώβολο μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν ημερομηνίες αλλά έχουν πληροφορίες ότι όλες οι παραγγελίες θα εξυπηρετηθούν μέσα στο μήνα.

Γενικά στη χώρα μας η αναμονή κράτησε παραπάνω απο άλλες χώρες.

Επεξ/σία από Phlegon
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Phlegon είπε

Αν το καταστήματα φταίνε κάπου σε όλη την ιστορία είναι που συνεχίζουν και δέχονται παραγγελίες για κάτι που δεν έχουν να πουλήσουν και δεν ξέρουν πότε θα έχουν εισαγωγή. 

Τώρα στο υπόλοιπο φταίνει η Apple και τα κανάλια της στην Ελλάδα.

Έλλειψη iPhone υπάρχει και στο εξωτερικό και εκεί περιμένουν/περίμεναν μέχρι και 1 μήνα για την παράδοση. 

Μιλώντας και πάλι με τον Κοτσώβολο μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν ημερομηνίες αλλά έχουν πληροφορίες ότι όλες οι παραγγελίες θα εξυπηρετηθούν μέσα στο μήνα.

Γενικά στη χώρα μας η αναμονή κράτησε παραπάνω απο άλλες χώρες.

Αν παραγγείλεις από το site της Apple στο εξωτερικό έχει καλύτερα αποθέματα από τους resellers.

Ύπαρχουν ελλείψεις σίγουρα παντού, αλλα στο εξωτερικό είχαν έρθει πολλά τεμάχια τον Σεπτέμβριο.

Με την απελπιστική κατάσταση του istorm & της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα μέχρι μέσα Οκτώβρη δεν τα είχαν φέρει ούτε καν για display να τα δούμε... είναι πραγματικά απερίγραπτη η αντιπροσωπεία και η εξυπηρέτηση εδώ στην Ελλάδα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, asiminaan είπε

Μη περιμενετε να παραλάβουμε ποτέ. Πήγα ΤΩΡΑ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα, ότι χθες παρέλαβαν αλλά οι προπαραγγελίες είναι πολλές. Και ότι αυτή τη στιγμή εξυπηρετούνται παραγγελίες που έχουν γίνει 15/10. Θα ακυρώσω τη παραγγελία μου σίγουρα. Ενώ τη Τετάρτη μου έλεγαν ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχω παραλάβει. Μαρτύριο, μακάρι να το ήξερα  να είχα παραγγείλει απο αλλού …

Εμένα η παραγγελία μου ήταν 11/10, αρα το ότι εξυπηρετούν 15/10 είναι άτοπο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, stathis789 είπε

Εμένα η παραγγελία μου ήταν 11/10, αρα το ότι εξυπηρετούν 15/10 είναι άτοπο....

Βεβαίως. Εμένα μου σιγουρέψαν πως έως το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είχα παραλάβει το κινητό μου γιατί ήμουν πολύ πάνω στη λιστα😂 κάθε μέρα θα ακούω και από κάτι διαφορετικό. Απλώς επειδή αγανάκτησα, και δεν έχει κανένας δικαίωμα να παίζει με το πρόβλημα μου και τα χρήματα μου, -καθώς τους ανέφερα πως το βιάζομαι διότι το κινητό μου έσπασε και δεν έχω πρόσβαση σε αρχεία σημαντικά για εμένα- με διαβεβαίωσαν ότι το κινητό δε θα κάνει πάνω από 10 εργάσιμες. Ποτέ ξανά εμπιστοσύνη. Αρχές της εβδομάδας ακυρώνω τη παραγγελία μου, παίρνω πίσω τα χρήματα μου και θα το πάρω από εξωτερικό μιας και φεύγω.Εκεί τουλάχιστον θα υπαρξει συνεννόηση.  
Υπομονή εύχομαι σε εσας που περιμενετε ακόμη 😥

Επεξ/σία από asiminaan
Δημοσ.
12 ώρες πριν, asiminaan είπε

αφού θα πας εξωτερικό  μήπως θα είναι ποιο εύκολο να το βρεις εκεί......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, asiminaan είπε

Βεβαίως. Εμένα μου σιγουρέψαν πως έως το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είχα παραλάβει το κινητό μου γιατί ήμουν πολύ πάνω στη λιστα😂 κάθε μέρα θα ακούω και από κάτι διαφορετικό. Απλώς επειδή αγανάκτησα, και δεν έχει κανένας δικαίωμα να παίζει με το πρόβλημα μου και τα χρήματα μου, -καθώς τους ανέφερα πως το βιάζομαι διότι το κινητό μου έσπασε και δεν έχω πρόσβαση σε αρχεία σημαντικά για εμένα- με διαβεβαίωσαν ότι το κινητό δε θα κάνει πάνω από 10 εργάσιμες. Ποτέ ξανά εμπιστοσύνη. Αρχές της εβδομάδας ακυρώνω τη παραγγελία μου, παίρνω πίσω τα χρήματα μου και θα το πάρω από εξωτερικό μιας και φεύγω.Εκεί τουλάχιστον θα υπαρξει συνεννόηση.  

Παντως εμενα αν μου εσπαγε το κινητο και δεν ειχα προσβαση σε σημαντικα αρχεια για μενα και ειναι και εργαλειο δουλειας οπως ανεφερες παραπανω, το τελευταιο που θα με ενοιαζε θα ηταν να παραγγειλω   ενα flagship στο οποιο ειναι γνωστο οτι υπαρχει  παγκοσμιο  προβλημα ελλειψης διαθεσιμοτητας.

Aκομα και αν με διαβεβαιωνανε οτι θα παραλαβω σε 10 εργασιμες=2 βδομαδες, παλι  ειναι τεραστιος χρονος αναμονης χωρις να εχεις προσβαση σε σημαντικα αρχεια ,με σπασμενο κινητο, το οποιο ειναι και εργαλειο δουλειας οπως αναφερεις.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ακυρωσεις και να παρεις κατι αλλο εφοσον ειναι επειγον , εγω ειμαι με προπαραγγελια στο πλαισιο  απο 13/10 και δεν εχω την παραμικρη ενημερωση,παιζει να μην εχουν εξυπηρετηθει ουτε καν ολες οι πρωτες προπαραγγελιες  απο 8/10 ακομη ,  ειναι γενικο τα κακο δεν υπαρχουν επαρκεις συσκευες για να καλυψουν την ζητηση αυτη την στιγμη.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, asiminaan είπε

Περιμένεις ένα μήνα το εργαλείο της δουλειάς σου;;;

Δεν μας είπες τι δουλειά κάνεις και απαιτεί το latest and greatest and nothing else..., αλλά οκ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, asiminaan είπε

Πλέον στην Ευρώπη το iphone 13 είναι διαθέσιμο next day. Σημερινή παραγγελία φτάνει στις 24 του μήνα.

Το Pro Max αν το παραγγείλεις σήμερα, θα το έχεις 7-14 Δεκεμβρίου

όταν δηλαδή πολλοί που έχουν γράψει νήμα δεν θα έχουν παραλάβει ακόμα την προπαραγγελία τους.

Αυτά είναι τα χάλια του istorm και της infoquest που διανέμει τα κινητά στην Ελλάδα...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bioentre είπε

Αυτά είναι τα χάλια του istorm και της infoquest που διανέμει τα κινητά στην Ελλάδα...

Αρνητικό review τους άφησες τουλάχιστον;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...