Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Laourra είπε

Κάτσε να δούμε μέχρι τέλος του μήνα τι θα γίνει 

Πλάκα πλάκα ρώτησα έναν γνωστό ποσό περίμενε και μου είπε 4 μήνες! Καλά ειδατε! Είχε πάρει το προηγούμενο μοντέλο και μου είπε βρήκε ακρη από έναν γνωστό και ξεμπέρδεψε μετά από 4 μήνες!! 

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απαράδεκτη η κατάσταση, τι παραλαβή τέλη του μήνα, εγώ με 2 εκπροσώπους που μίλησα δεν ήξεραν τίποτα. 17/01 εδώ. Αυτά παθαίνεις όταν δεν έχεις το κασέρι και εξαρτάσαι από δόσεις του Κωτσόβολου.

Απλά θα ήθελα να ξέρω πόσες χιλιάδες παραγγελίες είχαν μέχρι τώρα με πλάνο δόσεων, για να μπορέσω ρε παιδί μου να τους δώσω και ένα ελαφρυντικό. Αν έχει γίνει της τρελής με δόσεις για το iphone φέτος να το καταλάβω, αλλά και πάλι τόσο μεγάλο διάστημα αναμονής είναι αδιανόητο

Επεξ/σία από JimxxZe
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τα 256gb είναι όλα διαθέσιμα πάντως! Ξέρει κάποιος αν γίνεται κάποιος που έχει παραγγείλει 128gb με πλάνο δόσεων κ έχει υπογράψει να το αλλαξει κ να πάρει τα 256gb?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η παραγγελια σας εχει γινει απο καταστημα , να μιλατε με το καταστημα. Απο κει και περα ολα πανε με βαση το εκαστοτε καταστημα. Αν εχετε βαλει ηλεκτρονικη παραγγελια με πλανο δοσεων , τοτε ναι ειστε δεσμευμενοι να επικοινωνειτε με τα κεντρικα.Απο κει και περα καλο ειναι να κοιταμε την μαζα. και η μαζα λεει πως η αναμονη ειναι απο 1 μεχρι 2 μηνες. Αφου φτασαμε τεταρτη ,α αν θα λαβει καποιος μηνυμα θα ναι την Παρασκευη για την αλλη βδομαδα. Απο παραγγελιες Γεναρη.

Μόλις τώρα, Elintan68177221 είπε

Τα 256gb είναι όλα διαθέσιμα πάντως! Ξέρει κάποιος αν γίνεται κάποιος που έχει παραγγείλει 128gb με πλάνο δόσεων κ έχει υπογράψει να το αλλαξει κ να πάρει τα 256gb?

Τα χαρτια πρεπει να γινουν απο την αρχη.

Επεξ/σία από vag.patrick
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Elintan68177221 είπε

Όχι φίλε, πρέπει να δημιουργηθεί νέα παραγγελία, να εξεταστεί πάλι από τη τράπεζα και να εκδοθεί νέο δάνειο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν θα σας πω και τη δίκη μου εμπειρία. Παρόλο που είχα πει εδώ στο φόρουμ ότι δε πρόκειται να δώσω ποτέ λεφτά να πάρω τόσο ακριβό κινητό με έπιασε δυστυχώς καταναλωτική μανία. Λοιπόν κατέβηκα τη προηγούμενη εβδομάδα επαρχία και με έπιασε λόγω τηλεργασίας! Τη Δευτέρα μου σκάει στο κεφάλι να πάρω iphone. Πάω χθες στο Κωτσόβολο στη Σπάρτη και λέω ποιο από τα pro έχετε διαθέσιμα-Είχα αποκλείσει από την αρχή να πάρω το max λόγω μεγέθους! Και μου λέει η πωλήτρια υπάρχει ένα τελευταίο διαθέσιμο 13 pro sb 256gb. Το τσίμπησα και έφυγα! Δεν υπήρχε πάντως περίπτωση να περιμένω πάνω από μια εβδομάδα!

Ειναι πάντως καθαρά θέμα τύχης και δε νομίζω ότι τηρούν προτεραιότητες !

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά κάλεσα τα κεντρικά μιυ είπαν ότι έχει πολύ μεγάλη ζητήσει το σιερα μπλου και το μαύρο προ μαξ 128..έχουν εξυπηρετηθεί παραγγελίες μέχρι 22 Δεκεμβρίου όποτε δν μπορούν να γνωρίζουν το ποτέ θα παραλάβουμε..έχει να κάνει λέει με το ποσά και τι θα τους φερουν.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Anass είπε

Παιδιά κάλεσα τα κεντρικά μιυ είπαν ότι έχει πολύ μεγάλη ζητήσει το σιερα μπλου και το μαύρο προ μαξ 128..έχουν εξυπηρετηθεί παραγγελίες μέχρι 22 Δεκεμβρίου όποτε δν μπορούν να γνωρίζουν το ποτέ θα παραλάβουμε..έχει να κάνει λέει με το ποσά και τι θα τους φερουν.

22 δεκεμβριου? Αφού εδώ μέσα έχουν εξυπηρετηθεί μερικοί του Ιανουαρίου..όπως κ να έχει υπομονή χρειαζόμαστε 

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Marios2341 είπε

22 δεκεμβριου? Αφού εδώ μέσα έχουν εξυπηρετηθεί μερικοί του Ιανουαρίου..όπως κ να έχει υπομονή χρειαζόμαστε 

Υπομονή γαϊδουρινή!! Ναι έτσι μου είπε μα του λέω προν μια εβδομάδα  μου είπατε τέλος με αρχές..ας ελπίσουμε να έρθουν πολλά κομματια να πάρουμε όλοι γρήγορα και να μην φτάσουμε Απρίλη.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Anass είπε

Υπομονή γαϊδουρινή!! Ναι έτσι μου είπε μα του λέω προν μια εβδομάδα  μου είπατε τέλος με αρχές..ας ελπίσουμε να έρθουν πολλά κομματια να πάρουμε όλοι γρήγορα και να μην φτάσουμε Απρίλη.

Μακάρι να έρθουν, αλλά όσοι είμαστε τέλος Γενάρη μάλλον από Απρίλη 

Μόλις μίλησα με κεντρικά και μου είπαν ότι τέλος του μήνα θα δώσουν όλο τον Ιανουάριο και ίσως και όλο τον Φεβρουάριο τώρα δεν ξέρω τι ισχύει, και τι όχι ότι μου είπαν σας λέω 

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios2341 είπε

Μακάρι να έρθουν, αλλά όσοι είμαστε τέλος Γενάρη μάλλον από Απρίλη 

Μόλις μίλησα με κεντρικά και μου είπαν ότι τέλος του μήνα θα δώσουν όλο τον Ιανουάριο και ίσως και όλο τον Φεβρουάριο τώρα δεν ξέρω τι ισχύει, και τι όχι ότι μου είπαν σας λέω 

Μακαριιιι δεν μπορώ να πληρώνω κάτι χωρίς να το έχω !!! 

• Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Αν παραγγειλω απο εδω https://www.apple.com/ie/  υπαρχει καποιο προβλημα? Θελω το iPhone 13 pro max (256gb). Η τιμη στις μεγαλες αλυσιδες εδω ειναι στα 1499 ενω σε αυτο το σαιτ στα 1399 , με εκτιμωμενο χρονο παραδοσης 2-3 μερες. Αξιζει να το παρω απο αυτο το σαιτ,  ξερει καποιος?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, shark4 είπε

Καλησπερα. Αν παραγγειλω απο εδω https://www.apple.com/ie/  υπαρχει καποιο προβλημα? Θελω το iPhone 13 pro max (256gb). Η τιμη στις μεγαλες αλυσιδες εδω ειναι στα 1499 ενω σε αυτο το σαιτ στα 1399 , με εκτιμωμενο χρονο παραδοσης 2-3 μερες. Αξιζει να το παρω απο αυτο το σαιτ,  ξερει καποιος?

Η Apple δεν στελνει Ελλαδα 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Herakleion είπε

Σε καταλαβαίνω, μακάρι να μας έρθει μύνημα αυτές της μέρες να τα πάρουμε 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, shark4 είπε

Παραγγέλνεις κανονικά αν έχεις τηλέφωνο ιρλανδίας ή της χώρας που θα βάλεις την παραγγελία. Διεύθυνση βάζεις τη διεύθυνση που θα μένεις το διάστημα που θα είσαι εκεί. Έτσι παρέλαβα και εγώ πριν ένα μήνα χώρις να μπλέκομαι με τα χάλια του ιστορμ εδώ στην Ελλάδα.

Το καλύτερο είναι πως η κάρτα σου θα χρεωθεί την ημέρα που το προιόν θα είναι έτοιμο για αποστολή και όχι απαραίτητα την ημέρα της παραγγέλιας. Δηλαδή αν θέλει 4 εβδομάδες να έρθει, η κάρτα σου θα χρεωθεί την 3η εβδομάδα πριν ξεκινήσει η αποστολή

3 ώρες πριν, Herakleion είπε

όχι αυτά τα απαράδεκτα που διαβάζομαι εδώ και κάθεστε και τα ανέχεστε.

Μπορείς να πάρεις και από amazon.de και θα σου στείλουν από εκεί κανονικά σε ελληνική διεύθυνση. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με την απαράδεκτη αντιπροσωπεία ινφοκουεστ στην Ελλάδα... Πάρτο από άμαζον απευθείας, θα σου βγει φτηνότερα και θα σου έρθει πιο γρήγορα...

8 ώρες πριν, Anass είπε

Πλάκα πλάκα ρώτησα έναν γνωστό ποσό περίμενε και μου είπε 4 μήνες! Καλά ειδατε! Είχε πάρει το προηγούμενο μοντέλο και μου είπε βρήκε ακρη από έναν γνωστό και ξεμπέρδεψε μετά από 4 μήνες!! 

τώρα γιατί, ενώ εχούν τονιστεί σε 150 σελίδες ως τώρα τα θέματα της αντιπροσωπείας και του κωτσόβολου εδώ πέρα, αρκετοί συνεχίζετε να βάζετε παραγγελίες από αυτούς δεν μπορώ να το καταλάβω. Καλά ίσως κάνουν αφού βλέπουν ότι μπορούν... και οι παραγγελίες συνεχίζονται...

Πάρτο από άμαζον αφενός για να γλυτώσεις αφετέρου για να συμβάλεις κάπως στο να σταματήσει αυτό το παραμύθι και να μην συνεισφέρεις στη διαιώνισή του όπως κάνουν άλλοι με παραγγελίες ιανουρίου και φεβρουαρίου που διαβάζω, ενώ ο κωτσόβολος και η isquare γλεντάνε κανονικά από τον οκτώβριο με 4 μήνες αναμονές.

Δες άλλωστε και εδώ τιμή το 256 και έλα μετά να μου πεις για κωτσόβολο και ιστορμ... για κλείσιμο είναι αυτά τα ψιλικατζίδικα κανονικά αλλά δυστυχώς συνεχίζετε και τα στηρίζετε, ενώ θα μπορούσατε να το είχατε στα χέρια σας 150 ευρώ φτηνότερα. Ε καλά κάνουν και λίγο σας αφήνουν να περιμένετε όταν παίρνουν 150 στο ντούκου ταρίφα για να σας βάλουν στη σειρά.

Σόρρυ, αλλά εντάξει φτάνει πια με αυτό το θέμα και κυρίως με τη δύναμη που τους παρέχουμε ενώ μας κοροιδεύουν στα μούτρα και σε τιμές και σε αναμονή και σε εξυπηρέτηση και σε αγένεια...

Επεξ/σία από bioentre

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...