Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pioneer800 είπε

Παραγγελια απο 12/1 iphone 13 pro max 128 graphite.. και καμια ενημερωση...

31/1 μου ειχαν στειλει αυτο ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Με πλανο δοσεων εχω ηδη πληρωσει 1η δοση

Ααα εμένα αυτό μου το έστειλαν 11/02 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά εντάξει, κλείσιμο στο ιστορμ και στην ινφοκουεστ άμεσα μπας και το πάρετε επιτέλους.
Οι άθλιοι της ινφοκουεστ στην οποία ανήκει και το ιστορμ έχουν πλέον αναμιχθεί και στην DPD και ενώ αγοράζουμε από εξωτερικό, με το που μπαίνει ελλάδα το αναλαμβάνουν αυτοί με την αθλία ACS. Ήρθε σήμερα δέμα από εξωτερικό με εξουσιοδότηση και υπογραφή και μου λέει να μου το αφήσει στο ασανσερ...  Έτσι πάλι είχαν κάνει και με το λάπτοπ. Λουκέτο πρέπει, όχι να βάζουμε και παραγγελίες

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Marios2341 είπε

Ααα εμένα αυτό μου το έστειλαν 11/02 

Και εγώ που έκανα παραγγελία 29/1 μπυ έστειλαν αυτό το μήνυμα 15/2 από τπτε καμία ενημέρωση μόνο τηλεφωνικά ότι τέλος Του μηνός με αρχές θα παραλάβω. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Anass είπε

Και εγώ που έκανα παραγγελία 29/1 μπυ έστειλαν αυτό το μήνυμα 15/2 από τπτε καμία ενημέρωση μόνο τηλεφωνικά ότι τέλος Του μηνός με αρχές θα παραλάβω. 

Μακάρι να είναι όπως τα λένε 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πλεον οι παραδοσεισ αφορουν Γεναρη απο 10 και μετα... Οι περισσοτεροι του Νοεμβρη-Δεκεμβρη -αν οχι ολοι - Εχουν εξυπηρετηθει.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Anass είπε

Εγώ που είμαι 12/1 δεν μ το στείλανε αυτό το μύνημα!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Παντως σε επικοινωνια με τη σελιδα τους στο fb τη προηγουμενη τεταρτη και σημερα επισης μου ειπαν πως δεν εχουν καμια ενημερωση..

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Pioneer800 είπε

Παντως σε επικοινωνια με τη σελιδα τους στο fb τη προηγουμενη τεταρτη και σημερα επισης μου ειπαν πως δεν εχουν καμια ενημερωση..

Και εγώ πήγα να πληρώσω την πρώτη δόση εχθες το ίδιο μου είπαν..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Marios2341 είπε

Τι γίνεται αφού υποτίθεται περίμεναν μεγάλη παραλαβή αυτές της μέρες 

Κάτσε να δούμε μέχρι τέλος του μήνα τι θα γίνει 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...