Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήρα τηλ τον κοτσόβολο να ρωτήσω για την παραγγελία μου 12/1 , και με ενημέρωσαν ότι μέχρι στιγμής όντως έχουνε εξυπηρετήσει μέχρι της 10/1 και στην παραλαβή που θα έχουν από βδομάδα θα είμαι μέσα !!! Ας ελπίζουμε να ισχύει !!!

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Herakleion είπε

Σήμερα πήρα τηλ τον κοτσόβολο να ρωτήσω για την παραγγελία μου 12/1 , και με ενημέρωσαν ότι μέχρι στιγμής όντως έχουνε εξυπηρετήσει μέχρι της 10/1 και στην παραλαβή που θα έχουν από βδομάδα θα είμαι μέσα !!! Ας ελπίζουμε να ισχύει !!!

Μακάρι να τα πάρουμε όλοι σε αυτήν την παραλαβή 

Δημοσ.
Στις 19/2/2022 στις 5:50 ΜΜ, Herakleion είπε

8/1/22 τίποτα ακόμα 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Elintan68177221 είπε

Μήπως κάποια χρώματα ισως καθυστερήσουν περισσότερο;

Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει , εγώ έχω το pro max gold 128gb..

Δημοσ.
Στις 19/2/2022 στις 2:06 ΜΜ, Marios2341 είπε

Και εγώ που μίλησα εχθές το ίδιο μου είπαν ότι θα παραλάβω λογικά τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, και έχω παραγγείλει 29/01

Μακάρι!!! 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Herakleion είπε

Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει , εγώ έχω το pro max gold 128gb..

Και εγώ αυτό περιμένω 

15 ώρες πριν, Herakleion είπε

23 ώρες πριν, Marios2341 είπε

Μήπως είναι με της περιοχές;

Εσύ πότε έκανες την παραγγελία σου 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Armonista είπε

Και μένα αυτό μου έστειλαν 

1/8/22 αυτό που κατάλαβα ρε παιδιά είναι ότι ότι και να γίνει αν δεν περάσουν 2 μήνες δεν παραλαβανουμε φαντάσου αυτό που έστειλαν σε εσένα το έστειλαν σε εμένα 1/2/22  που είχα κλείσει μήνα σχεδόν οπότε σε όλους το ίδιο κάνουν 

3 λεπτά πριν, Marios2341 είπε

29/01 εσύ;

Σου απάντησα λίγο πιο κάτω δες ☺️

1 λεπτό πριν, Laourra είπε

1/8/22 αυτό που κατάλαβα ρε παιδιά είναι ότι ότι και να γίνει αν δεν περάσουν 2 μήνες δεν παραλαβανουμε φαντάσου αυτό που έστειλαν σε εσένα το έστειλαν σε εμένα 1/2/22  που είχα κλείσει μήνα σχεδόν οπότε σε όλους το ίδιο κάνουν 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Laourra είπε

Τίποτα άλλο σου έχουν στηλει από τότε? 

Δημοσ.

Παραγγελια απο 12/1 iphone 13 pro max 128 graphite.. και καμια ενημερωση...

31/1 μου ειχαν στειλει αυτο ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Με πλανο δοσεων εχω ηδη πληρωσει 1η δοση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...