Marios2341 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, hiphone2020 είπε Είχα πάρει μια μέρα τηλέφωνο στον Κώτσο και μου είπαν όταν κάποια iphone φαίνονται ως τελευταία τεμάχια στο site είναι συνήθως εκθεσιακά… Καλά και γιατί τα βάζουν στο site ? Ότι να ναι. Εσύ περιμένεις παραλαβή?
bioentre Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Marios2341 είπε Καλά και γιατί τα βάζουν στο site ? Ότι να ναι. Εσύ περιμένεις παραλαβή? Αμά το δεις ονσιτε απλά πήγαινεις και το παίρνεις. Το έκανε και άλλο τρανό μέλος εδώ, οπότε ισχύει λογικά. 1 ώρα πριν, Marios2341 είπε Εγώ πάντως έμαθα ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν μεγάλη παραλαβή, μακάρι να δοθούν όλα η isquare έχει παραλαβή μια φορά τέλος του μήνα, οπότε λογικά θα έχουν παραλαβή, αλλά οκ αυτό δεν σημαίνει κατί. Και 30 Ιανουαρίου είχαν παραλαβή και κάποιοι πήραν, ενώ άλλοι δεν πήραν, αλλά τα ανέβασαν κανονικά στο σιτε τους... και ακόμα προσπαθούν να τα σπρώξουν στο ιστορμ και στο κωτσόβολο, ενώ υπάρχουν εκρεμμότητες... 22 ώρες πριν, kundi είπε διαθεσιμο https://www.istorm.gr/iphone-13-pro-max-128-silver.html https://www.istorm.gr/iphone-13-pro-max-128-sierra blue.html ολα διαθεσιμα iPhone 13 Pro Max 256GB 4 ώρες πριν, Marios2341 είπε Με το καλημέρα σας 😂 Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από bioentre
Giorgis_aptaori Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Γειά σας και από εμένα. Μόλις μου έστειλαν ενημέρωση στο κινητό ότι είναι στις κεντρικές αποθήκες και θα με ενημερώσουν για την παράδοση. 27/01 παραγγελία με δόσεις και αποφορολόγηση, Pro 128 Graphite. Λέτε να είναι κανένα εκθεσιακό;
bioentre Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Giorgis_aptaori είπε Γειά σας και από εμένα. Μόλις μου έστειλαν ενημέρωση στο κινητό ότι είναι στις κεντρικές αποθήκες και θα με ενημερώσουν για την παράδοση. 27/01 παραγγελία με δόσεις και αποφορολόγηση, Pro 128 Graphite. Λέτε να είναι κανένα εκθεσιακό; όχι, αφού κανονικό έχεις ζητήσει, μην αγχώνεσαι. Εντάξει είπαμε, αλλά αυτό παραπάει και θα έχουν μπλεξίματα αν στείλουν ανοιγμένο/ενεργοποιημένο προιόν, ενώ εσύ άλλο έχεις ζητήσει (ειδικά αν είναι ηλεκτρονική-καταγεγραμμένη παραγγελία που απδεικνύει τι περιμένεις να παραλάβεις) Το εκθεσιακό το λένε έτσι σαν καραμέλα στο τηλεφωνικό κέντρο αν είναι γνωστοί με κάποιον που δουλεύει στο φυσικό κατάστημα ή τελοσπάντων καλοί άνθρωποι και θέλουν να βοηθήσουν τους άλλους να τσιμπήσουν κανένα μπόνους πώλησης. Αλλιώς χρεώνεται η ηλεκτρονική παραγγελία και αλλιώς η επί τόπου αγορά για τα παιδιά που δουλεύουν εκεί. Αν έχετε χρόνο να περάσετε από το κατάστημα και είναι οκ ο υπάλληλος και καλύτερα θα εξυπηρετηθείτε και αυτόν θα τον βοηθήσετε. Αν και συχνά μπορεί να πέσετε στο φαινόμενο να εμφανίζετε στο κατάστημα και ο υπάλληλος να μην έχει ιδέα, το φαινόμενο καφενείου δηλαδή που συναντάμε και στο ιστορμ. Είναι λίγο τύχη, αλλά αν πέσεις σε καλό και έξυπνο υπάλληλο θα βγάλεις άκρη. Αλλιώς θα παίρνεις στο τηλεφωνικό και ο άλλος θα σου λέει 2 εβδομάδες, ο άλλος 1 μήνα, ο άλλος 2, καφενείο τύπου ιστορμ... 1
Giorgis_aptaori Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Νωρίς πάντως το στέλνουνε βάση των όσων έχω διαβάσει εδώ μέσα. Τέλος πάντων. Εύχομαι και στα δικά σας!! 1
bioentre Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Giorgis_aptaori είπε Νωρίς πάντως το στέλνουνε βάση των όσων έχω διαβάσει εδώ μέσα. Τέλος πάντων. Εύχομαι και στα δικά σας!! Με μετρητά/κατάθεση είσαι ή έχεις προπληρώσει/δόσεις? Μπορεί να τις διεκπεραιώνουν και με αντίστορφη σειρά πάντως από τη νεότερη προς την παλαιότερη, αφού εντάξει αν κάποιος περιμένει από Νοέμβριο, ας περιμένει και ένα μήνα παραπάνω. Τώρα αν δεν έχεις πληρώσει ακόμα, προφανώς συμφέρει να το δώσουν πρώτα σε εσένα παρά σε κάποιον που είναι με δόσεις/προκαταβολή/προπληρωμή κλπ. 1
Marios2341 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Ρε παιδια μονο εμένα παίρνουν με απόκρυψη από Κωτσόβολο?
Giorgis_aptaori Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, bioentre είπε Με μετρητά/κατάθεση είσαι ή έχεις προπληρώσει/δόσεις? Μπορεί να τις διεκπεραιώνουν και με αντίστορφη σειρά πάντως από τη νεότερη προς την παλαιότερη, αφού εντάξει αν κάποιος περιμένει από Νοέμβριο, ας περιμένει και ένα μήνα παραπάνω. Τώρα αν δεν έχεις πληρώσει ακόμα, προφανώς συμφέρει να το δώσουν πρώτα σε εσένα παρά σε κάποιον που είναι με δόσεις/προκαταβολή/προπληρωμή κλπ. Με δόσεις, πιστωτική. Το έγραψα και στο πρώτο μήνυμα.
vag.patrick Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Σημερα πηγα για αλλο πραγμα (Λαπτοπ με αποφορολογηση) στον Κωτσο και ρωτησα απο περιεργια σε τι φαση ειμαστε.. Με την σημερινη παραλαβη παρεδωσαν αρχες Γεναρη μεχερι τις 10 του μηνα περιπου (στο υποκ/μα Πυλαιας που εκανα εγω την αγορα)...Οποτε απο βδομαδα εγω ευελπιστω οτι το τσιμπαω επιτελους, αι να δουμε 1
Anass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, Giorgis_aptaori είπε Με δόσεις, πιστωτική. Το έγραψα και στο πρώτο μήνυμα. Και εγώ έκανα παραγγελία πριν έναν μήνα με άτοκες δόσεις..μου ήρθε ένα μήνυμα ότι έχει θέμα με τον προμηθευτή και από τότε τίποτα..βλέπω στο σάιτ είναι διαθέσιμο γαι αποστολή πλεον…πείρα τηλ και τιυς είπα αν τα είχα μετρητά θα το είχα δε δυο μέρες ενώ τώρα θα περιμένω μέχρι το επόμενο μοντέλο ; Ως γνωστόν μπυ είπαν πάει με σειρά και είναι άγνωστο ακομα ποτέ θα παραλάβω!! Αα να συμπληρώσω πως πήγα και από το κατάστημα και μου είπε μια πολύ καλή κυρία με ύφος ααα τώρα το θες εσυ εδώ βλέπω τώρα παίρνουν ακομα αθτοι που έχουν παραγγείλει τον Δεκέμβρη…αδέρφια το τετράμηνο θα το φαμε.. 1
Elintan68177221 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Anass είπε Και εγώ έκανα παραγγελία πριν έναν μήνα με άτοκες δόσεις..μου ήρθε ένα μήνυμα ότι έχει θέμα με τον προμηθευτή και από τότε τίποτα..βλέπω στο σάιτ είναι διαθέσιμο γαι αποστολή πλεον…πείρα τηλ και τιυς είπα αν τα είχα μετρητά θα το είχα δε δυο μέρες ενώ τώρα θα περιμένω μέχρι το επόμενο μοντέλο ; Ως γνωστόν μπυ είπαν πάει με σειρά και είναι άγνωστο ακομα ποτέ θα παραλάβω!! Αα να συμπληρώσω πως πήγα και από το κατάστημα και μου είπε μια πολύ καλή κυρία με ύφος ααα τώρα το θες εσυ εδώ βλέπω τώρα παίρνουν ακομα αθτοι που έχουν παραγγείλει τον Δεκέμβρη…αδέρφια το τετράμηνο θα το φαμε.. Δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Υπάρχουν διαθέσιμα και αντι να τα δώσουν σε αυτούς που τα έχουν κάνει προπαραγγελία εδώ και μήνες τα δίνουν σε οποιον πάει να τα αγοράσει τώρα; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από Elintan68177221 1 1
bioentre Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, Elintan68177221 είπε Δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Υπάρχουν διαθέσιμα και αντι να τα δώσουν σε αυτούς που τα έχουν κάνει προπαραγγελία εδώ και μήνες τα δίνουν σε οποιον πάει να τα αγοράσει τώρα; ναι, λεφτά θέλουν γιατί όχι?
Anass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 20 ώρες πριν, Marios2341 είπε Τίποτα νεότερο? Μιλησα σήμερα περιμένουν παραλαβη τέλος το μήνα με αρχές..μιυ είπαν εμειναν όλοι ενάμιση μήνα πισω στς παραγγελίες..πάει ανάλογα ποιον μήνα εκανες τν παραγγελία σου Εγώ έκανα 22/1 αν είναι έτσι όπως μου τα είπε ειμαι μέσα σε αυτήν τν παραλαβη
Marios2341 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Anass είπε Μιλησα σήμερα περιμένουν παραλαβη τέλος το μήνα με αρχές..μιυ είπαν εμειναν όλοι ενάμιση μήνα πισω στς παραγγελίες..πάει ανάλογα ποιον μήνα εκανες τν παραγγελία σου Εγώ έκανα 22/1 αν είναι έτσι όπως μου τα είπε ειμαι μέσα σε αυτήν τν παραλαβη Και εγώ που μίλησα εχθές το ίδιο μου είπαν ότι θα παραλάβω λογικά τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, και έχω παραγγείλει 29/01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα