Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Εχ αστα να πανε... Ειλικρινα εγω ναι μεν το θελω ρε παιδι μου , αλλα δε σκαω κιολας γιατι εχω το 12 και εκατσε απλα η φαση και περνω(εχω να περνω) το 13 προ μαξ.. .Αν μετανιωσα για κατι , ειναι γιατι δεν εκλεισα το 256 , το οποιο θα ειχα παρει ηδη.... Τεσπα... Σε δουλεια να βρισκομαστε.

Δεν είναι και για να πεθάνεις κιόλας και εγώ ένα παλιό έχω για κινητό γιατί δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αν και τα δίνω στους υπολογιστές. Αλλά είναι κρίμα για όσους έχουν προπληρώσει ή πληρώνουν δόσεις και δεν έχουν παραλάβει.

Εγώ για αυτό πρότεινα εναλλακτικές, αλλά εντάξει και το σκρουτζ έχει θέματα και εντάξει αν στο τέλος πάρουμε όλοι από άμαζον τα μικρά μαγαζιά θα κλείσουν (στη γειτονία μου έχω ένα φοβερό σε ηλεκτρονικά). Από την άλλη αν αρχίσουμε και πέρνουμε από εκεί μπορεί και η ιστρομ/ινφοκουεστ να αρχίσει να συμπεριφέρεται καλύτερα, γιατί εντάξει όταν έχει τσεπώσει προκαταβολές και βγαίνουν προκλητικά άμεσα διαθέσιμα τεμάχια ενώ κάποιοι δεν έχουν παραλάβει και δεν κουνιέται ρουθούνι, ίσως καλά κανούν που μας γλεντάνε. Προσωπκά εγώ όταν βάζω bto τους το αφήνω κανά μήνα αποθήκη μπας και μάθουν να συμπεριφέρονται καλύτερα - κριτικές ιστομ στο google για να δείτε τι κάνουν στα καταστήματά τους, αλλά και εδώ μέσα στο φόρουμ

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, kundi είπε

διαθεσιμο 

https://www.istorm.gr/iphone-13-pro-max-128-silver.html

https://www.istorm.gr/iphone-13-pro-max-128-sierra blue.html

ολα διαθεσιμα   iPhone 13 Pro Max 256GB

Παρακαλάνε για ρευστο σήμερα στο ιστορμ, μπας και πληρώσουν την επικείμενη παραλαβή.

Την ίδια ώρα εκρεμμούν ακόμα προπαραγγελίες και τα έχουν βγάλει στο σιτε τους, ενώ άτομα με προκαταβολές ή που πληρώνουν δόσεις ακόμα περιμένουν.....

Εδώ ο άλλος περιμένει ακόμα από 19/10 και αντί να του το φέρουν, τον πήραν σήμερα τηλέφωνο να τον παρακαλέσουν για προκαταβολή.

Τους βλέπω για φέσωμα και αποθήκη άλλον ένα μήνα με αυτά που κάνουν...

Να τον κοροιδεύουν μπορστά στη μούρη του για να του πάρουν προκαταβολή, έλεος με το καφενείο τους!

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα iPhone 13 pro max 256gb SB .. Από ότι είδα είχαν άλλα 3-4 ακόμα προς παράδοση πίσω από το ταμείο που ίσως είναι καλό σημάδι ... 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Marios2341 είπε

Την άλλη εβδομάδα έμαθα θα έχουν μεγάλη παραλαβη, δεν ξέρω ποιους ενδιαφέρει αλλά θεώρησα σωστό να το πω 

Αντε επιτέλους και ένα χρήσιμο σχόλιο μακρι ρε παιδιά να πάρουμε όλοι της παραγγελίες μας

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Laourra είπε

Αντε επιτέλους και ένα χρήσιμο σχόλιο μακρι ρε παιδιά να πάρουμε όλοι της παραγγελίες μας

Eγώ περιμένω από 28/12. Έκανα αλλαγή βέβαια όταν έμαθα πως υπάρχει απόθεμα σε 256GB . Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά εύχομαι σύντομα να τακτοποιηθείτε όλοι! 😊

Δημοσ.
19 ώρες πριν, milopita είπε

Εγώ είμαι από 28/12. Έκανα αλλαγή βέβαια όταν έμαθα πως υπάρχει απόθεμα σε 256GB . Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά εύχομαι σύντομα να τακτοποιηθείτε όλοι! 😊

Καλημέρα το παρέλαβες όμως η ακόμα περιμένεις ☺️

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Marios2341 είπε

Το 256 λέει πήρε 

Ναι τώρα το κατάλαβα τι να πω ρε παιδιά πριν 2 μέρες μίλησα μαζί τους μου λένε μέχρι 10 Μαρτίου σήμερα ξανά πήρα και λένε πανό από μήνα δεν ξέρω πραγματικά τι να πω

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Laourra είπε

Ναι τώρα το κατάλαβα τι να πω ρε παιδιά πριν 2 μέρες μίλησα μαζί τους μου λένε μέχρι 10 Μαρτίου σήμερα ξανά πήρα και λένε πανό από μήνα δεν ξέρω πραγματικά τι να πω

Εγώ πάντως έμαθα ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν μεγάλη παραλαβή, μακάρι να δοθούν όλα 

Δημοσ.

Τι δούλεμα τρώμε να ξέρεις υπάρχει διαθέσιμο αυτό που έβαλες εσύ πριν και άλλη περιμένουν 3 μήνες για το συγκεκριμένο ήμαρτον 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Laourra είπε

Τι δούλεμα τρώμε να ξέρεις υπάρχει διαθέσιμο αυτό που έβαλες εσύ πριν και άλλη περιμένουν 3 μήνες για το συγκεκριμένο ήμαρτον 

Υπάρχουν πολλά εκθεσιακα μου είπαν, και τα βάζουν έτσι δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πάρει μια μέρα τηλέφωνο στον Κώτσο και μου είπαν όταν κάποια iphone φαίνονται  ως τελευταία τεμάχια στο site  είναι συνήθως εκθεσιακά…

Επεξ/σία από hiphone2020

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...