Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios2341 είπε

Δηλ είναι σίγουρο οποίος παραγγέλνει από εδώ και πέρα θα είναι τρίμηνο? Έχουμε καμιά ενημέρωση?

Από ελληνική αντιπροσωπεία τόσο περιμένουν κάποιοι από όσο έχω καταλάβει. Τώρα από αμαζον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμη τεμάχια και μέσα σε μια εβδομάδα σου έρχεται στην πόρτα σου. Τώρα αν θέλει κάποιος να πάει να σκάσει προκαταβολή στον Κωτσόβολο και το ιστορμ δικό του βίτσιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από τη στιγμή που το κινητό είναι παντού πλέον άμεσα διαθέσιμο και εδώ μόνο χασκογελάνε μπροστά στα μάτια σας και τσιμπάνε προκαταβολές και μερικοί τους ευχαριστούνε κιόλας όπως βλέπεις παραπάνω.. άσε που γλιτώνεις τουλάχιστον 70 ευρώ ή ακόμα και 250 ευρώ από αμαζον. Γιατί να περιμένεις δίμηνο ή τρίμηνο παρακαλώντας να στο φέρει το ιστορμ; 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, bioentre είπε

Από ελληνική αντιπροσωπεία τόσο περιμένουν κάποιοι από όσο έχω καταλάβει. Τώρα από αμαζον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμη τεμάχια και μέσα σε μια εβδομάδα σου έρχεται στην πόρτα σου. Τώρα αν θέλει κάποιος να πάει να σκάσει προκαταβολή στον Κωτσόβολο και το ιστορμ δικό του βίτσιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από τη στιγμή που το κινητό είναι παντού πλέον άμεσα διαθέσιμο και εδώ μόνο χασκογελάνε μπροστά στα μάτια σας και τσιμπάνε προκαταβολές και μερικοί τους ευχαριστούνε κιόλας όπως βλέπεις παραπάνω.. άσε που γλιτώνεις τουλάχιστον 70 ευρώ ή ακόμα και 250 ευρώ από αμαζον. Γιατί να περιμένεις δίμηνο ή τρίμηνο παρακαλώντας να στο φέρει το ιστορμ; 

250 ευρώ;; Από ποιο Amazon? 

Επεξ/σία από blueangel3
Δημοσ.

Βλεπω στη σελίδα τους έχει αρκετά 256gb διαθέσιμα. Έτσι σκέφτομαι να ακυρώσω παραγγελία και να ξεκινήσω τη διαδικασία απο την αρχή για το 256. Πιο γρήγορα θα παραλάβω από ότι φαίνεται...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, blueangel3 είπε

250 ευρώ;; γειά Από ποιο Amazon? 

Pre-order: https://www.amazon.de/dp/B09G915BZY/ref=de_a_iphone3_4?th=1

άλλα έχει και άλλα configurations άμεσα διαθέσιμα στα -70 νομίζω σε σχέση με ελληνικές τιμές, όταν εδώ έχει μόνο παραμύθι...

Επεξ/σία από bioentre
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μίλησα σήμερα με κότσο και είπαν ότι μέχρι 10 Μαρτίου θα έχουν πάρει όλη της παραγγελίες τους αντε να δούμε 

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Laourra είπε

Καλημέρα παιδιά μίλησα σήμερα με κότσο και είπαν ότι μέχρι 10 Μαρτίου θα έχουν πάρει όλη της παραγγελίες τους αντε να δούμε 

Από Δεκέμβριο τα ίδια λένε. Ενιγουει, εμένα με πήραν την προηγούμενη βδομάδα να πάω να το παραλάβω σήμερα το απόγευμα (απο 18 Νοεμβρίου), αν και με όσα διαβάζω εδώ μέσα πολύ φοβάμαι ότι θα πάω και θα μου πουν κανά περίεργο και θα πέσει πολύ κλωτσίδι μέσα στο μαγαζί. 

Δημοσ.

Πήγα από Γερμανό μου είπαν ότι έχουν αναμονή από Νοέμβριο επίσης σε όλα τα μοντέλα. Πήγα ξανά λοιπόν στον Κωτσόβολο να δω τι γίνεται με την παραγγελία μου 128GB Pro Max SB . Δεν είχαν προφανώς κάποια απάντηση και τους ζήτησα 256GB . Είπε πως έχουν άλλα 5 απόθεμα και Τετάρτη ή Παρασκευή θα παραλάβω.Τώρα με έπιασαν πάλι κορόιδο ,δεν ξέρω;! θα σας ενημερώσω ... 😛

• Confused 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Marios2341 είπε

Υπάρχουν διαθέσιμα...

Screenshot_2022-02-14-17-46-40-116_com.android.chrome.jpg

Καλέ το δικό μου είναι που έκανα ακύρωση 😂 

όπως καταλαβαίνετε δεν τηρούν σειρά προτεραιότητας !!! 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, milopita είπε

Πήγα από Γερμανό μου είπαν ότι έχουν αναμονή από Νοέμβριο επίσης σε όλα τα μοντέλα. Πήγα ξανά λοιπόν στον Κωτσόβολο να δω τι γίνεται με την παραγγελία μου 128GB Pro Max SB . Δεν είχαν προφανώς κάποια απάντηση και τους ζήτησα 256GB . Είπε πως έχουν άλλα 5 απόθεμα και Τετάρτη ή Παρασκευή θα παραλάβω.Τώρα με έπιασαν πάλι κορόιδο ,δεν ξέρω;! θα σας ενημερώσω ... 😛

Εδώ ο άλλος ο γιάννης που περιμένει σκυφτός έξω από το ιστορμ έλεγε ότι υπάρχουν... τι έγινε τελικά, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν?

Πάρτο από το άμαζον να βρεις την υγεία σου.. στην τιμή που έχουν εδώ τα 256 βγαίνει το 512 sierra blue από άμαζον

4 ώρες πριν, Faxmi είπε

Μου ήρθε σήμερα κορόιδα, τα λέμε ❤️

πόσο καιρό το περίμενες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι έλεγε το σάιτ τους τη στιγμη που μιλουσαμε σου είπα. Οπως κ εσυ τη στιγμή εκείνη πέταξες τη μπαρουφα για -250€ σε προϊόν που δεν υπήρχε στο αμαζον κ ουτε υπαρχει ακόμα. Κ μετα λες προπαραγγελια. Εγω το εχω εδω κ μηνες το κινητό και δεν κλαιγομαι στα φορουμ για το 4ψηφιο ποσό που εδωσα, εσυ; 😂😂😂

5 ώρες πριν, bioentre είπε

πόσο καιρό το περίμενες?

Ποιος περιμένει σκυφτός ακόμα, φαίνεται άλλωστε..

Επεξ/σία από giannis_ps_21
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, bioentre είπε

Εδώ ο άλλος ο γιάννης που περιμένει σκυφτός έξω από το ιστορμ έλεγε ότι υπάρχουν... τι έγινε τελικά, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν?

Πάρτο από το άμαζον να βρεις την υγεία σου.. στην τιμή που έχουν εδώ τα 256 βγαίνει το 512 sierra blue από άμαζον

πόσο καιρό το περίμενες?

Τα αμαζον  (.de , .it κλπ) αν δεν κανω λαθος (που δεν κανω) αναφερουν τιμες με το φπα της χωρας που εδρευει. Στο checkout δεν υπολογιζεται ο ΦΠΑ της Ελλαδας..?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...