Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vk108 είπε

Όχι μου είχαν στείλει  μήνυμα 9/2 πως θα πάει με κούριερ στο κατάστημα. αλλά δεν ήρθε άλλο μήνυμα και πήρα τηλέφωνο εχθές Και μου είπαν πως είναι στο κατάστημα και πήγα από εκεί σήμερα και το είχαν απλά δεν είχε έρθει το μήνυμα. 

Συγγνώμη που ενημέρωσα από εχθές αλλά ήθελα πρώτα να βεβαιωθώ πως όντως το πήρα γιατί είχε ξανά γίνει παρόμοιο σκηνικό. 

Τυχερός είσαι που δεν το πήρε κανένας άλλος 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα σημερα σε κατάστημα να ρωτήσω αν έχουν κανενα νεότερο για την παραγγελια μου (7/12 για 128gb σε graphite) και μου ειπαν αγνωστο το πότε και ρωτησα αν υπηρχε κανενα 256 διαθεσιμο και υπήρχε σε SB και το αλλαξα τελικα σε 256gb και το πηρα επι τοπου! Το παλιό μου κινητό ήταν και στα πολύ τελευταία του και οποτε δεν μπορούσα να περιμένω άλλον ενα μήνα! Αλλιώς θα το ακύρωνα. Σίγουρα ειναι κάποια παραπάνω χρήματα αλλα αν καποιος το βιάζεται έχετε το υποψιν, στα καταστήματα παίζουν αποθέματα για 256 προς το παρόν.

• Thanks 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, cyann21 είπε

Πήγα σημερα σε κατάστημα να ρωτήσω αν έχουν κανενα νεότερο για την παραγγελια μου (7/12 για 128gb σε graphite) και μου ειπαν αγνωστο το πότε και ρωτησα αν υπηρχε κανενα 256 διαθεσιμο και υπήρχε σε SB και το αλλαξα τελικα σε 256gb και το πηρα επι τοπου! Το παλιό μου κινητό ήταν και στα πολύ τελευταία του και οποτε δεν μπορούσα να περιμένω άλλον ενα μήνα! Αλλιώς θα το ακύρωνα. Σίγουρα ειναι κάποια παραπάνω χρήματα αλλα αν καποιος το βιάζεται έχετε το υποψιν, στα καταστήματα παίζουν αποθέματα για 256 προς το παρόν.

Βασικά μπορεί να το πήρες και από κάποιον που το περίμενε προπαραγγελία ή πληρώνει ήδη δόσεις. Ωραία γλεντάει ο κωτσόβολος. Έτσι πρέπει, συνεχίστε να στηρίζετε το σύστημά του. Υπάρχουν τα κινητά κανονικά στην αγορά, άμαζον, σκρουτζ κλπ, δεν χρειάζεται να πάτε στο κατάστημα να πάρετε κομμάτια που άλλοι τα περιμένουν με προκαταβολή... Άμαζον τα έχει και σε έκπτωση πια τα ιφον, οπότε βγαίνει εως και -200 από τις τιμές του ιστορμ.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, bioentre είπε

Βασικά μπορεί να το πήρες και από κάποιον που το περίμενε προπαραγγελία ή πληρώνει ήδη δόσεις. Ωραία γλεντάει ο κωτσόβολος. Έτσι πρέπει, συνεχίστε να στηρίζετε το σύστημά του. Υπάρχουν τα κινητά κανονικά στην αγορά, άμαζον, σκρουτζ κλπ, δεν χρειάζεται να πάτε στο κατάστημα να πάρετε κομμάτια που άλλοι τα περιμένουν με προκαταβολή... Άμαζον τα έχει και σε έκπτωση πια τα ιφον, οπότε βγαίνει εως και -200 από τις τιμές του ιστορμ.

Για στείλε ένα λινκ με το 13 pro max από Άμαζον και τιμή -200€. Γιατί εγώ το βρίσκω 1250€. Εκτός και αν κοιτούσες το Amazon.co.uk που δείχνει 1050 λίρες.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/2/2022 στις 8:08 ΜΜ, giannis_ps_21 είπε

Για στείλε ένα λινκ με το 13 pro max από Άμαζον και τιμή -200€. Γιατί εγώ το βρίσκω 1250€. Εκτός και αν κοιτούσες το Amazon.co.uk που δείχνει 1050 λίρες.

Έλα σκύβε. Θες και Λίνκ. Να το:

https://www.amazon.de/dp/B09G915BZY/ref=de_a_iphone3_4?th=1

-250, αλλά περίμενε σκυφτός εξώ από το ιστορμ και το γερμανό να τους παρακαλάς μπας και σου πουλήσουν... ωραίος!

Είπα ΕΩΣ και -200, αλλά τελικά ήταν ακριβώς -250, ούτε καν ΕΩΣ και -200.

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bioentre είπε

https://www.amazon.de/dp/B09G915BZY/ref=de_a_iphone3_4?th=1

-250, αλλά περίμενε σκυφτός εξώ από το ιστορμ και το γερμανό να τους παρακαλάς μπας και σου πουλήσουν... ωραίος!

Είπα ΕΩΣ και -200, αλλά τελικά ήταν ακριβώς -250, ούτε καν ΕΩΣ και -200.

Ναι οκ, out of stock. Γιατί δεν το παραγγέλνεις αφού λες και ξαναλες για αμαζον παρά κάνεις παζάρια να πάρεις το "κερδισμένο";

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/2/2022 στις 10:03 ΜΜ, giannis_ps_21 είπε

Ναι οκ, out of stock. Γιατί δεν το παραγγέλνεις αφού λες και ξαναλες για αμαζον παρά κάνεις παζάρια να πάρεις το "κερδισμένο";

Το κινητό δεν είναι για να το πληρωνουμε δόσεις 2 χρόνια στον κάθε Κωτσόβολο όπως έκανες εσυ.

Προφανώς και δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, αλλά μιας και το αναφέρεις υπάρχει ιν στοκ στην Ελλάδα?

Εδώ προκαταβολές βάζετε και σας γλεντάνε. Τουλάχιστον πάρτε το -250 και αφήστε την κάρτα σας να χρεωθεί την ημέρα αποστολής. Ελά κάτσε στη σειρά για ιστορμ με προκαταβολή εσύ και δώσε και +250. Κούρασε η αμφισβήτηση των πραγματικών γεγονότων...

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bioentre είπε

υπάρχει ιν στοκ στην Ελλάδα?

Υπάρχει στον Γερμανό από την προηγούμενη εβδομάδα.

5 λεπτά πριν, bioentre είπε

αφήστε την κάρτα σας να χρεωθεί την ημέρα παραλαβής

Μάλλον έχεις ακούσει και δεν έχεις προσωπική εμπειρία. Γιατί εγώ όσες φορές αγόρασα τα χρήματα δεσμεύτηκαν λίγο μετά την παραγγελία και φυσικά ακύρωση της συναλλαγής δεν είναι γίνεται μιας και έχει σταλεί το προϊόν.

7 λεπτά πριν, bioentre είπε

Ελά κάτσε στη σειρά για ιστορμ με προκαταβολή εσύ και δώσε και +250.

Το χω πάρει πολύ πριν ξεκινήσεις να γράφεις εσύ εδώ στο θέμα που ανοίγεις τα μάτια σε όλους! 😂

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, bioentre είπε

Προφανώς και δεν ισχύει αυτό που λες γιατί στο κατάστημα μου είπαν οτι είχαν συγκεκριμένα κομματια κρατημένα απο παραγγελίες και υπήρχαν ελαχιστα διαθέσιμα προς πώληση. Εγώ περίμενα ήδη πάνω από 2 μήνες, σχεδόν 2,5(!!) οπότε αν σε κάποιον πήραν τη σειρά μάλλον είμαι εγω!! Για να ενημερώσω και τους υπόλοιπους αν κάποιος το βιάζεται εγραψα και μπορεί να κανει το ίδιο. Επίσης εγώ συγκεκριμένα ειχα και bonus εξαργύρωσης οποτε με συνέφερε οικονομικα η επιλογή! Δεν ειναι όλα τα σενάρια ιδια να τα βάζουμε στο ίδιο σακι!

Επεξ/σία από cyann21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis_ps_21 είπε

Υπάρχει στον Γερμανό από την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλλον έχεις ακούσει και δεν έχεις προσωπική εμπειρία. Γιατί εγώ όσες φορές αγόρασα τα χρήματα δεσμεύτηκαν λίγο μετά την παραγγελία και φυσικά ακύρωση της συναλλαγής δεν είναι γίνεται μιας και έχει σταλεί το προϊόν.

Το χω πάρει πολύ πριν ξεκινήσεις να γράφεις εσύ εδώ στο θέμα που ανοίγεις τα μάτια σε όλους! 😂

Έχω προσωπική εμπειρία και από αμαζον και από αππλε στορε.

Αφού σε βόλεψε ο γερμανός και πλήρωσες +250 ταρίφα όλα καλά :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Apla Mas doulevoun

Παραγγελία από 8/1/22 και ακόμα καμία ενημέρωση και στο τηλ έχουν βάλει μια κασέτα που λέει συνέχεια τα ίδια 

Επεξ/σία από Laourra
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Laourra είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Apla Mas doulevoun

Παραγγελία από 8/1/22 και ακόμα καμία ενημέρωση και στο τηλ έχουν βάλει μια κασέτα που λέει συνέχεια τα ίδια 

Θα σου είχε έρθει τώρα άμα το έπαιρνες από Σκρουτζ ή αμαζον. 1 εβδομάδα αναμονή έχει πλέον όχι 3 μήνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bioentre είπε

Θα σου είχε έρθει τώρα άμα το έπαιρνες από Σκρουτζ ή αμαζον. 1 εβδομάδα αναμονή έχει πλέον όχι 3 μήνες

Δηλ είναι σίγουρο οποίος παραγγέλνει από εδώ και πέρα θα είναι τρίμηνο? Έχουμε καμιά ενημέρωση?

• Thanks 1
Δημοσ.

Το έχω ξαναπεί έχεις λεφτά πας τα δίνεις και παίρνεις το κινητό άμεσα ακόμα και με πιστωτική αν θες να βάλεις δόσεις...τι ψυχολογικά έχετε και περιμένετε 3 μήνες για ένα κινητό απορώ..ένα γ...ο κινητό είναι ημαρτον 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...