Armonista Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Απ ότι βλέπω θα πάμε για Μάρτιο Απρίλιο κι αν είναι έτσι μου φαίνεται θα το ακυρώσω … 1 1 1
vag.patrick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, Armonista είπε Απ ότι βλέπω θα πάμε για Μάρτιο Απρίλιο κι αν είναι έτσι μου φαίνεται θα το ακυρώσω … Εαν δεν θες αποφορολογηση και δεν εχεις πλανο δοσεων , δεν εχεις λογο να περιμενεις τον κωτσοβολο. Επισης εγω θα σου προτεινα να πας σε 256 που θα παραλαβεις πιο γρηγορα. Δυστυχως εμενα μου κατσε καλα και γι αυτο μπηκα στην διαδιακσια και δεν ακυρωνω. Ειχα ενα κουπονι 200€ και ετοιμο ποσο για εγκριση με πλανο δοσεων. Εκανα και αποφολογηση και το κινητο μου βγαινει ενα 400ρι κοντα για δοσεις. Επεσα και πανω στην περιοδο που εκαναν πλανο δοσεων με ατοκες δοσεις.... 1
Armonista Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Η αλήθεια είναι ότι με βολεύει το πλάνο δόσεων και είχα και έγκριση κάποιου ποσού όπως λες απλά επειδή αλλάζω κάθε χρόνο κινητό έχει γίνει κι συνήθεια ας το πούμε πέρσι ας πούμε με το 12pro max είχα 3,5 εβδομάδες παράδοση όποτε δε με πείραξε κιόλας. Φέτος δε προτίμησα την προπαραγγελία γιατί θεώρησα ότι προς τον Φεβρουάριο θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση με τη διαθεσιμότητα αλλά όπως φαίνεται έπεσα έξω ..
JimxxZe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παραγγελία 24/01 13 pro max graphite. Είχα βάλει στο καλάθι φορτιστή και μια θηκη. Μπαίνω να δω την εξέλιξη της παραγγελίας και βλέπω αποστολή προς παράδοση σήμερα. Λέω απίστευτο, θαύμα. Βλέπω αναλυτικά τα προιόντα προς παράδοση και οι θεομπαίχτες μου στέλνουν μόνο τη θήκη και το φορτιστή. Τι να τα κάνω ρε μάγκες χωρίς το τηλέφωνο; Έχει συμβεί σε άλλον κατι παρόιμοιο; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από JimxxZe 1
TSG10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Παραγγελία από Κωτσοβολο Ηλιούπολης 20/01 IPhone 13 Pro max 256gb Silver μου είχαν πει ότι θα έχει 2 μήνες αναμονή... Τελικά ήρθε σήμερα!!! (πλάνο δόσεων)... Έρχονται εντελώς τυχαία να ξέρετε δεν υπάρχει σειρά ίσως να παίζει ρόλο το κατάστημα μόνο!! Καλή υπομονή 1
Marios2341 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, TSG10 είπε Παραγγελία από Κωτσοβολο Ηλιούπολης 20/01 IPhone 13 Pro max 256gb Silver μου είχαν πει ότι θα έχει 2 μήνες αναμονή... Τελικά ήρθε σήμερα!!! (πλάνο δόσεων)... Έρχονται εντελώς τυχαία να ξέρετε δεν υπάρχει σειρά ίσως να παίζει ρόλο το κατάστημα μόνο!! Καλή υπομονή Τα 256 νομιζω έρχονται ποιο γρήγορα από τα 128
TSG10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Marios2341 είπε Τα 256 νομιζω έρχονται ποιο γρήγορα από τα 128 Με την κοπέλα μου παράγγειλα την ίδια μέρα αυτή όμως πήρε το 128 και τις ήρθε 5 μέρες νωρίτερα οπότε δεν ξέρω να σου πω!! 1
vag.patrick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, TSG10 είπε Με την κοπέλα μου παράγγειλα την ίδια μέρα αυτή όμως πήρε το 128 και τις ήρθε 5 μέρες νωρίτερα οπότε δεν ξέρω να σου πω!! Τα 256 οντως ειναι πιο αμεσα διαθεσιμα τωρα, αυτοι μαλλον εφαγαν και ακυρωσεις δεν εξηγειται αλλιως. Επισης το σοβαρο προβλημα υπαρχει στα Sierra Blue 128 αλλα οπως προ-ειπα ειναι και θεμα περιοχης αλλα και καταστηματος.Εγω το βαλα στην πυλαια Θεσσαλονικης (που συνηθως δεν βαζω απο κει αλλα απο ευκαρπια) και περιμενω. Καλοδουλευτο
bioentre Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Armonista είπε Απ ότι βλέπω θα πάμε για Μάρτιο Απρίλιο κι αν είναι έτσι μου φαίνεται θα το ακυρώσω … έχεις ρίξει προκαταβολή? 3 ώρες πριν, JimxxZe είπε Παραγγελία 24/01 13 pro max graphite. Είχα βάλει στο καλάθι φορτιστή και μια θηκη. Μπαίνω να δω την εξέλιξη της παραγγελίας και βλέπω αποστολή προς παράδοση σήμερα. Λέω απίστευτο, θαύμα. Βλέπω αναλυτικά τα προιόντα προς παράδοση και οι θεομπαίχτες μου στέλνουν μόνο τη θήκη και το φορτιστή. Τι να τα κάνω ρε μάγκες χωρίς το τηλέφωνο; Έχει συμβεί σε άλλον κατι παρόιμοιο; γίνεται συχνά αυτό στον κωτσόβολο, απλά μην παραλάβεις. Τώρα αν έχεις προπληρώσει, τι να σου πω...
cyann21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, JimxxZe είπε Παραγγελία 24/01 13 pro max graphite. Είχα βάλει στο καλάθι φορτιστή και μια θηκη. Μπαίνω να δω την εξέλιξη της παραγγελίας και βλέπω αποστολή προς παράδοση σήμερα. Λέω απίστευτο, θαύμα. Βλέπω αναλυτικά τα προιόντα προς παράδοση και οι θεομπαίχτες μου στέλνουν μόνο τη θήκη και το φορτιστή. Τι να τα κάνω ρε μάγκες χωρίς το τηλέφωνο; Έχει συμβεί σε άλλον κατι παρόιμοιο; Και σε μένα έγινε αντίστοιχο με τους τρελούς που έχουμε μπλέξει και μόλις το είδα κάλεσα στο τηλεφωνικό τους κέντρο και είπα να μην μου τα στείλουν αν δεν στείλουν και το κινητό. Εγω ειμαι με παραγγελια 7/12 για 13 pro max graphite και ακομα τιποτα! Οποτε καλή υπομονή ή καλή ακύρωση! Όπως με βλέπω να ακυρώνω κ εγώ, αν δεν έχω άμεσα τις επόμενες μέρες νέα.
Vk108 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Παρέλαβα sierra blue 128 pro max παραγγελία από Νοέμβριο. 2
Marios2341 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Vk108 είπε Παρέλαβα sierra blue 128 pro max παραγγελία από Νοέμβριο. Σήμερα;
Vk108 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Marios2341 είπε Σήμερα; Όχι μου είχαν στείλει μήνυμα 9/2 πως θα πάει με κούριερ στο κατάστημα. αλλά δεν ήρθε άλλο μήνυμα και πήρα τηλέφωνο εχθές Και μου είπαν πως είναι στο κατάστημα και πήγα από εκεί σήμερα και το είχαν απλά δεν είχε έρθει το μήνυμα. 1 λεπτό πριν, Vk108 είπε Όχι μου είχαν στείλει μήνυμα 9/2 πως θα πάει με κούριερ στο κατάστημα. αλλά δεν ήρθε άλλο μήνυμα και πήρα τηλέφωνο εχθές Και μου είπαν πως είναι στο κατάστημα και πήγα από εκεί σήμερα και το είχαν απλά δεν είχε έρθει το μήνυμα. Συγγνώμη που ενημέρωσα από εχθές αλλά ήθελα πρώτα να βεβαιωθώ πως όντως το πήρα γιατί είχε ξανά γίνει παρόμοιο σκηνικό.
Marios2341 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Vk108 είπε Όχι μου είχαν στείλει μήνυμα 9/2 πως θα πάει με κούριερ στο κατάστημα. αλλά δεν ήρθε άλλο μήνυμα και πήρα τηλέφωνο εχθές Και μου είπαν πως είναι στο κατάστημα και πήγα από εκεί σήμερα και το είχαν απλά δεν είχε έρθει το μήνυμα. Πολύ ωραιαα μεγειαα
Vk108 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Marios2341 είπε Πολύ ωραιαα μεγειαα Ευχαριστώ πολύ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα