Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγώ πριν το ειχα παραγγείλει 19/1 πρώτα σε 128 και μετά το άλλαξα 

Καλησπέρα παραγγελία 1/02/22 παραλαβή στο σπίτι iPhone 13 pro max μαύρο (256) , μόλις με ενημέρωσαν πως η παραγγελία είναι σε κεντρικές αποθήκες και είναι έτοιμο για αποστολή σήμερα 9/02

Επεξ/σία από Ancelotti
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ancelotti είπε

και εγώ πριν το ειχα παραγγείλει 19/1 πρώτα σε 128 και μετά το άλλαξα 

Καλησπέρα παραγγελία 1/02/22 παραλαβή στο σπίτι iPhone 13 pro max μαύρο (256) , μόλις με ενημέρωσαν πως η παραγγελία είναι σε κεντρικές αποθήκες και είναι έτοιμο για αποστολή σήμερα 9/02

Ενας φιλος/η ειπε μερικες σελιδες πισω οτι ηθελε να αλλαξει σε 256 και θα εχανε την σειρα προτεραιοτητας , αλλα θα το δω και γω γιατι δε βγαινει ακρη...Εκτος και αν μου πουν τιποτα καλο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ancelotti είπε

Πολύ γρήγορα. Μπράβο. Κατάστημα;

Δημοσ.

Λοιπόν... Story time! Μπήκα στα public προηγουμένως για άλλο θέμα και ρώτησα για διαθεσιμότητα σε Pro Max. Μου είπε πάνω από δύο μήνες και .. Η επόμενη παραγγελία που θα έρθει είναι για 7/11. Έχουν γύρω στα 800 περίπου σε διαφορετικά χρώματα παραγγελίες .. Τους στέλνουν ένα ένα τα κομμάτια. Δεν βγάζει τόσο συχνά η apple μου είπε και δεν ξέρουν πότε θα ξεμπλοκάρει και αν!! Αυτάαααα! 

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, milopita είπε

Λοιπόν... Story time! Μπήκα στα public προηγουμένως για άλλο θέμα και ρώτησα για διαθεσιμότητα σε Pro Max. Μου είπε πάνω από δύο μήνες και .. Η επόμενη παραγγελία που θα έρθει είναι για 7/11. Έχουν γύρω στα 800 περίπου σε διαφορετικά χρώματα παραγγελίες .. Τους στέλνουν ένα ένα τα κομμάτια. Δεν βγάζει τόσο συχνά η apple μου είπε και δεν ξέρουν πότε θα ξεμπλοκάρει και αν!! Αυτάαααα! 

Ααα δηλ όσοι παρήγγειλαν μέσα στο 2022 πάνε με την μια στο 14 😂 θα βγει το 14 και δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα γιατί ακόμα θα δίνουν το 13 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Marios2341 είπε

Ααα δηλ όσοι παρήγγειλαν μέσα στο 2022 πάνε με την μια στο 14 😂 θα βγει το 14 και δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα γιατί ακόμα θα δίνουν το 13 😂😂

Αυτό του είπα και συμφώνησε οπότε καταλαβαίνετε  😂😂

Επεξ/σία από milopita
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, milopita είπε

Αυτό του είπα και συμφώνησε οπότε καταλαβαίνετε  😂😂

Καταλαβαίνω ότι τελικά θα το πάρω το 14 αχαχαχα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Marios2341 είπε

Καταλαβαίνω ότι τελικά θα το πάρω το 14 αχαχαχα

Θα ακυρώσεις το 13. Θα παραγγείλεις το 14 . Θα έχει βγει το 15 και πάει λέγοντας! 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω γυρισα απο Κωτσο. Κανονικα ειπε μεσα στην επομενη εβδομαδα θα πρεπει να εχω παραλαβει....Αυτο για Θεσσαλονικη. Τωρα αληθεια , ψεμματα.... Θα φανει. Πηγα να αλλαξω σε 256 αλλα επρεπε να κανω τα χαρτια απο την αρχη και επειδη οταν εκανα την αγορα ηταν οι δοσεις ατοκες δεν με συμφερει για κανενα λογο , θα μου βγει κανα 250ρι παραπανω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Εγω γυρισα απο Κωτσο. Κανονικα ειπε μεσα στην επομενη εβδομαδα θα πρεπει να εχω παραλαβει....Αυτο για Θεσσαλονικη. Τωρα αληθεια , ψεμματα.... Θα φανει. Πηγα να αλλαξω σε 256 αλλα επρεπε να κανω τα χαρτια απο την αρχη και επειδη οταν εκανα την αγορα ηταν οι δοσεις ατοκες δεν με συμφερει για κανενα λογο , θα μου βγει κανα 250ρι παραπανω.

Πότε έχεις παραγγείλει ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Marios2341 είπε

ή το παίρνουν αύριο κιόλας από άμαζον και σκρουτζ. φτάνει πια με τα χάλια του ιστορμ

Δημοσ.

Οτι σας λενε ειναι ψεματα. Η διαθεσιμοτητα της Apple ειναι οκ εδω και παρα πολυ καιρο. Το προβλημα το εχουν οι ελληνικες εταιρειες και ο προμηθευτης γιατι ειναι λαμογια και προσπαθουν να βγαλουν απο την μυγα ξιγκι. Αν υπηρχε προβλημα απο την Apple θα το ειχαν και αλλες χωρες, ομως το προβλημα υπαρχει μονο στην χωρα μας και ισως και σε 3-4 αλλες αγορες που μπορει να μην γνωριζουμε και κανουν τις ιδιες βλακειες με τους δικους μας

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...