Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TSG10 είπε

Εγώ μαζί με την κοπέλα μου πήγαμε την ίδια μέρα 24/01 εγώ παρήγγειλα 256gb και αυτή 128gb σήμερα την ενημέρωσαν ότι ήρθε το δικό της αύριο θα πάει να το πάρει είναι νομίζω εντελώς τυχαίο το πως έρχονται.. Από Κοτσοβολο 

Να κανω εγω μια ερωτηση? Απο ποιον κωτσοβολο αν επιτρεπεται? Γιατι οντως ειναι τυχαιο και αναλογα το καταστημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vag.patrick είπε

Να κανω εγω μια ερωτηση? Απο ποιον κωτσοβολο αν επιτρεπεται? Γιατι οντως ειναι τυχαιο και αναλογα το καταστημα.

Αργυρούπολης... Επίσης είχα πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση γτ έγραφε ότι έχει διαθέσιμα και μ είπαν ότι ακόμα δίνουν του Νοεμβρίου και αυτά θα πάνε εκεί και σήμερα την πήραν ότι ήρθε 13 Pro max 128 Gold

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TSG10 είπε

Αργυρούπολης... Επίσης είχα πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση γτ έγραφε ότι έχει διαθέσιμα και μ είπαν ότι ακόμα δίνουν του Νοεμβρίου και αυτά θα πάνε εκεί και σήμερα την πήραν ότι ήρθε 13 Pro max 128 Gold

Καταλαβα.Ευχαριστω για την πληροφορια.Καλοδουλευτα!

Δημοσ.

Εχω κανει παραγγελια 7/12(! 🥴) 2 μηνες δηλαδή ήδη, 128gb σε Graphite και έχω καλέσει πάνω από 15 φορές σε αυτό το διάστημα, κάθε φορά η ενημέρωση ειναι διαφορετικη! Με αποκορύφωμα την Παρασκευή όπου καλεσα το τηλεφωνικο κέντρο, ειδαν την παραγγελία μου και με διαβεβαιωσαν οτι μεσα στην εβδομάδα που ερχεται (δηλαδή την τρέχουσα εβδομάδα πλέον) το πολύ μέχρι το τελος της εβδομαδας θα έχω το προιον στα χέρια μου. Επειδή μέσα στους 2 αυτους μήνες μου έχουν πεί πολλές ανακρίβειες, είπα να καλέσω για σιγουριά και σήμερα, να δω ποια η εξέλιξη, και μολις με ενημέρωσαν οτι δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο και πως ειναι άγνωστη η ημερομηνία παραλαβής!! Επομένως μην εμπιστεύεστε ΤΙΠΟΤΑ από όσα λένε, ανοργάνωνοι και απαράδεκτοι δεν έχουν εικόνα για την κατάσταση των παραγγελιών και ο καθένας λεει οτι του έρθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εξυπηρέτηση εταιρείας σε πελάτη, με ανακρίβειες, λανθασμένες ημερομηνίες και καμία ενημέρωση στον πελάτη που ήδη πληρώνει το προιόν. Η κοροϊδία έχει και ένα όριο. Λυπηρό, ποτέ ξανά δεν θα επιλέξω το κατάστημα, έστω και αν το επέλεξα αποκλειστικά για τις δόσεις σε κάρτα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, cyann21 είπε

Εχω κανει παραγγελια 7/12(! 🥴) 2 μηνες δηλαδή ήδη, 128gb σε Graphite και έχω καλέσει πάνω από 15 φορές σε αυτό το διάστημα, κάθε φορά η ενημέρωση ειναι διαφορετικη! Με αποκορύφωμα την Παρασκευή όπου καλεσα το τηλεφωνικο κέντρο, ειδαν την παραγγελία μου και με διαβεβαιωσαν οτι μεσα στην εβδομάδα που ερχεται (δηλαδή την τρέχουσα εβδομάδα πλέον) το πολύ μέχρι το τελος της εβδομαδας θα έχω το προιον στα χέρια μου. Επειδή μέσα στους 2 αυτους μήνες μου έχουν πεί πολλές ανακρίβειες, είπα να καλέσω για σιγουριά και σήμερα, να δω ποια η εξέλιξη, και μολις με ενημέρωσαν οτι δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο και πως ειναι άγνωστη η ημερομηνία παραλαβής!! Επομένως μην εμπιστεύεστε ΤΙΠΟΤΑ από όσα λένε, ανοργάνωνοι και απαράδεκτοι δεν έχουν εικόνα για την κατάσταση των παραγγελιών και ο καθένας λεει οτι του έρθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εξυπηρέτηση εταιρείας σε πελάτη, με ανακρίβειες, λανθασμένες ημερομηνίες και καμία ενημέρωση στον πελάτη που ήδη πληρώνει το προιόν. Η κοροϊδία έχει και ένα όριο. Λυπηρό, ποτέ ξανά δεν θα επιλέξω το κατάστημα, έστω και αν το επέλεξα αποκλειστικά για τις δόσεις σε κάρτα.

Welcome to the club! 

• Like 2
Δημοσ.

9/12 128gb silver, πηρα και σημερα τηλ να δω τι θα πουνε και μου ειπαν οτι μπορει να παρει και 3 μηνες αναμονης. Καθε μερα κατι αλλο θα βρουν να λενε

• Confused 2
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια φτασαμε Φλεβαρη του 22 και δεν εχουν στρωσει ακομη οι διαθεσιμοτητες? Οπως παει θα βγει το Iphone 14 και το 13 θα ειναι ακομη αφαντο🤣

Δημοσ.

Πανε αργα οι παραγγελιες και τα ριχνουν στον προμηθευτη. Σκεψου οτι μου ειπαν οτι δεν εχει φτασει καν κοντα στην δικη μου ημερομηνια. Οποτε καταλαβαινετε οτι του νοεμβριου δεν εχουν παραδοθει ακομα.

• Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά, για να αρχίσουμε λίγο να ξεθολώνουμε το τοπίο, έχω παραγγείλει από Κωτσόβολο Κερατσινίου στις 18/11 και ακόμα ούτε κιχ, τώρα αν είναι κάποιος άλλος από αυτό το κατάστημα και το παράγγειλε πιο μετά, Δεκέμβρη ή Ιανουάριο και το παρέλαβε προφανώς και δεν τηρούνται οι σειρές ή δίνουν ό,τι να ναι ή κάθε κατάστημα κάνει τα δικά του κουμάντα. Τώρα, αν είστε από public Amazon Γερμανό ή δεν ξερωγω τι, δεν ξέρω με αυτούς τι γίνεται, προφανώς να κάνουν ταχύτερες εξυπηρετήσεις, προσωπικά εμένα και κάποιους άλλους μας καίει για τον Κωτσόβολο 

• Sad 1
Δημοσ.

Το προβλημα στον παρον thread δεν ειναι μονο ο κωτσοβολος αλλα και εμεις οι ιδιοι , καλο ειναι να αναφερεουμε λοιπον ( για να χουμε μια εικονα) , ποτε και πως βαλαμε παραγγελια(ηλεκτρονικα - τηλεφωνικα η σε καταστημα). Ας πουμε εμενα που  εβαλα απο το καταστημα πυλαιας το 128gb sb pro max μου στελνουν καθε 5 μερες sms για την εξελιξη της παραγγελιας. Γινεται σε αλλον αυτο?

• Thanks 1
Δημοσ.

Το προβλημα στον παρον thread δεν ειναι μονο ο κωτσοβολος αλλα και εμεις οι ιδιοι , καλο ειναι να αναφερεουμε λοιπον ( για να χουμε μια εικονα) , ποτε και πως βαλαμε παραγγελια(ηλεκτρονικα - τηλεφωνικα η σε καταστημα). Ας πουμε εμενα που  εβαλα απο το καταστημα πυλαιας το 128gb sb pro max μου στελνουν καθε 5 μερες sms για την εξελιξη της παραγγελιας. Γινεται σε αλλον αυτο?

Εγώ έδωσα παραγγελία στο κατάστημα Ρεθύμνου με προκαταβολή τα μισά λεφτά SB Pro Max 128GB , ούτε μήνυμα , ούτε email ούτε απάντηση ξεκάθαρη από το κατάστημα! 

Δημοσ.

Εγώ έκανα παραγγελία στο κατάστημα της Δράμας 31/1 και από τοτε καμιά ενημέρωση,

Δημοσ.

Εγώ έκανα online την παραγγελια μου από το site του Κωτσόβολου 7/12 128gb σε Graphite, έχω λάβει ένα μήνυμα στο viber (ουτε email ουτε αποδειξη τιποτα) και ποτέ ξανά ενημέρωση! Τραγικοί απλά!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Αυτό πως το έκανες; Το ζήτησες; Ή στο κάνανε αυτόματα; Εμένα απλά μου έχουν στείλει στο βάιμπερ έναν σύνδεσμο για την εξέλιξη της παραγγελίας κι αυτό, τίποτα άλλο. Ωστόσο, επειδή μπαίνω και το βλέπω κάθε μέρα (σχεδόν), μου γράφει ότι το προϊόν είναι σε αναμονή διαθεσιμότητας, από εχθές το βράδυ έφυγε και ψιλοσοκαρίστηκα. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό. 

1F59DD2A-7A6C-4968-8FA6-4246A366B313.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πουμε εγω εχω γενικα ενημερωση και επισης (να σημειωθει αυτο) ηταν να προκαταβαλω 500€ και δεν μ αφησαν να τα δωσω, μου ειπαν με το που ερθει , τοτε θα κανω και καταθεση. Γενικα απ οτι καταλαβαινω ειναι αναλογα τους διευθυντες των καταστηματων  και το τμημα ανα καταστηματα παιδια... Γι αυτο ειναι και τοσο φουρδελο...ΤΕσπα , οση ειστε στον χορο εδω και μηνες και εχετε ανοιχτα πλανα δοσεων κλπ , καντε μια υπομονη... Τι να πω...Τωρα για καποιον που περιμενει ενω ειναι να το παρει με τιμολογιο μετρητα ας δει κ αλλου.

1 λεπτό πριν, Faxmi είπε

Αυτό πως το έκανες; Το ζήτησες; Ή στο κάνανε αυτόματα; Εμένα απλά μου έχουν στείλει στο βάιμπερ έναν σύνδεσμο για την εξέλιξη της παραγγελίας κι αυτό, τίποτα άλλο. Ωστόσο, επειδή μπαίνω και το βλέπω κάθε μέρα (σχεδόν), μου γράφει ότι το προϊόν είναι σε αναμονή διαθεσιμότητας, από εχθές το βράδυ έφυγε και ψιλοσοκαρίστηκα. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό. 

1F59DD2A-7A6C-4968-8FA6-4246A366B313.jpeg

Οχι αυτοματα... 

Επεξ/σία από vag.patrick
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...