Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, bioentre είπε

Έχεις αρνητική εμπειρία με public? Για την ώρα εγώ όλα οκ με public, αλλά εννοείται ποτέ σε προιόντα τεχνολογίας, υπολογιστές, κινητά. Το public και αυτά τα μικρά μαγαζάκια που έχουμε εδώ είναι για τίποτα χαρτικά, βίβλία κλπ.

Είμαι επαρχία. Εδώ όλοι είναι ψιλό-σκατά... Ο κωτσόβολος όμως έχει τα πρωτεία.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Είμαι επαρχία. Εδώ όλοι είναι ψιλό-σκατά... Ο κωτσόβολος όμως έχει τα πρωτεία.

Άκουσα πως στα καταστήματα κοσμοτέ έχουν συνέχεια παραλαβές σε iPhone ,ισχύει; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, milopita είπε

Άκουσα πως στα καταστήματα κοσμοτέ έχουν συνέχεια παραλαβές σε iPhone ,ισχύει; 

Δε ξέρω. Έχω φύγει καιρό από iOS.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bioentre είπε

τους έχω γλεντήσει κάνα δυο φορές με ψυγείο αντικαταβολή που δεν παρέλαβα ποτέ

Όσο χάλι και να είναι ο Κωτσόβολος, αυτό δεν σε τιμάει και πολύ. Τουλάχιστον μην τα λες παραέξω, κράτα τα για σένα

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, bioentre είπε

Άρα χειρότερος από τον κωτσόβολο είναι η ίδια η αντιπροσωπεία το ιστορμ

Ή σκρουτζομαγαζο έχεις, ή έχεις παραγγείλει 13 pro max και εσύ από Κωτσόβολο και σε έχει τρελάνει η αναμονή. 🤭😂 

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπως είχα απαντήσει σε κάποιον άλλον πριν κάτι μέρες… αν κάποιος είναι από Θεσσαλονίκη και παιδεύεται πολύ καιρό μπορώ να το εξυπηρετήσω και με τιμολόγιο και με ότι θέλει. Όχι σκρουτζομαγαζο. Από επίσημη αλυσίδα. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, giannis_ps_21 είπε

Ή σκρουτζομαγαζο έχεις, ή έχεις παραγγείλει 13 pro max και εσύ από Κωτσόβολο και σε έχει τρελάνει η αναμονή. 🤭😂 

χαχα τίποτα από τα 2. Έχω φάει φόλα ολικής από την αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα. Έχω σκάσει πραγματικά 4ψήφιο μέσα σε μισό χρόνο στο ιστορμ και ο μανατζερ τους δεν ήθελε να μου κάνει αλλαγή σε μια σφραγισμένη θήκη.

Για την ιστορία είχα πάρει ένα 13 μινι από Κωτσόβολο την Παρασκευή που κυκλοφόρησαν, χωρίς προπαραγγελία χωρίς τίποτα. Απλά πήγα στο κατάστημα και το πήρα. Μετά πήγα δίπλα στο ιστορμ να εξαργυρώσω μια δωροεπιταγή που είχα και να πάρω θήκη. Χωρίς να ανοίξω το κινητό αποφάσισα την άλλη μέρα να το επιστρέψω την θήκη αλλά δεν ήθελε ο μάνατζερ του ιστορμ να μου την αλλάξει γιατί τον έτσουζε που πήρα από κωτσόβολο.

Προσωπικά πήρα από Κωτσόβολο ενώ είχα ρωτήσει πρώτα στο ιστορμ για διαθεσιμότητα και μου είχαν πει πως έχουν αυτό που ήθελα. Απλά στο website τους ιστορμ εμφάνιζε το κλασσικό "αναμένεται σύντομα", ενώ στο σιτε του κωτσόβολου σου έλεγε ακριβώς σε ποιο κατάστημα υπάρχει. Άρα τότε θεώρησα καλύτερη την οργάνωση του κωτσόβολου και πήρα από εκεί.

Τελικά ξενερωμένος εντελώς από την συμπεριφορά της αντιπροσωπείας, το επέστρεψα μιας και δεν το είχα ανοίξει.

Τώρα το έχουν βάλει το κινητό έκπτωση στα 800 ευρώ, ενώ στο amazon.de έχει 750, από που λες να πάρω?

https://www.amazon.de/dp/B09G9F2WBR/ref=de_a_iphone3_1?th=1

Δημοσ.

Πάντως γενικά ο Κωτσόβολος ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τις προπαραγγελίες 

οπως και με τα ps5

Ωστόσο αν θέλει κάποιος υπάρχει διαθεσιμότητα για αγορά με μετρητά σε καλύτερη τιμή από το Σκρουτζ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bioentre είπε

χαχα τίποτα από τα 2. Έχω φάει φόλα ολικής από την αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα. Έχω σκάσει πραγματικά 4ψήφιο μέσα σε μισό χρόνο στο ιστορμ και ο μανατζερ τους δεν ήθελε να μου κάνει αλλαγή σε μια σφραγισμένη θήκη.

Για την ιστορία είχα πάρει ένα 13 μινι από Κωτσόβολο την Παρασκευή που κυκλοφόρησαν, χωρίς προπαραγγελία χωρίς τίποτα. Απλά πήγα στο κατάστημα και το πήρα. Μετά πήγα δίπλα στο ιστορμ να εξαργυρώσω μια δωροεπιταγή που είχα και να πάρω θήκη. Χωρίς να ανοίξω το κινητό αποφάσισα την άλλη μέρα να το επιστρέψω την θήκη αλλά δεν ήθελε ο μάνατζερ του ιστορμ να μου την αλλάξει γιατί τον έτσουζε που πήρα από κωτσόβολο.

Προσωπικά πήρα από Κωτσόβολο ενώ είχα ρωτήσει πρώτα στο ιστορμ για διαθεσιμότητα και μου είχαν πει πως έχουν αυτό που ήθελα. Απλά στο website τους ιστορμ εμφάνιζε το κλασσικό "αναμένεται σύντομα", ενώ στο σιτε του κωτσόβολου σου έλεγε ακριβώς σε ποιο κατάστημα υπάρχει. Άρα τότε θεώρησα καλύτερη την οργάνωση του κωτσόβολου και πήρα από εκεί.

Τελικά ξενερωμένος εντελώς από την συμπεριφορά της αντιπροσωπείας, το επέστρεψα μιας και δεν το είχα ανοίξει.

Τώρα το έχουν βάλει το κινητό έκπτωση στα 800 ευρώ, ενώ στο amazon.de έχει 750, από που λες να πάρω?

https://www.amazon.de/dp/B09G9F2WBR/ref=de_a_iphone3_1?th=1

Από όπου πιστεύεις οτι θα σε εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα σε περίπτωση βλάβης. Εγώ δεν κρατάω κινητό backup κ αν χαλάσει θέλω άμεση επισκευή. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα για σένα, ε λογικά προτίμησε το πιο φθηνό. Διαφορετικά (αν μπορεί να σε εξυπηρετήσει κάποιος με απαλλαγή φπα) πάρε το pro max. Όλα είναι ωραία σε αυτό το κινητό αλλά η μπαταρία του είναι σε άλλο επίπεδο. Ότι κ αν κάνω θα μου βγάλει άνετα δυο μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται η καθυστέρηση. Δεν τα βρίσκει ο Κωτσόβολος με τους προμηθευτές του ή παραχωρούν τη σειρά σε "βύσματα" ή η apple έχει πρόβλημα σε υλικά και καθυστερεί; 

Επεξ/σία από Faxmi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα με την διαθεσιμότητα της apple έχει λείξει ,οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση οφείλεται στους προμηθευτές των καταστημάτων και στα ίδια τα καταστήματα !Μην πιστεύετε ό,τι σας πλασάρουν ότι η "είναι ακόμα θέμα της apple".Με μια απλή αναζήτηση θα δεις ότι όλος ο πλανήτης έχει καλύψει τις ανάγκες του για ζήτηση εκτός από εμάς που πρέπει να περιμένεις 70 μέρες + (iphone 13 pro sb 128 εδώ από 19/11)

Είτε μιλήσεις με τον Κωτσόβολο είτε με το πλαίσιο το ίδιο παραμύθι θα σου λένε κι δεν μπορείς να κάνεις κι τίποτα παρά μόνο να πάρεις από αλλού εάν βιάζεσαι.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πάντως είναι να μην ασχολείσαι περί του θέματος (όσο αυτό είναι εφικτό) και να απογοητεύεσαι γιατί εν τέλη θα τρελαθείς με τις παπατζες που θα σου λένε περί διαθεσιμότητας από 1 μήνα θέλουμε 1.5 και μετά 2 και πάει λέγοντας 

Καλή υπομονή σε όλους ! 

Επεξ/σία από Stelios_ro
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Faxmi είπε

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται η καθυστέρηση. Δεν τα βρίσκει ο Κωτσόβολος με τους προμηθευτές του ή παραχωρούν τη σειρά σε "βύσματα" ή η apple έχει πρόβλημα σε υλικά και καθυστερεί; 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ! ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Κ ΕΓΩ ! ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΤΟ IPHONE 13 PRO MAX SIERA BLUE ΣΤΙΣ 4/11/21 ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Κ ΕΓΙΝΕ 11/11/21 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως και να εξυπηρετουν τους δικους τους ποσοι να ειναι ολοι αυτοι? Υπαρχει προβλημα σε ολες τις μεγαλες αντιστοιχες αλυσιδες του κωτσοβολου. Θελω να πω μπορει ναι "χαθουν" 10,20,100 κομματια αλλα ειναι λιγα σε σχεση με τις παραγγελιες που εχουν γινει... Ο προμηθευτης της ελλαδας ειναι που τα χει κανει σα τα μουτρα του. Λογικα του Οκτωβριου πρεπει να εχει εξυπηρετηθει το 90% τουλαχιστον. Ας ελπισουμε να εξυπηρετηθουμε κι εμεις του Νοεμβρη μεσα στο Φλεβαρη...Για τους υπολοιπους οσο ειναι νωρις θα προτεινα να ακυρωσουν και να παρουν ετοιμοπαραδοτο απο σκρουτζ. Εμενα προσωπικα με κρατανε "ομηρο" γιατι δε με παιρνει μετα απο 2 μηνες + αναμονης να ζητησω επιστροφη χρηματων που μπορει να παρει 15 μερες για να παρω απο αλλου. Τελειωσα να ασχολουμαι μαζι τους ειναι απαραδεκτοι ολοι τους και το πιο κυριο δε ξαναψωνιζω απ τον Κωτσοβολο ουτε καλωδιο μετα απο ολα αυτα...

Οποτε ερθει ας ερθει...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...