semi-kat Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στις 26/1/2022 στις 4:00 ΠΜ, Varouxis1 είπε Κάποιος που παρέλαβε από κωτσοβολο; και αν ναι, από πότε το είχε παραγγείλει; Για να καταλάβεις πόσο ότι'ναι είναι η κατάσταση.Δν ήμουν καν στη λίστα του Κωτσόβολου,ήμουν στο πλαίσιο.Θεώρησα ότι 24ς μέρες που περίμενα ήταν πολλές😅κ άρχισα να ψάχνω στο Κωτσόβολο(αρχές Νοεμβρίου όλα αυτά).Εν τέλη βρήκα 2 διαθέσιμες συσκευές(pro max sb 512)Η μία όταν πήγα στο κατάστημα της Θε/νικης στη Τσιμισκή.Ο υπάλληλος τσέκαρε τν αποθήκη κ είπε ότι είχε μείνει 1 τελευταίο pro max sb 512,το οποίο μπορούσε να μου τ δεσμεύσει για 3ς ώρες..!Σχετικά με τν συσκευή που πήρα.Τν πήρα απο τ site.Τν εμφάνισε διαθέσιμη σε κατάστημα της Αθήνας.Για αυτό τν λόγο πήρα πρώτα τηλ στο κατάστημα στης Τσιμισκής για να δω αν όλα ήταν ok έτσι ώστε να κάνω δέσμευση.Πριν τν πληρωμή πήρα τηλ κ στο κατάστημα της Αθήνας κ άρχισαν να μου λένε τ γνωστά..Ότι δλδ ήταν εκθεσιακό κλπ(Χωρίς να δει καν τν κωδικό!)Τους είπα ότι από τ άλλο κατάστημα με διαβεβαίωσαν ότι υπάρχει συσκευή πέραν της εκθεσιακής.Έδωσα τν κωδικό κ μου είπε πως έχω δίκιο οτι δν ήταν η εκθεσιακη μπλα μπλα.Μετά έκανα δέσμευση,πλήρωσα κ μ το έστειλαν.Απ'ολη τν έκθεση μου τι καταλαβαίνεις?Τηρούν σειρά προτεραιότητας?Όχι!Γίνεται ότι να'ναι?Ναι.Με τ που δουν cash θα στα βρουν όλα.Μου φαίνεται αδιανόητο άτομα από Οκτώβρη-Νοέμβριο να μην έχουν παραλάβει ακόμα!Οπότε,αν παραγγείλεις από Κωτσόβολο,καλό κουράγιο.. 1
milopita Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, semi-kat είπε Για να καταλάβεις πόσο ότι'ναι είναι η κατάσταση.Δν ήμουν καν στη λίστα του Κωτσόβολου,ήμουν στο πλαίσιο.Θεώρησα ότι 24ς μέρες που περίμενα ήταν πολλές😅κ άρχισα να ψάχνω στο Κωτσόβολο(αρχές Νοεμβρίου όλα αυτά).Εν τέλη βρήκα 2 διαθέσιμες συσκευές(pro max sb 512)Η μία όταν πήγα στο κατάστημα της Θε/νικης στη Τσιμισκή.Ο υπάλληλος τσέκαρε τν αποθήκη κ είπε ότι είχε μείνει 1 τελευταίο pro max sb 512,το οποίο μπορούσε να μου τ δεσμεύσει για 3ς ώρες..!Σχετικά με τν συσκευή που πήρα.Τν πήρα απο τ site.Τν εμφάνισε διαθέσιμη σε κατάστημα της Αθήνας.Για αυτό τν λόγο πήρα πρώτα τηλ στο κατάστημα στης Τσιμισκής για να δω αν όλα ήταν ok έτσι ώστε να κάνω δέσμευση.Πριν τν πληρωμή πήρα τηλ κ στο κατάστημα της Αθήνας κ άρχισαν να μου λένε τ γνωστά..Ότι δλδ ήταν εκθεσιακό κλπ(Χωρίς να δει καν τν κωδικό!)Τους είπα ότι από τ άλλο κατάστημα με διαβεβαίωσαν ότι υπάρχει συσκευή πέραν της εκθεσιακής.Έδωσα τν κωδικό κ μου είπε πως έχω δίκιο οτι δν ήταν η εκθεσιακη μπλα μπλα.Μετά έκανα δέσμευση,πλήρωσα κ μ το έστειλαν.Απ'ολη τν έκθεση μου τι καταλαβαίνεις?Τηρούν σειρά προτεραιότητας?Όχι!Γίνεται ότι να'ναι?Ναι.Με τ που δουν cash θα στα βρουν όλα.Μου φαίνεται αδιανόητο άτομα από Οκτώβρη-Νοέμβριο να μην έχουν παραλάβει ακόμα!Οπότε,αν παραγγείλεις από Κωτσόβολο,καλό κουράγιο.. Επειδή έχω αρχίσει να τσατίζομαι με αυτό το θέμα μιας που χθες μίλησα με ένα γνωστό γνωστού που δουλεύει σε κατάστημα Κωτσόβολος και με διαβεβαίωσε πως το συγκεκριμένο μοντέλο (13 Pro Max SB 128GB) υπάρχει αρκετό στην αγορά αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει γιατί δεν τα δίνουν στον κόσμο που έχει παραγγείλει 3 μήνες τώρα , την Δευτέρα που θα πάω να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω , θα σε ενημερώσω!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, milopita είπε Επειδή έχω αρχίσει να τσατίζομαι με αυτό το θέμα μιας που χθες μίλησα με ένα γνωστό γνωστού που δουλεύει σε κατάστημα Κωτσόβολος και με διαβεβαίωσε πως το συγκεκριμένο μοντέλο (13 Pro Max SB 128GB) υπάρχει αρκετό στην αγορά αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει γιατί δεν τα δίνουν στον κόσμο που έχει παραγγείλει 3 μήνες τώρα , την Δευτέρα που θα πάω να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω , θα σε ενημερώσω! Γιατί ανεχεστε να σας κοροϊδεύουν έτσι; Άκου εκεί 3 μήνες. Απο τη Σελήνη το φέρνουν;
milopita Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Γιατί ανεχεστε να σας κοροϊδεύουν έτσι; Άκου εκεί 3 μήνες. Απο τη Σελήνη το φέρνουν; Τι να σου πω και εσένα τώρα. Φταίει ίσως ότι επιλέγουμε μία μεγάλη αλυσίδα διότι πιστεύουμε πως θα παραλάβουμε σύντομα; Ότι δεν πάει ο νους μας ότι μας κοροϊδεύουν; Δεν ξέρω , αλήθεια 😂
bioentre Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, milopita είπε Επειδή έχω αρχίσει να τσατίζομαι με αυτό το θέμα μιας που χθες μίλησα με ένα γνωστό γνωστού που δουλεύει σε κατάστημα Κωτσόβολος και με διαβεβαίωσε πως το συγκεκριμένο μοντέλο (13 Pro Max SB 128GB) υπάρχει αρκετό στην αγορά αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει γιατί δεν τα δίνουν στον κόσμο που έχει παραγγείλει 3 μήνες τώρα , την Δευτέρα που θα πάω να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω , θα σε ενημερώσω! Από πότε έχεις παραγγείλει εσύ?
milopita Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, bioentre είπε Από πότε έχεις παραγγείλει εσύ? Εγώ είμαι πρόσφατη σχετικά. 28/12 .
bioentre Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, milopita είπε Εγώ είμαι πρόσφατη σχετικά. 28/12 . Και το έχεις προπληρώσει ή έχεις βάλει προκαταβολή?
milopita Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, bioentre είπε Και το έχεις προπληρώσει ή έχεις βάλει προκαταβολή? Έχω δώσει προκαταβολή! Όσο πιο μεγάλη είπαν , τόσο πιο γρήγορα! Εκεί έπρεπε να υποψιαστώ που έμπλεξα 😂 1
bioentre Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, milopita είπε Τι να σου πω και εσένα τώρα. Φταίει ίσως ότι επιλέγουμε μία μεγάλη αλυσίδα διότι πιστεύουμε πως θα παραλάβουμε σύντομα; Ότι δεν πάει ο νους μας ότι μας κοροϊδεύουν; Δεν ξέρω , αλήθεια 😂 Ε άρα δίκιο έχει. Αντί να πάρετε από skroutz, ebay & amazon πάτε να βγάλετε άκρη με την κάθε γελοία αλυσίδα στην Ελλάδα και την τρισάθλια αντιπροσωπεία του ιστορμ που έχουμε εδώ πέρα. Κριτικές μόνο να δεις στο google θα καταλάβεις. Όσοι διαβάζουν και δεν έχουν παραγγείλει ακόμα ας κάνουν στον εαυτό τους μια χάρη και να παραγγείλουν από amazon, ebay ή έστω skroutz Δεν αξίζει να στηρίζετε την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και το απαράδεκτο σύστημα που έχει δημιουργηθεί με τις προκαταβολές, ενώ όσοι τα βλέπουν και τα τσιμπάνε, τι να πω, εγώ θα ντρεπόμουν να πάρω τη σειρά κάποιου που έχει ρίξει και γερή προκαταβολή. Για αυτό ούτε από κωτσόβολο, ούτε από ιστορμ, ούτε από πουθενά που έχει την απαράδεκτη υπογραφή της infoquest. Αυτό με τις προκαταβολές είναι απλά γελοίο. Αν παραγγείλεις από apple (ίσως και από αμαζον) η κάρτα σου χρεώνεται την ημέρα που το αντικείμενο είναι έτοιμο να αποσταλεί και σου δίνουν και ένα εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης χωρίς να σου δεσμεύσουν τα χρηματάκια σο. Εδώ τσιμπάνε προκαταβολή και δεν σου λένε τίποτα. Απάτη μεγάλη η διανομή ιστομ/infoquest/κωτσόβολος. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από bioentre 1
milopita Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, bioentre είπε Ε άρα δίκιο έχει. Αντί να πάρετε από skroutz, ebay & amazon πάτε να βγάλετε άκρη με την κάθε γελοία αλυσίδα στην Ελλάδα και την τρισάθλια αντιπροσωπεία του ιστορμ που έχουμε εδώ πέρα. Κριτικές μόνο να δεις στο google θα καταλάβεις. Όσοι διαβάζουν και δεν έχουν παραγγείλει ακόμα ας κάνουν στον εαυτό τους μια χάρη και να παραγγείλουν από amazon, ebay ή έστω skroutz Δεν αξίζει να στηρίζετε την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και το απαράδεκτο σύστημα που έχει δημιουργηθεί με τις προκαταβολές, ενώ όσοι τα βλέπουν και τα τσιμπάνε, τι να πω, εγώ θα ντρεπόμουν να πάρω τη σειρά κάποιου που έχει ρίξει και γερή προκαταβολή. Για αυτό ούτε από κωτσόβολο, ούτε από ιστορμ, ούτε από πουθενά που έχει την απαράδεκτη υπογραφή της infoquest. Αυτό με τις προκαταβολές είναι απλά γελοίο. Αν παραγγείλεις από apple (ίσως και από αμαζον) η κάρτα σου χρεώνεται την ημέρα που το αντικείμενο είναι έτοιμο να αποσταλεί και σου δίνουν και ένα εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης χωρίς να σου δεσμεύσουν τα χρηματάκια σο. Εδώ τσιμπάνε προκαταβολή και δεν σου λένε τίποτα. Απάτη μεγάλη η διανομή ιστομ/infoquest/κωτσόβολος. Η apple δίνει απαλλαγή ΦΠΑ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, milopita είπε Τι να σου πω και εσένα τώρα. Φταίει ίσως ότι επιλέγουμε μία μεγάλη αλυσίδα διότι πιστεύουμε πως θα παραλάβουμε σύντομα; Ότι δεν πάει ο νους μας ότι μας κοροϊδεύουν; Δεν ξέρω , αλήθεια 😂 Ο Κωτσόβολος είναι ο χειρότερος όλων. Ξεπερνάει και public.
bioentre Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, milopita είπε Η apple δίνει απαλλαγή ΦΠΑ ; όχι αλλά δίνει το amazon και το e-mac eu που νομίζω προμηθεύεται από Apple απευθείας. Επίσης απαλλαγή ΦΠΑ μπορεί να δίνουν διάφορα καταστήματα από σκρουτζ. Σίγουρα δίνει και το qubestore Θεσσαλονίκη που τα φένρει από Γερμανία και εμφανίζονται κανονικά στο σύστημα εγγύησης της Apple. Και εντάξει είναι συνενοήσιμη και φιλικοί οι άνθρωποι, όχι αυτή η αγένεια που συναντάς αν πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία ιστορμ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, milopita είπε Η apple δίνει απαλλαγή ΦΠΑ ; Η Apple δεν στέλνει Ελλάδα. Μπορείς όμως να αγοράσεις από το apple store μέσα στα ευρωπαϊκά Amazon με απαλλαγή ΦΠΑ.
milopita Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ο Κωτσόβολος είναι ο χειρότερος όλων. Ξεπερνάει και public. Εδώ στο Ρέθυμνο όμως το έχουν τερματίσει! Απορώ πως στέκει ακόμα αυτό το κατάστημα! 1
bioentre Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ο Κωτσόβολος είναι ο χειρότερος όλων. Ξεπερνάει και public. Έχεις αρνητική εμπειρία με public? Για την ώρα εγώ όλα οκ με public, αλλά εννοείται ποτέ σε προιόντα τεχνολογίας, υπολογιστές, κινητά. Το public και αυτά τα μικρά μαγαζάκια που έχουμε εδώ είναι για τίποτα χαρτικά, βίβλία κλπ. Κωτσόβολος άντε για κανένα ψύγειο μιας και είναι μια κάπως μεγάλη αλυσίδα που εξυπηρετεί σε συσκευές σπιτιού, αλλά καιο αυτές τελευταία τις παίρνω απόσκρουτζ συχνά που έχει μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές. Είναι ψιλοαπάτη ο κωτσόβολος στις τιμές ειδικά, απλά εντάξει ο κόσμος νομίζει ότι πάει σε σοβαρή εταιρεία... τους έχω γλεντήσει κάνα δυο φορές με ψυγείο αντικαταβολή που δεν παρέλαβα ποτέ βλέποντας αυτά που κάνουν στο κόσμο και τα παιχνίδια διαθεσιμότητας που γενικά παίζουν... Αν δει κανείς και στο φόρουμ και στο γοογλε στις κριτικές του κωτσόβολου, θα διαπιστώσει γρήγορα πως κάνουν ότι παιρνάει από το χέρι τους για να αποφύγουν υπαναχώρηση αγοράς, ή doa ή γενικά επισκευή σε εγγύηση. Είχε ανοίξε θέμα και μια κοπέλα με μακ σχετικά. Είχα πάρει και εγώ iphone 13 mini από κώτσο, μέτα πήγα ιστορμ για θήκη και το τι μου έκαναν οι απαράδεκτοι πωλητές του ιστορμ δεν περιγράφεται. Τελικά μιας και δεν το είχα ανοίξει το επέστρεψα, γιατί ποιος ξέρει ποιανού τη σειρά πήρα..., και γιατί δεν αξίζει να στηρίξεις ελληνική εισαγωγή ινφοκουεστ με τίποτα μετά από αυτά που κάνουν σε όλους και έκαναν και σε μένα που μέσα σε ένα χρόνο έδωσα 4ψήφιο. Δεν ήθελαν να κάνουν αλλαγή σε σφραγισμένο προιόν στο ιστορμ. Πήγα μετά και κωτσόβολο και επέστρεψα το κίνητο και μου έδωσαν κανονικά τα χρήματα. Άρα χειρότερος από τον κωτσόβολο είναι η ίδια η αντιπροσωπεία το ιστορμ, οπότε απλά πλέον παίρνουμε συσκευές από εξωτερικό ή εισαγωγή σκρουτζ και το έχουμε στην ώρα μας και στηρίζουμε και ένα πιο σωστό δίκτυο διανομής από το απαράδεκτο του ιστορμ. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από bioentre 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα