Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vk108 είπε

Άμα έχεις τα λεφτά κανονικά και δεν θέλεις δόσεις κλπ έχει πολλά μαγαζιά που το έχει ετοιμοπαράδοτο 

Ναι, τωρα περιμενω ελπιζω μεσα σε 5 μερες που ειπε να μου γυρισουν τα λεφτα. Το εκανα παραγελια απο αυτους, αφου ελεγε διαθεσιμο. Αλλα μετα καταλαβα οτι το κανουν επιτηδες.....

Αλλη φορα, ουτε απο εξω.. 

Δημοσ.

Καλησπερα, παραγγελια 9/12 iphone 13pro max silver και ακομα τιποτα. Μιλησα σημερα και μου ειπαν οτι δεν εχουν παραλαβει ακομα. 

Δημοσ.

Μόλις με κάλεσαν ξανά από το τμήμα παραπόνων, μου είπαν ότι έγινε συστημικό λάθος με το μήνυμα, και για την όλη ταλαιπωρία μου δίνουν ένα κουπόνι 50€, όχι για να με δωροδοκήσουν, να μην το παρω έτσι μου είπε η κυρία, αλλά για την ταλαιπωρία. Μόλις παραλάβω θα σας ενημερώσω. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Barbara93 είπε

Μόλις με κάλεσαν ξανά από το τμήμα παραπόνων, μου είπαν ότι έγινε συστημικό λάθος με το μήνυμα, και για την όλη ταλαιπωρία μου δίνουν ένα κουπόνι 50€, όχι για να με δωροδοκήσουν, να μην το παρω έτσι μου είπε η κυρία, αλλά για την ταλαιπωρία. Μόλις παραλάβω θα σας ενημερώσω. 

Πως μιλας με το τμημα παραπονων; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Barbara93 είπε

Το κινητό θα το πάρεις τελικά την Δευτέρα ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vk108 είπε

Το κινητό θα το πάρεις τελικά την Δευτέρα ;

Απ ότι με διαβεβαίωσε και η ίδια, είναι ήδη στο τμήμα τιμολόγησης και αυριο θα γίνει αποστολή από την οποια θα μου αποσταλεί και ο αριθμός αποστολής. 

2 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Πως μιλας με το τμημα παραπονων; 

Στην σελίδα του Κωτσόβολου κάτω κάτω έχει την επιλογή επικοινωνία. Εκεί επιλέγεις από τα θέματα το άλλα και γράφεις τα παράπονα σου. Ανάλογα τις λέξεις προφανώς και το πόσο σκληρά είναι τα λόγια , επικοινωνεί κάποιος. Εγώ έχω γράψει άλλες 2 φορές και δεν επικοινώνησε κανένας. Σήμερα που έγραψα ότι θα προβώ σε μήνυση γιατί με κοροϊδεύουν με πήραν σε μισή ώρα τηλέφωνο. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι κάποιος από Θεσσαλονίκη και θέλει ετοιμοπαράδοτο iPhone 13 pro max 128gb από γνωστή αλυσίδα μπορεί να μου στείλει pm για να ενημερώσω που υπάρχει διαθέσιμο. 

Δημοσ.
Στις 19/1/2022 στις 9:02 ΜΜ, kazantzidis είπε

Σε πόσες μέρες σου γυρνάνε τα λεφτά;

Ακύρωσα 5/1/2021 και μου τα γύρισαν 18/1/2021

Δημοσ.
4 ώρες πριν, drouks είπε

Ακύρωσα 5/1/2021 και μου τα γύρισαν 18/1/2021

Τελικα εγινε ακυρωση σημερα και γυρισαν τα λεφτα κατευθειαν σε λιγη ωρα... 

Παλι καλα! Το πηρα απο αλλου. Αυριο θα το εχω

6 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Αν είναι κάποιος από Θεσσαλονίκη και θέλει ετοιμοπαράδοτο iPhone 13 pro max 128gb από γνωστή αλυσίδα μπορεί να μου στείλει pm για να ενημερώσω που υπάρχει διαθέσιμο. 

Εχθες ημουν βολτα, ρωτησα τις αλυσιδες στην Τσιμισκη και εκει γυρω αλλα δεν το ειχε καμια... Κριμα που δεν προλαβα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Τελικα εγινε ακυρωση σημερα και γυρισαν τα λεφτα κατευθειαν σε λιγη ωρα... 

Παλι καλα! Το πηρα απο αλλου. Αυριο θα το εχω

Εχθες ημουν βολτα, ρωτησα τις αλυσιδες στην Τσιμισκη και εκει γυρω αλλα δεν το ειχε καμια... Κριμα που δεν προλαβα.

Αν είναι ο δρόμος σου δυτικά Θεσσαλονίκη ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω. 

Δημοσ.

Έχω κάνει παραγγελία από κωτσοβολο στις 10 Δεκεμβρίου..(όχι με δόσεις, θα το πληρώσω αντικαταβολή)

Αξίζει να περιμένω; ή να πάω να το πάρω από πουθενά αλλου; (Έχω βάλει την εγγύηση του κωτσοβολου)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Varouxis1 είπε

Έχω κάνει παραγγελία από κωτσοβολο στις 10 Δεκεμβρίου..(όχι με δόσεις, θα το πληρώσω αντικαταβολή)

Αξίζει να περιμένω; ή να πάω να το πάρω από πουθενά αλλου; (Έχω βάλει την εγγύηση του κωτσοβολου)

Αφού θα πληρώσεις αντικαταβολή, ακύρωσε και πάρτο από αλλού. Η αν θες περιμένεις και κανείς παραγγελία από istorm πάλι χωρίς να προπληρώσεις και οποίο έρθει πρώτο

Δημοσ.

Έχω κανει παραγγελια 27/12 με τιμολόγιο . Εχω δωσει προκαταβολή 200 ευρω και εξόφληση λιγο πριν το παραλάβω . Εχεις καποιος αντίστοιχη περιπτωση ; Για να ξερω ποσο θα περιμενω για το τηλεφωνο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...