spyros.d Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, asiminaan είπε Παραγγελία 25/10 και κανένα φως στον ορίζοντα! μας κοροϊδεύουν όλους απλά. Μίλησα σήμερα και μου είπαν πως δεν γνωρίζουν ποτε θα έρθουν, υπάρχει περίπτωση να παραλαβω με τον νέο χρόνο! Αυτά μου είπαν 🤣 οτι ναναι. θα τους πρηξω απο βδομαδα στα τηλεφωνα.
NVLF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Πάρτυ αυτή την ώρα στο σαιτ του Κώτσου.... Διάφορες εκδόσεις τις βγάζει διαθέσιμες..........
bioentre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, NVLF είπε Πάρτυ αυτή την ώρα στο σαιτ του Κώτσου.... Διάφορες εκδόσεις τις βγάζει διαθέσιμες.......... έχει εδώ και καμιά ώρα που γλεντάει τους προπαραγγελιάκηδες. Πέρα από την πλάκα οι προπαραγγελιές στον κώτσο και σε όλο το άλλο κακό συναπάντημα του ιστορμ έχουν γίνει με προκαταβολή/προπληρωμή?
Aggelos Τ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NVLF είπε Πάρτυ αυτή την ώρα στο σαιτ του Κώτσου.... Διάφορες εκδόσεις τις βγάζει διαθέσιμες.......... Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα , το ότι τα βγάζει διαθεσιμα δεν σημαίνει ότι όντως υπάρχουν συσκευές δυστυχώς 😔
JimxxZe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Πήρα τηλέφωνο για νέα παραγγελία που έκανα τη προηγούμενη εβδομάδα. Η απάντηση τους είναι ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα έχουν διαθέσιμες συσκευές. Αντε καλή νέα χρονιά σε όλους.
Mike2222 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, JimxxZe είπε Πήρα τηλέφωνο για νέα παραγγελία που έκανα τη προηγούμενη εβδομάδα. Η απάντηση τους είναι ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα έχουν διαθέσιμες συσκευές. Αντε καλή νέα χρονιά σε όλους. Με πλάνο;;
JimxxZe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Mike2222 είπε Με πλάνο;; Με πιστωτική
spyros.d Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 ειχε κανεις κανενα νεο απο προπαραγγελιες;
DimitrisTmnds Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Παραγγελία από 21/10 για IPHONE PRO MAX 128GB GRAPHITE και η απάντηση δεν έχει αλλάξει από την ημέρα που έκανα την παραγγελία.. (εννοείται ότι έχω μιλήσει άπειρες φορές μαζί τους)
NVLF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, DimitrisTmnds είπε Παραγγελία από 21/10 για IPHONE PRO MAX 128GB GRAPHITE και η απάντηση δεν έχει αλλάξει από την ημέρα που έκανα την παραγγελία.. (εννοείται ότι έχω μιλήσει άπειρες φορές μαζί τους) Μια από τα ίδια.... Σήμερα μόνο μου είπαν πως ο προμηθευτής τους είναι η iSquare οπότε τυπικά (και καλά) αυτή φταίει που δεν έχουν παραλάβει.... Είναι δεδομένο πως ο Κωτσος γνωρίζει πότε θα παραλάβει και πόσα τεμάχια θα παραλάβει απλά αν το ανακοίνωνε θα έπεφταν οι ακυρώσεις βροχή... Ενώ έτσι λες κάτσε μην ακυρώσω και σε μια δυο μέρες εμφανιστούν τα τηλέφωνα... Λαμογια 1
Pashalis Gergis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Aggelos Τ είπε Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα , το ότι τα βγάζει διαθεσιμα δεν σημαίνει ότι όντως υπάρχουν συσκευές δυστυχώς 😔 Υπάρχουν.. Έτσι πήρα το 13 Pro Max 512GB SB, στις προπαραγγελίες τα ίδια έλεγαν οταν τους ανέφερα τι γίνεται στα φόρουμς. Όταν δείχνει διαθέσιμο για αποστολή υπάρχει στοκ, όταν λέει τελευταία κομμάτια μπορεί όντως να μην έχει ανανεωθεί το σαιτ και να μην υπάρχει στοκ τη στιγμή της παραγγελίας.. Το πήραμε το μάθημα όμως για τα επόμενα μοντέλα.
DimitrisTmnds Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, NVLF είπε Μια από τα ίδια.... Σήμερα μόνο μου είπαν πως ο προμηθευτής τους είναι η iSquare οπότε τυπικά (και καλά) αυτή φταίει που δεν έχουν παραλάβει.... Είναι δεδομένο πως ο Κωτσος γνωρίζει πότε θα παραλάβει και πόσα τεμάχια θα παραλάβει απλά αν το ανακοίνωνε θα έπεφταν οι ακυρώσεις βροχή... Ενώ έτσι λες κάτσε μην ακυρώσω και σε μια δυο μέρες εμφανιστούν τα τηλέφωνα... Λαμογια Για ακύρωση πάω εγώ..
NVLF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, DimitrisTmnds είπε Για ακύρωση πάω εγώ.. Με δόσεις το έχεις παραγγείλει;
Mike2222 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στο ηχογραφημένο μήνυμα τι σας λέει άμα πάρετε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας;;
DimitrisTmnds Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, NVLF είπε Με δόσεις το έχεις παραγγείλει; Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα