NVLF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, spyros.d είπε μολις μιλησα με κωτσοβολο, μου ειπαν πως εχουν εντολη απο κωτσοβολο, απο τα κεντρικα δηλαδη, οτι οσοι κανανε παραγγελια μεσα στον οκτωβριο θα παραλαβουν πριν τα χριστουγεννα. Απο δευτερα περιμενουν παραλαβη δηλαδη μου ειπε. Άλλος λέει παραλαμβάνουμε κάθε Παρασκευή, άλλος λέει Δευτέρα παραλαμβάνουμε και καλύπτουμε τις παραγγελίες Οκτώβρη... Κι έτσι περνάνε οι μέρες..... Και δεν θα παραλάβει ο κοσμάκης ούτε τα Χριστούγεννα... Μακάρι να βγω ψεύτης...
Maxpower71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Παιδια απο 30/10 13 Pro Max Graphite 128, δεν υπαρχει ενημερωση ουτε ξερουν ποτε θα ερθει... λογικα μεσα στον Δεκεμβρη λενε.
Vagelisdim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, spyros.d είπε μολις μιλησα με κωτσοβολο, μου ειπαν πως εχουν εντολη απο κωτσοβολο, απο τα κεντρικα δηλαδη, οτι οσοι κανανε παραγγελια μεσα στον οκτωβριο θα παραλαβουν πριν τα χριστουγεννα. Απο δευτερα περιμενουν παραλαβη δηλαδη μου ειπε. Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Πρώτον γιατί παραλαβή έχουν μόνο κάθε Παρασκευή. Και δεύτερον γιατί δεν θα σου έδιναν πληροφορίες καθώς λένε όλοι το ίδιο ότι δεν ξέρουν και δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τον προμηθευτή τους.
Maxpower71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Vagelisdim είπε Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Πρώτον γιατί παραλαβή έχουν μόνο κάθε Παρασκευή. Και δεύτερον γιατί δεν θα σου έδιναν πληροφορίες καθώς λένε όλοι το ίδιο ότι δεν ξέρουν και δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τον προμηθευτή τους. Και ποιος λεει οτι παραλαβη εχουν καθε Παρασκευη ; Χθες ρωτησα φιλο που δουλευει Κωτσοβολο αν εχουν παραλαβη σημερα Παρασκευη και μου ειπε οχι...
Mike2222 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Και ποιος λεει οτι παραλαβη εχουν καθε Παρασκευη ; Χθες ρωτησα φιλο που δουλευει Κωτσοβολο αν εχουν παραλαβη σημερα Παρασκευη και μου ειπε οχι... Ρωτά τον φίλο σου τι σκατα γίνεται με παραγγελίες 2 μηνών+😂😂
Vagelisdim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Και ποιος λεει οτι παραλαβη εχουν καθε Παρασκευη ; Χθες ρωτησα φιλο που δουλευει Κωτσοβολο αν εχουν παραλαβη σημερα Παρασκευη και μου ειπε οχι... Έχεις φίλο που δουλεύει στον κωτσοβολο και δεν έχεις παραλάβει ακόμα? 😂
fenia31 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπον μολις μιλησα τηλεφωνικα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πια θεμα διαθεσιμοτητας καιως εχουν παραδοθει ολα στην αποθηκη απλα να περιμενω απο την αποθηκη και προσπαθουν μα εξυπηρετηθουν αυστηρα κατα προταιρεοτητα! Οποτε να περιμενω μηνυνα απο την αποθηκη! 7 λεπτά πριν, fenia31 είπε Λοιπον μολις μιλησα τηλεφωνικα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πια θεμα διαθεσιμοτητας καιως εχουν παραδοθει ολα στην αποθηκη απλα να περιμενω απο την αποθηκη και προσπαθουν μα εξυπηρετηθουν αυστηρα κατα προταιρεοτητα! Οποτε να περιμενω μηνυνα απο την αποθηκη! Και ξανακαλωντας στα καπακια στο τηλεφωνικο κεντρο εννοειται ειναι ακομα μη διαθεσιμο!
Maxpower71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Ναι εχω 3 ατομα που δουλευουν Κωτσοβολο. Απ την στιγμη που δεν υπαρχει διαθεσιμο το 13 Pro max 128 Graphite πως να το παρω ; Απο 30/10 παραγγελια.
Vagelisdim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, fenia31 είπε Λοιπον μολις μιλησα τηλεφωνικα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πια θεμα διαθεσιμοτητας καιως εχουν παραδοθει ολα στην αποθηκη απλα να περιμενω απο την αποθηκη και προσπαθουν μα εξυπηρετηθουν αυστηρα κατα προταιρεοτητα! Οποτε να περιμενω μηνυνα απο την αποθηκη! Και ξανακαλωντας στα καπακια στο τηλεφωνικο κεντρο εννοειται ειναι ακομα μη διαθεσιμο! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
spyros.d Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Mike2222 είπε Τι μοντέλο έχει παραγγείλει και από ποτέ;; pro max 128gb, graphite. η παραγγελια μου εγινε 11/10, απο λαθος τους την εχουν στις 29/10, αλλα μιλησα(εκραξα) για αυτο επειδη ειναι λαθος καθαρα δικο τους, το αποδεχτηκαν το λαθος τους και μου εχουν διαβεβαιωσει ολοι πως ισχυει το 11/10. Δεν ξερω τι ισχυει στην πραγματικοτητα ομως.
panagiotis291 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, spyros.d είπε pro max 128gb, graphite. η παραγγελια μου εγινε 11/10, απο λαθος τους την εχουν στις 29/10, αλλα μιλησα(εκραξα) για αυτο επειδη ειναι λαθος καθαρα δικο τους, το αποδεχτηκαν το λαθος τους και μου εχουν διαβεβαιωσει ολοι πως ισχυει το 11/10. Δεν ξερω τι ισχυει στην πραγματικοτητα ομως. Λογικά το 29/10 για να μην στο έχουν φέρει ακόμα
NVLF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Θεωρώ πως αφού δεν εγινε ενημέρωση ουτε αυτη την εβδομάδα, δεν πρόκειται να γινουν παραλαβές μεχρι τελος του έτους... Ούτε ξυραφάκι απο εδω και πέρα από τους απατεώνες...
Maxpower71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Λογικα θα εχει παραλαβη την επομενη εβδομαδα. Το δευτερο κυμα παραλαβης ωστε να δωσουν τις παραγγελιες Οκτωβριου τουλαχιστον
Aggelos Τ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Maxpower71 είπε Λογικα θα εχει παραλαβη την επομενη εβδομαδα. Το δευτερο κυμα παραλαβης ωστε να δωσουν τις παραγγελιες Οκτωβριου τουλαχιστον Μακάρι γιατί πραγματικά έχει κουράσει το όλο θέμα 2
asiminaan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Στις 17/12/2021 στις 11:49 ΠΜ, spyros.d είπε μολις μιλησα με κωτσοβολο, μου ειπαν πως εχουν εντολη απο κωτσοβολο, απο τα κεντρικα δηλαδη, οτι οσοι κανανε παραγγελια μεσα στον οκτωβριο θα παραλαβουν πριν τα χριστουγεννα. Απο δευτερα περιμενουν παραλαβη δηλαδη μου ειπε. Παραγγελία 25/10 και κανένα φως στον ορίζοντα! μας κοροϊδεύουν όλους απλά. Μίλησα σήμερα και μου είπαν πως δεν γνωρίζουν ποτε θα έρθουν, υπάρχει περίπτωση να παραλαβω με τον νέο χρόνο! Αυτά μου είπαν 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα