Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ψάχνω ένα κινητό για τον πατέρα μ γύρω στα 180 ευρώ. Με ενδιαφέρει αφορά από Ελλάδα. Δεν χρησιμοποιεί κάτι ιδιεταιρο σαν εφαρμογή. Απλή καθημερινή κλήση με τηλέφωνα και λίγο ίντερνετ. Οπότε θα ήθελα καλή αφτονομια και λίγο stable λογισμικό χωρίς κολλήματα. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από ioakim100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/30337861/Realme-Narzo-30-5G-128GB-Racing-Silver.html?from=sku_color_variations

https://www.skroutz.gr/s/29053533/Nokia-G20-64GB-Night.html

Και τα δύο θα τον ικανοποιήσουν.

Το μόνο κακό είναι το Nokia στο επίσημο service.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ioakim100 είπε

Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε realme 7? 

Αν μπορείς ναι αξίζει.

Νομίζω είναι και 5G.

Δημοσ.

Μάλλον προς τα εκεί θα πάω. Αν και τώρα είδα ότι το realme 8 είναι και αυτό στα ίδια λεφτά αλλα δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο 

Δημοσ.

Το 8 έχει Super AMOLED και καλύτερη φωτογραφία την μέρα.

Το 7 έχει καλύτερη φωτογραφία την νύχτα,όχι ότι και την μέρα δεν έχει αλλά είναι ένα τικ πίσω.

Επίσης το 8 είναι 6.4 έναντι 6.5 του 7.

Το 7 είναι ένα χρόνο πίσω το 8 είναι πιο φρέσκο 6 μήνες.

Τώρα εσύ αποφασίζεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, planetman είπε

Το realme 8 συγκριτικά με το poco x3 pro; Το 2ο έχει σαφώς καλύτερο επεξεργαστή αν δεν κάνω λάθος, σωστά; 

Σωστά.

Διάβασε στο τέλος που πήρε το x3 pro 

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Αν δεν ενοχλει η ελλειψη ραδιο πηγαινε αφοβα σε realme, μια χαρα ειναι, εγω παντως αν αγοραζακινητο θα πηγαινα στο note 10 pro. Απλα θεωρω οτι ειναι πολυ ακριβο και για αυτο πηγα σε Χ3 pro στα 214 για την εκδοση 8/256! Οτι και να αποφασισεις μην κανεις κινηση τωρα! Μας δουλευουν ψιλο γαζι το realme 8 pro απο τα 235 που ηταν οταν κοιταζα πριν κανα μηνα εχει φτασει 295! Στο τελος του μηνα θα εχει και black friday... Μπορει σκοπιμα να τα φουσκωνουν τωρα για να πουν σουπερ εκπτωση απο 300 , 200!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...