tollisth Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, ma3stros είπε Τελειωσε η προσφορα? δεν ειναι πλεον διαθεσιμο? Σήμερα το πρωί ξαναέγινε διαθέσιμο,τώρα από ότι δείχνει δεν είναι Εχε το νου σου ποτέ θα ξαναγίνει 2
argimeg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δυστυχώς το στέλνουν με την χειρότερη για μένα courier, την Γενική Ταχυδρομική, και εξηγούμαι: Κάνω tracking χθες να δω που βρίσκεται και γράφει αδυναμία παράδοσης χωρίς να με έχει πάρει κανένας courier τηλέφωνο και στο σπίτι ήταν και άνθρωπος να το παραλάβει οπότε μπαρούφες το αδυναμία παράδοσης, ίσως το γράφουν για να δικαιολογήσουν στον Κώτσο τον χρόνο παράδοσης. Σήμερα με παίρνει μια κοπέλα και μου λέει ότι την Δεύτερα εώς της 2 θα το φέρουν. Της λεω οκ περίπου ώρα για να είναι κάποιος σπίτι, 12 με 2 πχ, και μου λέει δεν ξέρουμε πότε, εώς της 2...δηλαδη΄της λέω μπορεί να το φέρεται και το πρωι στης 9; ναι μου λέει αλλιώς αν δεν μπορείτε να περάσετε να το πάρετε έως της 6 το απόγευμα από το κατάστημα μας. Ακύρωσα φυσικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με την Γενική Ταχυδρομική, δεν είναι τυχαίο γεγονός. Για μένα μακράν η χειρότερη από όλες.
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου Δημοσ. 23 Νοεμβρίου Στις 15/11/2024 στις 8:34 ΜΜ, thouthou είπε Για όποιον ενδιαφέρεται, ο Κωτσόβολος το έχει ξανά στα 9 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/computing/software/antivirus/203480-bitdefender-total-security-(5-devices-1-year)-card Μολις 1 βδομαδα αργησα.. κριμα.. του χρονου τωρα
txcellas Δημοσ. Σάββατο στις 07:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:53 μμ Στις 15/11/2024 στις 9:34 ΜΜ, thouthou είπε Για όποιον ενδιαφέρεται, ο Κωτσόβολος το έχει ξανά στα 9 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/computing/software/antivirus/203480-bitdefender-total-security-(5-devices-1-year)-card Πλεον δεν υπαρχει ε;
thouthou Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ Εδώ το παρήγγειλα πριν το ποστάρω, μαζί με μια λάμπα, η λάμπα έφτασε 4 μέρες πριν, και οι κάρτες είναι σε επεξεργασία....
Mhlogiatros Δημοσ. Σάββατο στις 11:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:10 μμ (επεξεργασμένο) Πεσαν σαν ακριδες και τις παιρναν 5-10 να στακαρουν .... . Ηλιθιωδως γιατι καθε χρονο ανανεωνουμε 1 φορα και καθε χρονο cyber monday παιζουν προσφορες σε ολα αυτα απο διαφορα site και φτηνοτερα .....Αποκλειεται να μη βρεις καποια προσφορα απο βδομαδα Επεξ/σία Σάββατο στις 11:13 μμ από Mhlogiatros
kaykis27 Δημοσ. Κυριακή στις 10:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:01 πμ (επεξεργασμένο) Λόγω λάθους συνεννόησης πήρα 3 εκ των οποίων το ένα το χρησιμοποίησα. Τα υπόλοιπα δύο τα διαθέτω προς πώληση (στην τιμή του καταστήματος). Οι 2 πρώτοι που θα μου στείλουν μήνυμα τα παίρνουν. Συναλλαγές χέρι χέρι Αθήνα ή μπορώ να στείλω τον κωδικό μετά από κατάθεση. ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΔΕΙΕΣ Επεξ/σία Κυριακή στις 12:54 μμ από kaykis27 3
xristoss1 Δημοσ. Κυριακή στις 02:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:13 μμ Το γερμανικο mediamerkt εχει καλες προσφορες,καπου πηρε το ματι μου nod32 IS με 8 ευρω. δεν τα εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν θελουν vpn κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα