Προς το περιεχόμενο

Bitdefender - Total Security 9,99€ (5 devices / 1 year)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, killbillkill είπε

εκανα ενα ρεσταρτ και λυθηκε.. μπορει γιατι δοκιμαζα την λειτουργια του προηγουμενως..οταν εμπαινα φαινονταν οτι ηταν κλειστο ομως...τεσπα.. ευχαριστω πολυ!!! 

απεγκατέστησα το malware φανταζομαι δεν χρειαζεται πλεον?

Spoiler

Αν τρέχει κανονικά το bitdefender δεν χρειάζεται όχι 

• Like 1
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναφορά σε κείμενο

20 λεπτά πριν, tollisth είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Αν τρέχει κανονικά το bitdefender δεν χρειάζεται όχι 

ναι κανονικα!!Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

δεν το εχουν ολα τα μαγαζια για παραλαβη απο οτι βλεπω σωστα ; ψαχνω για κοντα στο περιστερι και μου βγαζει βαση τκ, να παω στην σαλαμινα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeG είπε

δεν το εχουν ολα τα μαγαζια για παραλαβη απο οτι βλεπω σωστα ; ψαχνω για κοντα στο περιστερι και μου βγαζει βαση τκ, να παω στην σαλαμινα

Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να πάρεις μόνο ένα. Υπολόγισε 2 ευρώ μεταφορικά. Αυτό έκανα και εγώ, αφού δεν το είχε στη Θηβών. Άσε που είναι καλύτερα, γιατί την προηγούμενη φορά που είχα βάλει παραλαβή από Περιστέρι, τα είχαν κρατήσει στα Λιόσια....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έληξε το Total Security (5 devices/1 year) και έβαλα πριν λίγες μέρες έναν new κωδικό που είχα αγοράσει από πέρσι να υπάρχει, επίσης Total Security αλλά 1 device/2 years. Όμως είναι η έκδοση από ψηφιακή μέριμνα και η ενεργοποίηση έγινε από το bitdefender.gr/edu με 6ψήφιο κωδικό. Ακόμα δεν το έχω κάνει εγκατάσταση σε κάποια συσκευή.

Το θέμα είναι ότι έβαλα το ίδιο μειλ και όταν πάω να λογκάρω με βγάζει να επιλέξω ανάμεσα σε Bitdefender Greece ( το καινούριο) και Bitdefender.com (το ληγμένο).

Επειδή θα πάρω αυτό της προσφοράς, θέλω να είναι σε έναν λογαριασμό και τα 2. Γίνεται να στακάρουν ή αναγκαστικά τα έχω σε διαφορετικούς λογαριασμούς όπως είναι?

Με βολεύει σε έναν λογαριασμό γιατί σκοπεύω να βάλω και το Bitdefender Premium VPN κάποια στιγμή.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thouthou είπε

Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να πάρεις μόνο ένα. Υπολόγισε 2 ευρώ μεταφορικά. Αυτό έκανα και εγώ, αφού δεν το είχε στη Θηβών. Άσε που είναι καλύτερα, γιατί την προηγούμενη φορά που είχα βάλει παραλαβή από Περιστέρι, τα είχαν κρατήσει στα Λιόσια....

Πηρα 3 τελικά. 24€ βγήκε. Για 3 χρόνια θα είναι καλυμμένος.

Δημοσ.
2 hours ago, Glikos said:

Μου έληξε το Total Security (5 devices/1 year) και έβαλα πριν λίγες μέρες έναν new κωδικό που είχα αγοράσει από πέρσι να υπάρχει, επίσης Total Security αλλά 1 device/2 years. Όμως είναι η έκδοση από ψηφιακή μέριμνα και η ενεργοποίηση έγινε από το bitdefender.gr/edu με 6ψήφιο κωδικό. Ακόμα δεν το έχω κάνει εγκατάσταση σε κάποια συσκευή.

Το θέμα είναι ότι έβαλα το ίδιο μειλ και όταν πάω να λογκάρω με βγάζει να επιλέξω ανάμεσα σε Bitdefender Greece ( το καινούριο) και Bitdefender.com (το ληγμένο).

Επειδή θα πάρω αυτό της προσφοράς, θέλω να είναι σε έναν λογαριασμό και τα 2. Γίνεται να στακάρουν ή αναγκαστικά τα έχω σε διαφορετικούς λογαριασμούς όπως είναι?

Με βολεύει σε έναν λογαριασμό γιατί σκοπεύω να βάλω και το Bitdefender Premium VPN κάποια στιγμή.

Τεχνική Υποστήριξη
Τα προϊόντα Bitdefender καλύπτονται από δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη στα Ελληνικά από την εταιρία μας τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Δευτέρα – Τετάρτη: 09:00 με 17:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 με 21:00
Σάββατο: 09:00 με 15:00
Για να επικοινωνήσετε με την τεχνική υπηρεσία μας καλέστε:
Απο Ελλάδα: (+30) 215-53 53 030
Εναλλακτικά στείλτε μας email στο: [email protected]
---
Καλο ξεμπερδεμα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, nek4d είπε

Τεχνική Υποστήριξη
Τα προϊόντα Bitdefender καλύπτονται από δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη στα Ελληνικά από την εταιρία μας τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Δευτέρα – Τετάρτη: 09:00 με 17:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 με 21:00
Σάββατο: 09:00 με 15:00
Για να επικοινωνήσετε με την τεχνική υπηρεσία μας καλέστε:
Απο Ελλάδα: (+30) 215-53 53 030
Εναλλακτικά στείλτε μας email στο: [email protected]
---
Καλο ξεμπερδεμα!

Thanks!

Είχα στείλει μειλ στο Ελληνικό και ξένο support. Από Ελλάδα μου είπανε ότι δεν γίνεται συγχώνευση/διαγραφή λογαριασμού. Οπότε να το κρατήσω έτσι όπως είναι. Απο εξωτερικό μου απάντησαν πως γίνεται, αλλά θα προωθήσουν το θέμα στο αρμόδιο τμήμα οπότε περιμένω να δω τι άλλο θα μου πουν.

Ρώτησα εδώ μπας και είχε κανείς παρόμοιο θέμα. Στην τελική τα κρατάω όπως είναι και έχω και τους 2 λογαριασμούς με ένα Total Security στον καθένα. Αλλιώς κρατάω τον έναν και κουμπώνω εκεί το Total Security (5 devices) και αργότερα το VPN. Αυτό της ψηφιακής μέριμνας βιάστηκα να τo βάλω, έπρεπε να περιμένω για την προσφορά.

Αν βγει και σε προσφορά το VPN Premium λουκούμι θα είναι.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 17/11/2024 στις 6:18 ΜΜ, Glikos είπε

Thanks!

Αν βγει και σε προσφορά το VPN Premium λουκούμι θα είναι.

Αυτο περιμενω και γω... για να δουμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ALXIOA είπε

Αυτο περιμενω και γω... για να δουμε

Εξαντλημενο απο χθες...εβαλα κανα 2  Δευτερα πρωι,ΔΕΝ ξερουν τι τους γινετε,που υπαρχουν & που Οχι...  "1 εχουνε στην Καλαματα...1 στη Λαμια"...μετα απο κανα 2 ωρο τηλ "δεν υπαρχει στοκ τελικα,αλλα θα ψαξουμε να σας βρουμε,εστω 1 τεμαχιο".....!!! 😐😐

Επεξ/σία από Bakos100
Δημοσ.

Γιατί τα αγοράζετε με το τσουβάλι? Κάθε χρόνο έχει προσφορά. Πάρτε 1 φέτος και του χρόνου ξαναπαίρνετε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο πήρα Κυριακή βράδυ εγώ και ένας φίλος μου αύριο παραλαμβάνουμε.

Στον Κοτσώβολο έχει διαθέσιμο για μια συσκευή για δύο χρόνια στα 19.00 ευρώ 

Επεξ/σία από zvarthangalos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...