Προς το περιεχόμενο

Bitdefender - Total Security 9,99€ (5 devices / 1 year)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα 3 9αρια  και βγήκε τελική 22,95€ με παραλαβή από κατάστημα Κωτσόβολος. 

Γιατί επειδή έβαλα 3τμχ μου έβαλε άλλο ένα. 15% αυτόματα έκπτωση.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SciManiac είπε

Ψήθηκα και εγώ, αλλά κλασσικά στον Κωτσοβολο δεν είναι διαθέσιμο κοντά μου άρα πρέπει να χρεωθω και μεταφορικά. Επομένως θα προσπαθήσω την παραπάνω μέθοδο με το Amazon και ας ελπίσουμε να δουλέψει.

Που μένεις; 

Να σου πάρω εγώ και με κάποιο τρόπο να στο δώσω. 

Εγώ Πάτρα αλλά έχω γνωστούς Αργυρούπολη,  και Πειραιά. Που μπορώ να το δώσω χέρι χερι. 

Δημοσ.

Πάντως αν κάποιος δεν θέλει bitdefender αποκλειστικά, μια βόλτα από g2a ή eneba, έχει φθηνές λύσεις. Εγώ τα τελευταία χρονια χρησιμοποιώ το trend micro maximum και πληρώνω περίπου 3.5/έτος για 3 συσκευές.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vasiliou είπε

Εγώ αγόρασα 3 9αρια  και βγήκε τελική 22,95€ με παραλαβή από κατάστημα Κωτσόβολος. 

Γιατί επειδή έβαλα 3τμχ μου έβαλε άλλο ένα. 15% αυτόματα έκπτωση.

Δεν μας πουλάς κανένα; γιατί Αθήνα για παραλαβή ούτε για δείγμα. 🙄

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaykis27 είπε

Δεν μας πουλάς κανένα; γιατί Αθήνα για παραλαβή ούτε για δείγμα. 🙄

ρε παιδια,τι φαση κι αυτη ?😒 περυσι & προπερσι,ειχα βρει ευκολα Αθηνα (παγκρατι/Καλλιθεα)...ειχα παρει 2 ΄5αρια,και αργοτερα πηρα αλλο 1 πακετο...θα 'ξενιτευτουμε' φετος -μας δουλευουν ???

• Like 1
Δημοσ.

Και εδω ευβοια δεν εχει , υποχρεωτικα +3€ μεταφορικα ...

54 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Να υποθέσω οτι 3 κομμάτια από Κωτσο θα σου δώσουν 3 έτη. Αθροίζονται δλδ. Σωστά;

σωστα το εκανα περσυ 

Δημοσ.

Πριν 3 χρόνια είχα ανανεώσει το Family Pack. Είχε βγάλει προσφορά 3 χρόνια για 15 συσκευές στα 50€ περίπου Φέτος έχει τόσο το ένα έτος, το οποίο τότε χρέωνε περίπου στα 20€... Μεγάλη ξενέρα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, villasg είπε

Και εδω ευβοια δεν εχει , υποχρεωτικα +3€ μεταφορικα ...

σωστα το εκανα περσυ 

Επίσης στην πόλη που είμαι δεν ήταν διαθέσιμο αλλά με χρέωσε 2 € τα μεταφορικά,οπότε με βγήκε στα 11

Πέρυσι μόνο αγορά είχε 10 οπότε μικρή η διαφορά για ρίξε μια ματιά για τα μεταφορικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit: Δοθηκαν.

ΧΑΡΙΖΩ δυο κλειδια κωτσοβολου για bitdefender total security, 1 device 2 years εκαστο.

Στειλτε pm.

Μοναχα θα δωσω προτεραιοτητα σε οποιον τυχον γνωριζομαστε η ειχαμε επαφη/συναλλαγη στο παρελθον.
Αυριο θα στειλω τα κλειδια στους επιλαχοντες :-)

---

(Ειχα παρει 3, δοκιμασα το ενα και δεν μου αρεσε, δεν θελω να βαλω τα αλλα καπου, εχω αλλες λυσεις.

Σημ. πολυ προβληματικη η εγκατασταση, ειναι educational αδειες αυτες οι φθηνες που δινει, μπορει να ετυχε βεβαια σε μενα γιατι δεν διαβαζω προβληματα σε αλλους, τεσπα, το μονο καλο, ανταποκρινεται καλα το Ελληνικο support).

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 6
Δημοσ.

κατεβασα αρχικα την trial εκδοση, μεχρι να ερθει το κουριερ. εχει ενα μηνα δωρεαν. το θεμα ειναι οτι το εβαλα σε λειτουργια ολα κομπλε, εκτός του οτι ορισμενα sites ελληνικα όπως το reader.gr insider.gr  μου βγαζει άρνηση προσβασης error 1005.

ξερεις κανεις για ποιο λογο και πως λυνεται?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, killbillkill είπε

κατεβασα αρχικα την trial εκδοση, μεχρι να ερθει το κουριερ. εχει ενα μηνα δωρεαν. το θεμα ειναι οτι το εβαλα σε λειτουργια ολα κομπλε, εκτός του οτι ορισμενα sites ελληνικα όπως το reader.gr insider.gr  μου βγαζει άρνηση προσβασης error 1005.

ξερεις κανεις για ποιο λογο και πως λυνεται?

Spoiler

Ένα χρόνο που το χρησιμοποιώ δεν είχα κανενα θέμα,δοκίμασα  και μπαίνω κανονικά στις σελίδες που ανέφερες

Μήπως είναι το vpn ενεργο?   

• Like 1
Δημοσ.

εκανα ενα ρεσταρτ και λυθηκε.. μπορει γιατι δοκιμαζα την λειτουργια του προηγουμενως..οταν εμπαινα φαινονταν οτι ηταν κλειστο ομως...τεσπα.. ευχαριστω πολυ!!! 

απεγκατέστησα το malware φανταζομαι δεν χρειαζεται πλεον?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...