shot00 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες δοκιμασε να φτιαξεις μια καινουρια διεύθυνση ινδιας απο .com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevrakd Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, ALXIOA είπε εννοειται φιλε μου.. συνδεομαι κανονικα.. Εγώ τα βήματα που έκανα ήταν τα εξης: ΧΩΡΙΣ ενεργοποιημένο VPN, εκανα login με τον υπαρχοντα λογαριασμό μου στο amazon.in, προσθεσα στο καλάθι το "προιόν", επειτα πρόσθεσα ινδικη διευθυνση στο amazon.in, και η παραγγελία εγινε κανονικα χωρις sms. Τελος, ενεργοποιησα vpn, εβαλα Ινδία και έβαλα στο BitDifender τον κωδικό που μου έστειλαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 19 λεπτά πριν, ALXIOA είπε χωρις να επιβεβαιωσω ινδικο τηλεφωνο? και να σου ζητήσει αριθμό πάρε έναν από sms activate 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 λεπτά πριν, nevrakd είπε Εγώ τα βήματα που έκανα ήταν τα εξης: ΧΩΡΙΣ ενεργοποιημένο VPN, εκανα login με τον υπαρχοντα λογαριασμό μου στο amazon.in, προσθεσα στο καλάθι το "προιόν", επειτα πρόσθεσα ινδικη διευθυνση στο amazon.in, και η παραγγελία εγινε κανονικα χωρις sms. Τελος, ενεργοποιησα vpn, εβαλα Ινδία και έβαλα στο BitDifender τον κωδικό που μου έστειλαν. 8 λεπτά πριν, d4mage είπε και να σου ζητήσει αριθμό πάρε έναν από sms activate ΜΑΛΛΟΝ επειδη εχω bussiness account μου ζηταει αυτην την επιβεβαιωση του κινητου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevrakd Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, ALXIOA είπε ΜΑΛΛΟΝ επειδη εχω bussiness account μου ζηταει αυτην την επιβεβαιωση του κινητου.... To οτι προσπαθώ να σε βοηθήσω εδώ και μισή ώρα και μου πετάς το ειρωνικό "ΜΑΛΛΟΝ" με ξεπερνάει. Τι θέλω και ασχολούμαι. Καλή σου μέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, nevrakd είπε To οτι προσπαθώ να σε βοηθήσω εδώ και μισή ώρα και μου πετάς το ειρωνικό "ΜΑΛΛΟΝ" με ξεπερνάει. Τι θέλω και ασχολούμαι. Καλή σου μέρα. φιλαρακι μου. ευχαριστω πολυ. αλλα δεν γινεται τιποτα. γιατι νευριαζεις. ? και γω ψαχνω τροπο να βρω ποση ωρα τι φταιει .. δεν το εχω ξανακανει.. λιγο την υπομονη σου. δεν χρειαζεται να τσατιζεσαι τοσο ευκολα.. ευχαριστωω.. υπομονη και καταναοηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 7 λεπτά πριν, ALXIOA είπε ΜΑΛΛΟΝ επειδη εχω bussiness account μου ζηταει αυτην την επιβεβαιωση του κινητου.... Εδώ που τα λέμε Business account με Α.Φ.Μ και real στοιχεία για συνδρομές με VPN και ψεύτικες διευθύνσεις δεν είναι και ότι καλύτερο, εκτός από το γεγονός πως μπορούν να σου κλείσουν το account χωρίς κάποια ενημέρωση θα είναι τέρμα βλακεία να αγοράσεις κάτι με τιμολόγιο να προκύψει το οτιδήποτε και να μην βγάζεις άκρη μετά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, villasg είπε Με μολις 6€ διαφορα απο κοτσοβολο (3*9=27) δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο ( μπορει να πεσεις σε πλαστο και να κοπει σε μερικους μηνες - το ειχα παθει απο ebay ) Ανά πάσα ώρα και στιγμή κάνουν ελέγχους σε τι? Αφού δεσμεύτηκε στο subscription μου. Anyway 6€ ~ 75% κέρδος στον χρόνο,αλλά το έκανα περισσότερο να περάσω το sms verification και να βάλω διεύθυνση Ινδίας, για επερχομενες gift cards που θέλω να αγορασω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nevrakd είπε Εγώ τα βήματα που έκανα ήταν τα εξης: ΧΩΡΙΣ ενεργοποιημένο VPN, εκανα login με τον υπαρχοντα λογαριασμό μου στο amazon.in, προσθεσα στο καλάθι το "προιόν", επειτα πρόσθεσα ινδικη διευθυνση στο amazon.in, και η παραγγελία εγινε κανονικα χωρις sms. Τελος, ενεργοποιησα vpn, εβαλα Ινδία και έβαλα στο BitDifender τον κωδικό που μου έστειλαν. εκανα ενεργοποιησει ενα αλλο account που ειχα στο αμαζον.. ιδιιωτων. οχι επαγγελματικο.. εβαλα ινδικη διευθυνση την δεχτηκε. και ενω προχωρησα τα βηματα κανονικα πριν την πληρωμη και αφου ειχα το προιον στο καλαθι μου ξαναπεταξε να βαλω ινδικο τηλεφωνο.. +91....... Ευχαριστω παρα πολυ παντως.. συνεχιζω την προσπαθεια μου 30 λεπτά πριν, ALXIOA είπε εκανα ενεργοποιησει ενα αλλο account που ειχα στο αμαζον.. ιδιιωτων. οχι επαγγελματικο.. εβαλα ινδικη διευθυνση την δεχτηκε. και ενω προχωρησα τα βηματα κανονικα πριν την πληρωμη και αφου ειχα το προιον στο καλαθι μου ξαναπεταξε να βαλω ινδικο τηλεφωνο.. +91....... Ευχαριστω παρα πολυ παντως.. συνεχιζω την προσπαθεια μου κομπλε.. δεχτηκε τηνπληρωμη μου,. περιμενω τωρα τον κωδικο Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από ALXIOA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. πριν από 42 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 42 λεπτά 2 ώρες πριν, nevrakd είπε To οτι προσπαθώ να σε βοηθήσω εδώ και μισή ώρα και μου πετάς το ειρωνικό "ΜΑΛΛΟΝ" με ξεπερνάει. Τι θέλω και ασχολούμαι. Καλή σου μέρα. Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου. Να είσαι καλά. Τα κατάφερα.. Μαζί τα καταφέραμε .😄😛☘️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. πριν από 23 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 23 λεπτά Παιδιά είναι αρκετός ο defender της Microsoft? Θεωρείτε αξίζει η αγορά του Bitdefender και αντικατάσταση αυτού της Microsoft. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Και εγώ με defender είμαι αλλά η προσφορά του πακέτου της Bitdefender φαίνεται δελεαστική για αυτά που προσφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 6 λεπτά 16 λεπτά πριν, miltostammy είπε Παιδιά είναι αρκετός ο defender της Microsoft? Θεωρείτε αξίζει η αγορά του Bitdefender και αντικατάσταση αυτού της Microsoft. Ευχαριστω Αξίζει με 1000 ναι. Βάλτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα