Προς το περιεχόμενο

Bitdefender - Total Security 9,99€ (5 devices / 1 year)

johnarasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έχω ενεργή συνδρομή Family Pack και λήγει τον 3/22 (την είχα πάρει σε κάποια προσφορά 120€/3 έτη/ 15 συσκευές). Άρχισα να ψάχνομαι με αφορμή αυτό το ποστ και είδα ότι έχει προσφορά το ίδιο πακέτο (στο λινκ μου πιο πάνω) στα 100€. Εκεί που ήμουν έτοιμος να το πάρω, τσουπ ο εκπρόσωπος στο τσατ και μου στέλνει μια προσφορά ακόμα καλύτερη στα 70€.

Γενικά να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το προϊόν χωρίς ωστόσο να έχω ψαχτεί με άλλα αντίστοιχα AV ιδιαίτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, journeyman77 είπε

έχω ενεργή συνδρομή Family Pack και λήγει τον 3/22 (την είχα πάρει σε κάποια προσφορά 120€/3 έτη/ 15 συσκευές). Άρχισα να ψάχνομαι με αφορμή αυτό το ποστ και είδα ότι έχει προσφορά το ίδιο πακέτο (στο λινκ μου πιο πάνω) στα 100€. Εκεί που ήμουν έτοιμος να το πάρω, τσουπ ο εκπρόσωπος στο τσατ και μου στέλνει μια προσφορά ακόμα καλύτερη στα 70€.

Γενικά να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το προϊόν χωρίς ωστόσο να έχω ψαχτεί με άλλα αντίστοιχα AV ιδιαίτερα.

Πόσα pc - συσκευές εσύ καλύπτεις με τα 120€; 2,3,5,6...;;;

13 μέχρι στιγμής (συμπεριλαμβανομένων κινητών ios+android). Να διευκρινίσω ότι συμμετέχουν 2-3 μέλη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντός μου με τις συσκευές τους.

3 ώρες πριν, journeyman77 είπε

13 μέχρι στιγμής (συμπεριλαμβανομένων κινητών ios+android). Να διευκρινίσω ότι συμμετέχουν 2-3 μέλη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντός μου με τις συσκευές τους.

Θελει το ios και το android ? Tα εχω αφησει ετσι.

13 ώρες πριν, journeyman77 είπε

Μίλησες στο chat ή από μόνος του έστειλε?

καλησπέρα 

Επεσα πανω στο thread και θελω να ρωτήσω που μπορω να βρω προσφορα για 2 device internet total security και σε τι τιμη

δεν εχω τωρα καποια ενεργη σύνδεση και θελω να κανω απο την αρχη αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιόπιστο να το παρω απο το επίσημο site η απο καποιο αλλο eshop στο ιντερνετ.

Μπορείς να το κατεβάσεις και να το δοκιμάσεις από το επίσημο site. Εγώ τουλάχιστον έτσι είχα κάνει και μετά πήγα στο επί πληρωμή. Αγορά από όπου βρεις καλύτερη τιμή

13 ώρες πριν, Vault13 είπε

Θελει το ios και το android ? Tα εχω αφησει ετσι.

Το αν θέλει, εξαρτάται από το πόσο θεωρεί κανείς ότι τα κινητά μας είναι ασφαλή. Προσωπικά μετά από ransomware που "με βρήκε", το έβαλα και στα κινητά.

9 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Μίλησες στο chat ή από μόνος του έστειλε?

επειδή την αρχική προσφορά την είχα λάβει από το επίσημο ξένο site, ήθελα να επιβεβαιώσω ότι η προσφορά του Ελληνικού site θα "κουμπώσει" στην αρχική. Έτσι ρώτησα τον εκπρόσωπο και αφού επιβεβαίωσε τα στοιχεία μου μου έστειλε την προσφορά.

• Like 1

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Amazon.in

2. Αγοραζεις οποιο πακετο θελεις (ενδεικτικα 3 χρονια 3 συσκευες ειναι γυρω στα 8€)

3. Βαζεις μια εικονικη διεύθυνση,στο amazon, με βοηθεια απο https://www.fakexy.com/fake-address-generator-in

4.Το κανεις εγκατασταση με vpn ινδιας.

Επεξ/σία από shot00
typos
  • Like 1

2 ώρες πριν, shot00 είπε

1.Amazon.in

2. Αγοραζεις οποιο πακετο θελεις (ενδεικτικα 3 χρονια 3 συσκευες ειναι γυρω στα 8€)

3. Βαζεις μια εικονικη διεύθυνση,στο amazon, με βοηθεια απο https://www.fakexy.com/fake-address-generator-in

4.Το κανεις εγκατασταση με vpn ινδιας.

Αν έχεις ήδη bitdefender ελληνικό, θα δουλέψει?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thouthou είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται, ο Κωτσόβολος το έχει ξανά στα 9 ευρώ.

https://www.kotsovolos.gr/computing/software/antivirus/203480-bitdefender-total-security-(5-devices-1-year)-card

Ευχαριστώ πολύ. Το περιμενα. Και περισυ το είχα πάρει. Πήρα για 10 συσκευές. Μια χαρά. Ευχαριστώ 

34 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Αν έχεις ήδη bitdefender ελληνικό, θα δουλέψει?

Προς το παρόν μη διαθέσιμο.

Δεν γνωρίζουμε πότε ή αν αυτό το προϊόν θα είναι ξανά σε απόθεμα.

Δεν υπάρχει τίποτα στο ινδικό αμαζον

Επεξ/σία από ALXIOA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ALXIOA είπε

Προς το παρόν μη διαθέσιμο.

Δεν γνωρίζουμε πότε ή αν αυτό το προϊόν θα είναι ξανά σε απόθεμα.

Δεν υπάρχει τίποτα στο ινδικό αμαζον

Εγώ πάντως πήρα 5 συσκευες/3 χρόνια με 21€ ,μόλις από Ινδία

Ακόμα δεν δοκίμασα να το βάλω λήγει 6/25 .

Και να μην μπορέσω να το βάλω στον ελληνικό( που κατ εμε λυση θα βρεθει)θα το αφήσω να λήξει και θα κάνω καινούργιο 

Fyi: με ενεργοποιημενο Vpn σε υπάρχοντα ελληνικό λογαριασμό, έκανε επέκταση συνδρομης

Επεξ/σία από Rattlehead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...