villasg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, N7_Trainer είπε Γνωρίζεις αν κάνει επέκταση ενώ έχεις το Internet Security; Επειδή το eshop δίνει το Total Security. Μπορεις να κανεις επεκταση απο Internet Security σε Internet Security ομως με την μεσαια επιλογη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N7_Trainer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, villasg είπε Μπορεις να κανεις επεκταση απο Internet Security σε Internet Security ομως με την μεσαια επιλογη Έχεις δίκαιο, απλώς του eshop είναι ακόμη καλύτερη προσφορά επειδή είναι για 2 χρόνια με 9,99. Συμφέρει πάντως και αυτή αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koala_sqd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 το τσιμπησα απο e-shop ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar4s Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 αν το αγορασεις τωρα μπορεις να κανεις ενεργοποιηση μεσα στο 2022; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Billar4s είπε αν το αγορασεις τωρα μπορεις να κανεις ενεργοποιηση μεσα στο 2022; Εληξε , αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspap Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς. Έχω συνδρομή Bitdefender Internet Security που λήγει σε 4 μήνες και αγόρασα από e-shop το Bitdefender Total Security για 2 χρόνια με 9.90. Μπορώ να το ενεργοποιήσω σε 4 μήνες που θα λήξει η συνδρομή μου ή πρέπει να το ενεργοποιήσω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Λογικα οποτε και να το περασεις δεν θα εχεις προβλημα , εαν το βαλεις τωρα απλα θα σου κανει extension 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, andreaspap είπε Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς. Έχω συνδρομή Bitdefender Internet Security που λήγει σε 4 μήνες και αγόρασα από e-shop το Bitdefender Total Security για 2 χρόνια με 9.90. Μπορώ να το ενεργοποιήσω σε 4 μήνες που θα λήξει η συνδρομή μου ή πρέπει να το ενεργοποιήσω τώρα; Eιναι 2 διαφορετικά προϊόντα. Αν το ενεργοποιήσεις τώρα θα ξεκινήσει να μετραει από τώρα. Δεν θα κάνει extend τη συνδρομή που ήδη εχεις. Περίμενε να περάσει το 4μηνο. Αν τελικά το έχεις ενεργοποιησει από τώρα, μίλα στο customer support μήπως και σε βοηθήσουν για να κάνεις αυτό που θες (ωστόσο πιθανότατα θα σου πουν οτι μπορούν να κάνουν extend το internet security και όχι να σου δώσουν το total security για ενα χρόνο + εξτρα 4 μήνες. Ποτέ δεν ξέρεις όμως με αυτούς ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ερώτηση στον κόσμο. Μέσω της δουλειάς μου μπορώ να έχω το Bitdefender Antivirus for Mac ( https://www.bitdefender.com/solutions/antivirus-for-mac.html#choose-plan ) με 10,49 ευρώ (1 device 1 year). Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο από το total security (μέσω της προσφοράς τους ή του e-shop)? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από fanastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, fanastas είπε ερώτηση στον κόσμο. Μέσω της δουλειάς μου μπορώ να έχω το Bitdefender Antivirus for Mac ( https://www.bitdefender.com/solutions/antivirus-for-mac.html#choose-plan ) με 10,49 ευρώ (1 device 1 year). Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο από το total security (μέσω της προσφοράς τους ή του e-shop)? Φυσικα total security. Έχει anti malware, 200mb VPN ημερησίως, safe pay για web banking κτλ. Και δικό του firewall. Σε συνδυασμό με Windows 10 νομίζω είναι από τις καλύτερες προτάσεις προστασιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Rattlehead είπε Φυσικα total security. Έχει anti malware, 200mb VPN ημερησίως, safe pay για web banking κτλ. Και δικό του firewall. Σε συνδυασμό με Windows 10 νομίζω είναι από τις καλύτερες προτάσεις προστασιας Τα ιδια εχει και το Internet security , δες ποιες ειναι οι διαφορες εδω https://bitdefender.gr/antivirus-comparison/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, villasg είπε Τα ιδια εχει και το Internet security , δες ποιες ειναι οι διαφορες εδω https://bitdefender.gr/antivirus-comparison/ Ωραίος. Όταν βγήκε το Bitdefender το Internet security ήταν ξεβρακωτο. Έχω μείνει πίσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ως old school τυπος μάλλον με δελέασε η λέξη antivirus και δεν τα έψαξα παραπάνω. Επειδή είμαι καθαρά σε MacOS και iOS θα κινηθώ στο total protection λοιπόν. Η επιλογή του site για 5 devices 1 χρονο μου φαίνεται καλύτερη από το 1 device 2 χρόνια του e-shop... για να μπορέσω να βάλω μέσα 1 mac 2 iphone και 1 ipad της οικογένειας. Ωπ.. δεν ισχύει πλέον η προσφορά... Στην αρχική σελίδα του site τους δείχνει την τιμή 9,99 και με το που πατάω buy μου το εμφανίζει 79,99 (?????) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από fanastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Κατι που να ισχυει για 3 ή παραπανω συσκευες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Vault13 είπε Κατι που να ισχυει για 3 ή παραπανω συσκευες; 6 Months 5 Devices 1€ 2 Years 3 Devices 19,5€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα