Προς το περιεχόμενο

Bitdefender - Total Security 9,99€ (5 devices / 1 year)

johnarasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, N7_Trainer είπε

Γνωρίζεις αν κάνει επέκταση ενώ έχεις το Internet Security; Επειδή το eshop δίνει το Total Security.

Μπορεις να κανεις επεκταση απο Internet Security σε Internet Security ομως με την μεσαια επιλογη

BlOxOW6.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, villasg είπε

Μπορεις να κανεις επεκταση απο Internet Security σε Internet Security ομως με την μεσαια επιλογη

BlOxOW6.jpg

Έχεις δίκαιο, απλώς του eshop είναι ακόμη καλύτερη προσφορά επειδή είναι για 2 χρόνια με 9,99. Συμφέρει πάντως και αυτή αρκετά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς. Έχω συνδρομή Bitdefender Internet Security που λήγει σε 4 μήνες και αγόρασα από e-shop το Bitdefender Total Security για 2 χρόνια με 9.90. Μπορώ να το ενεργοποιήσω σε 4 μήνες που θα λήξει η συνδρομή μου ή πρέπει να το ενεργοποιήσω τώρα;

23 ώρες πριν, andreaspap είπε

Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς. Έχω συνδρομή Bitdefender Internet Security που λήγει σε 4 μήνες και αγόρασα από e-shop το Bitdefender Total Security για 2 χρόνια με 9.90. Μπορώ να το ενεργοποιήσω σε 4 μήνες που θα λήξει η συνδρομή μου ή πρέπει να το ενεργοποιήσω τώρα;

Eιναι 2 διαφορετικά προϊόντα. Αν το ενεργοποιήσεις τώρα θα ξεκινήσει να μετραει από τώρα. Δεν θα κάνει extend τη συνδρομή που ήδη εχεις. Περίμενε να περάσει το 4μηνο. 

Αν τελικά το έχεις ενεργοποιησει από τώρα, μίλα στο customer support μήπως και σε βοηθήσουν για να κάνεις αυτό που θες (ωστόσο πιθανότατα θα σου πουν οτι μπορούν να κάνουν extend το internet security και  όχι να σου δώσουν το total security για ενα χρόνο + εξτρα 4 μήνες. Ποτέ δεν ξέρεις όμως με αυτούς )

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερώτηση στον κόσμο. Μέσω της δουλειάς μου μπορώ να έχω το Bitdefender Antivirus for Mac ( https://www.bitdefender.com/solutions/antivirus-for-mac.html#choose-plan ) με 10,49 ευρώ (1 device 1 year). Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο από το total security (μέσω της προσφοράς τους ή του e-shop)?

Επεξ/σία από fanastas

8 ώρες πριν, fanastas είπε

ερώτηση στον κόσμο. Μέσω της δουλειάς μου μπορώ να έχω το Bitdefender Antivirus for Mac ( https://www.bitdefender.com/solutions/antivirus-for-mac.html#choose-plan ) με 10,49 ευρώ (1 device 1 year). Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο από το total security (μέσω της προσφοράς τους ή του e-shop)?

Φυσικα total security. Έχει anti malware, 200mb VPN ημερησίως, safe pay για web banking κτλ. Και δικό του firewall. Σε συνδυασμό με Windows 10 νομίζω είναι από τις καλύτερες προτάσεις προστασιας

• Like 1

9 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Φυσικα total security. Έχει anti malware, 200mb VPN ημερησίως, safe pay για web banking κτλ. Και δικό του firewall. Σε συνδυασμό με Windows 10 νομίζω είναι από τις καλύτερες προτάσεις προστασιας

Τα ιδια εχει και το Internet security , δες ποιες ειναι οι διαφορες εδω https://bitdefender.gr/antivirus-comparison/

uh2fGAw.jpg

• Like 2

1 ώρα πριν, villasg είπε

Τα ιδια εχει και το Internet security , δες ποιες ειναι οι διαφορες εδω https://bitdefender.gr/antivirus-comparison/

uh2fGAw.jpg

Ωραίος. Όταν βγήκε το Bitdefender το Internet security ήταν ξεβρακωτο. Έχω μείνει πίσω. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ως old school τυπος μάλλον με δελέασε η λέξη antivirus και δεν τα έψαξα παραπάνω. Επειδή είμαι καθαρά σε MacOS και iOS θα κινηθώ στο total protection λοιπόν. Η επιλογή του site για 5 devices 1 χρονο μου φαίνεται καλύτερη από το 1 device 2 χρόνια του e-shop... για να μπορέσω να βάλω μέσα 1 mac 2 iphone και 1 ipad της οικογένειας. 

Ωπ.. δεν ισχύει πλέον η προσφορά...  Στην αρχική σελίδα του site τους δείχνει την τιμή 9,99 και  με το που πατάω buy μου το εμφανίζει 79,99 (?????)

Επεξ/σία από fanastas
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...