johnarasss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 56 λεπτά πριν, stefanospf είπε Καλησπερα,γνωριζει καποιος αν γινεται να κανουμε αγορα τωρα αλλα να ενεργοποιησουμε μετα απο καποιο διαστημα τον κωδικο? Δυστυχώς, απ'ότι είδα στο site τους, αυτό δεν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Eνημερωτικά : Αγόρασα το πρωι και στο mail εκτός από τα λινκ για απευθείας ενεργοποίηση ή επέκταση, ερχεται και ένας κωδικός Με αυτόν τον κωδικό και ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες Want to use your activation code instead? Follow these steps: From your Bitdefender Central account, go to My Subscriptions, select Activate with code, and enter your one-time code: επελεξα την επέκταση της υπάρχουσας συνδρομής. Αμέσως η συνδρομή πήγε ενα χρόνο μετά από την ημερομηνία ληξης που έιχα πριν βάλω τον κωδικό Επανέλαβα τη διαδικασία αγοράς κ ενεργοποίησης και πήγα τη συνδρομή ακόμα ενα χρόνο μετά. Σημαντικό: 1. Πρέπει να εχετε την ιδια ακριβώς συνδρομή με αυτή που αγοράζετε. Αλλιως μπλέκει το πράγμα. Επίσης γινεται μόνο μεσω bitdefender central 2. Δεν συνδυαζεται με την πρόσφατη προσφορά των 6 μηνών (εχει ειπωθεί απλά το επαναλαμβάνω) 3. Δεν γράφει πουθενά μεχρι πότε ειναι ενεργός ο κωδικός που στέλνει. Οπότε ισως ειναι πιθανό να μπορειτε να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Για να μάθετε μεχρι πότε μαλλον θα χρειαστει να επικοινωνησετε μαζί τους 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 απορια...εχω σπασμενο-πληρωμενο μεχρι 5/22 το total security (διευκρινιζω οτι το email που ειναι ενεργοποιημενο δεν εχω προσβαση επειδη ειναι σπασμενο"..) αν αγορασω επισης το total security με το email μου κ το ενεργοποιησω τον Μαιο θα ισχυει ή δυσκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, rosspy είπε απορια...εχω σπασμενο-πληρωμενο μεχρι 5/22 το total security (διευκρινιζω οτι το email που ειναι ενεργοποιημενο δεν εχω προσβαση επειδη ειναι σπασμενο"..) αν αγορασω επισης το total security με το email μου κ το ενεργοποιησω τον Μαιο θα ισχυει ή δυσκολο? Δηλαδή τόσο καιρό είσαι ήρεμος οτι σε προστατεύει ενα σπασμένο αντιβιοτικό;;;; 🤣🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πονηρή ερώτηση : Αγοράζεις συνδρομή και εγκαθιστάς κανονικά , εχεις ενα χρονο στην συσκευή σου . Άμα καπάκι αγοράσεις πάλι και βάλεις τον κωδικό στο central θα έχεις 2 χρόνια ?? 19 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή τόσο καιρό είσαι ήρεμος οτι σε προστατεύει ενα σπασμένο αντιβιοτικό;;;; λογικα σπασμενο ειναι το central και οχι η εφαρμογη γιαυτο και δεν εχει προσβαση στο email Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή τόσο καιρό είσαι ήρεμος οτι σε προστατεύει ενα σπασμένο αντιβιοτικό;;;; 🤣🤣🤣🤣🤣 μπραβο Αντρικο👏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Ενημερωτικα , το bitdefender απαιτεί την απεγκατάσταση του malwarebytes κατα την εγκατασταση του ( εαν το εχετε ηδη αγορασμενο κανετε απεγκατασταση το ΜΒ βαζετε το bitdefender και εγκαθίσταται παλι το ΜΒ ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, villasg είπε Πονηρή ερώτηση : Αγοράζεις συνδρομή και εγκαθιστάς κανονικά , εχεις ενα χρονο στην συσκευή σου . Άμα καπάκι αγοράσεις πάλι και βάλεις τον κωδικό στο central θα έχεις 2 χρόνια ?? το εκανα και γινεται εχω γραψει λίγο πριν από εσένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Αγόρασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Το support έγραψε ιστορία!! Είχα το family 15 συσκευές και δέχτηκαν αναβάθμιση στο Total 15 συσκευές με ένα τετραμηνο λιγότερο. Θα κάνουν τα πάντα για συνδρομητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Έκανα την βλακεία και έκανα ενεργοποίηση συνδρομής από το android app και μου το πέρασε σαν 2η συνδρομή και δεν έκανε επέκταση... Δυστυχώς έτσι δεν σε ρωτάει αν θες νέα η επέκταση. Επικοινώνησα μαζί τους μέσω site και μου έδωσαν το email του τεχνικού τμήματος για να το διορθώσουμε. Προσοχή γενικά πρέπει να πάρεις το ίδιο πρόγραμμα για να μπορείς να κάνεις επέκταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnarasss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, anonik είπε επελεξα την επέκταση της υπάρχουσας συνδρομής. Αμέσως η συνδρομή πήγε ενα χρόνο μετά από την ημερομηνία ληξης που έιχα πριν βάλω τον κωδικό Επανέλαβα τη διαδικασία αγοράς κ ενεργοποίησης και πήγα τη συνδρομή ακόμα ενα χρόνο μετά. Σωστός! Μόλις το έκανα κι εγώ. Πλέον η συνδρομή λήγει το 2023... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N7_Trainer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Στις 20/10/2021 στις 11:18 ΠΜ, Rattlehead είπε Κάνει επέκταση επιβεβαιώνω. Από eshop προσφορά 9.90€ (1 συσκευή /2 χρόνια) link Γνωρίζεις αν κάνει επέκταση ενώ έχεις το Internet Security; Επειδή το eshop δίνει το Total Security. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, N7_Trainer είπε Γνωρίζεις αν κάνει επέκταση ενώ έχεις το Internet Security; Επειδή το eshop δίνει το Total Security. πρέπει να πάρεις το ίδιο πρόγραμμα για να μπορείς να κάνεις επέκταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N7_Trainer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, andreas1gr είπε πρέπει να πάρεις το ίδιο πρόγραμμα για να μπορείς να κάνεις επέκταση Κρίμα και είναι καλή προσφορά. Σ' ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα