Προς το περιεχόμενο

Bitdefender - Total Security 9,99€ (5 devices / 1 year)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Γιατι να παρεις 3 χρονια μελι εχει ; :P

Τι 2 τι 3 χρόνια, και για 4 σκεφτόμουν αλλά είπα άσε να πάρουμε και κάνα παιχνίδι στο steam. Για να μη χρειαστεί να ασχοληθείς "σύντομα ".

Δημοσ.

Ευχαριστούμε παιδιά και για την προσφορά στο bitdefender.com (ισχύει και για σήμερα Cyber Monday), αλλά και για το λινκ με τα βήματα για την διακοπή του auto-renewal. Προσοχή σε όσους στακάρουν, μην ξεχάσουν ότι διακοπή χρειάζεται σε κάθε μια αγορά ξεχωριστά.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ξερουμε καμια παρομοια προσφορα total security αυτες τις μερες απο bitdefender?

Δε καταφερα να βρω απο κωτσοβολο και μολις εληξε η περσινη μου συνδρομη.

Δημοσ.

Παραγγελία 15/11, πριν το ποστάρω εδώ, ο Κώτσος μου έστειλε μόνο την λαμπίτσα που είχα πάρει μαζί. Μετά από μέρες έλεγε "θα σας ενημερώσουμε όταν γίνει νέα παραλαβή". 

Πριν 15 μέρες το είδα ότι ήταν διαθέσιμο, και τους έστειλα "με ξεχάσατε". Απάντηση "δεν υπάρχει απόθεμα, πάρτε τηλέφωνο για αντιπρόταση".

Την Κυριακή τους έστειλα "ειναι διαθέσιμο, παρακαλώ στείλτε". Παρέλαβα σήμερα.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις αγορασα bitdefender total security ινδικο 3 συσκευες/3 χρονια με 20 ευρω απο kinguin.

με vpn το ενεργοποιησα στο bitdefender central και ετοιμος μεχρι το 2028!!!

Επεξ/σία από xristoss1
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Παραγγελία στις 19/11/2024 σε στιγμή που ήταν διαθέσιμο. Στις 23/12/2024 τους έστειλα email γιατί δεν είχα παραλάβει. Μου έστειλαν μήνυμα ότι εκπρόσωπος θα αναλάβει την διαχείρισή του αιτήματός μου. Να ησυχάσω; Να κρατήσω την ανάσα μου; 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, laz1 είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Παραγγελία στις 19/11/2024 σε στιγμή που ήταν διαθέσιμο. Στις 23/12/2024 τους έστειλα email γιατί δεν είχα παραλάβει. Μου έστειλαν μήνυμα ότι εκπρόσωπος θα αναλάβει την διαχείρισή του αιτήματός μου. Να ησυχάσω; Να κρατήσω την ανάσα μου; 

Το θετικο είναι οτι τα € σου δεν θα τα χάσεις. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, xristoss1 είπε

Μολις αγορασα bitdefender total security ινδικο 3 συσκευες/3 χρονια με 20 ευρω απο kinguin.

με vpn το ενεργοποιησα στο bitdefender central και ετοιμος μεχρι το 2028!!!

Εχει τιποτε και για eset που ενδιαφερομαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, paronio είπε

Ποιο αξίζει από όλα αυτά?

αυτο πουθες εσυ συσκευες & ετη / μηνες στην πιο φτηνη τιμη .
το προιον ειναι το ιδιο 

Επεξ/σία από villasg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...