xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Γιατι να παρεις 3 χρονια μελι εχει ; Τι 2 τι 3 χρόνια, και για 4 σκεφτόμουν αλλά είπα άσε να πάρουμε και κάνα παιχνίδι στο steam. Για να μη χρειαστεί να ασχοληθείς "σύντομα ".
StandardTen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Ευχαριστούμε παιδιά και για την προσφορά στο bitdefender.com (ισχύει και για σήμερα Cyber Monday), αλλά και για το λινκ με τα βήματα για την διακοπή του auto-renewal. Προσοχή σε όσους στακάρουν, μην ξεχάσουν ότι διακοπή χρειάζεται σε κάθε μια αγορά ξεχωριστά. 1
phoenix67 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Παιδια ξερουμε καμια παρομοια προσφορα total security αυτες τις μερες απο bitdefender? Δε καταφερα να βρω απο κωτσοβολο και μολις εληξε η περσινη μου συνδρομη.
thouthou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Παραγγελία 15/11, πριν το ποστάρω εδώ, ο Κώτσος μου έστειλε μόνο την λαμπίτσα που είχα πάρει μαζί. Μετά από μέρες έλεγε "θα σας ενημερώσουμε όταν γίνει νέα παραλαβή". Πριν 15 μέρες το είδα ότι ήταν διαθέσιμο, και τους έστειλα "με ξεχάσατε". Απάντηση "δεν υπάρχει απόθεμα, πάρτε τηλέφωνο για αντιπρόταση". Την Κυριακή τους έστειλα "ειναι διαθέσιμο, παρακαλώ στείλτε". Παρέλαβα σήμερα. 1
xristoss1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μολις αγορασα bitdefender total security ινδικο 3 συσκευες/3 χρονια με 20 ευρω απο kinguin. με vpn το ενεργοποιησα στο bitdefender central και ετοιμος μεχρι το 2028!!! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από xristoss1 1
laz1 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:29 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:29 πμ Καλημέρα και χρόνια πολλά. Παραγγελία στις 19/11/2024 σε στιγμή που ήταν διαθέσιμο. Στις 23/12/2024 τους έστειλα email γιατί δεν είχα παραλάβει. Μου έστειλαν μήνυμα ότι εκπρόσωπος θα αναλάβει την διαχείρισή του αιτήματός μου. Να ησυχάσω; Να κρατήσω την ανάσα μου;
andreas1gr Δημοσ. Πέμπτη στις 09:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:51 πμ 21 λεπτά πριν, laz1 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά. Παραγγελία στις 19/11/2024 σε στιγμή που ήταν διαθέσιμο. Στις 23/12/2024 τους έστειλα email γιατί δεν είχα παραλάβει. Μου έστειλαν μήνυμα ότι εκπρόσωπος θα αναλάβει την διαχείρισή του αιτήματός μου. Να ησυχάσω; Να κρατήσω την ανάσα μου; Το θετικο είναι οτι τα € σου δεν θα τα χάσεις.
IoannisSM Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 πμ 13 ώρες πριν, xristoss1 είπε Μολις αγορασα bitdefender total security ινδικο 3 συσκευες/3 χρονια με 20 ευρω απο kinguin. με vpn το ενεργοποιησα στο bitdefender central και ετοιμος μεχρι το 2028!!! Εχει τιποτε και για eset που ενδιαφερομαι?
villasg Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 πμ 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Εχει τιποτε και για eset που ενδιαφερομαι? Διαλεχτε https://www.allkeyshop.com/blog/products/?search_name=eset+ 1
paronio Δημοσ. Πέμπτη στις 04:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:44 μμ 4 ώρες πριν, villasg είπε Διαλεχτε https://www.allkeyshop.com/blog/products/?search_name=eset+ Ποιο αξίζει από όλα αυτά?
villasg Δημοσ. Πέμπτη στις 10:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:19 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, paronio είπε Ποιο αξίζει από όλα αυτά? αυτο πουθες εσυ συσκευες & ετη / μηνες στην πιο φτηνη τιμη . το προιον ειναι το ιδιο Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:20 μμ από villasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα