johnarasss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Από newsletter μου έβγαλε αυτήν την προσφορά, η οποία λέει ότι ισχύει για 48 ώρες. Link Ισχύει και γι'αυτούς που είναι ήδη συνδρομητές. Η ανανέωση ξεκινάει από τότε που λήγει η συνδρομή τους. 3 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, johnarasss είπε Από newsletter μου έβγαλε αυτήν την προσφορά, η οποία λέει ότι ισχύει για 48 ώρες. Link Ισχύει και γι'αυτούς που είναι ήδη συνδρομητές. Η ανανέωση ξεκινάει από τότε που λήγει η συνδρομή τους. Μπράβο ρε φίλε! Κρίμα που δεν ισχύει και για το family pack! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsoul Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Το έκανα, δούλεψε μια χαρά για επέκταση υπάρχουσας συνδρομής. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Αν μπωρεί να συνδυαστεί και με τους 6 μήνες δωρεάν της προηγούμενης προσφοράς τότε βγαίνει καλη προσφορά για 1,5 χρόνο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 εγινε αυτοματα η επεκταση; 1 ώρα πριν, katsoul είπε Το έκανα, δούλεψε μια χαρά για επέκταση υπάρχουσας συνδρομής. Ευχαριστώ! εγινε αυτοματα η επεκταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowGame Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Αν και η δικη μου συνδρομή έληγε τον απρίλη δεν με χάλασε μια επέκταση με 10 ευρώ απο τώρα. 2 ώρες πριν, MasterX είπε εγινε αυτοματα η επεκταση; Μόλις γίνει η αγορά σου έρχεται ενας κωδικός στο e-mail, μπαίνεις στο Central, κεντρική σελίδα της Bitdifender, και βάζεις τον κωδικό που έλαβες. Σου δίνει την επιλογη με τον κωδικό να κάνεις είτε επέκταση ή νεα συνδρομή. Ευχαριστώ TS 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Έκανα κ εγώ επέκταση. Τώρα το πρωί άργησε υπερβολικά ο server τους να φορτώσει τη σελίδα κ να ολοκληρώσει την παραγγελία Ευχαριστώ TS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akikidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Super. Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει η δυνατότητα για επέκταση ενεργής συνδρομής για ακόμα ένα έτος όπως το περιέγραψε ο ShadowGame. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hpdra Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Εγώ την πάτησα. Το αγόρασα, δεν είδα κάπου ξεχωριστή επιλογή για επέκταση. Και τώρα μου εχει δυο συνδρομες που τρεχουν παραλληλα, και η 2η ληγει 20 Οκτ. 2022. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akikidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, hpdra είπε Εγώ την πάτησα. Το αγόρασα, δεν είδα κάπου ξεχωριστή επιλογή για επέκταση. Και τώρα μου εχει δυο συνδρομες που τρεχουν παραλληλα, και η 2η ληγει 20 Οκτ. 2022. Στείλε τους email. Πριν χρόνια σε ανάλογη περίπτωση το έλυσαν το θέμα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Κάνει επέκταση επιβεβαιώνω. Από eshop προσφορά 9.90€ (1 συσκευή /2 χρόνια) link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hpdra Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, akikidis είπε Στείλε τους email. Πριν χρόνια σε ανάλογη περίπτωση το έλυσαν το θέμα μου. Μου απάντησαν μόλις: Thank you for your patience. Unfortunately the old subscription is a type of subscription that cannot be merged with any other subscriptions. That is why it did not extend it. 12 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αν μπωρεί να συνδυαστεί και με τους 6 μήνες δωρεάν της προηγούμενης προσφοράς τότε βγαίνει καλη προσφορά για 1,5 χρόνο... Γίνεται επέκταση ενεργής συνδρομής μόνο για αγορασμενες συνδρομές, όχι για το 6μηνο το δωρεαν! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από hpdra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, λήγει το Kaspersky total security αυτές τις μέρες. Να το πάρω αυτό του θέματος; Καλό είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, hpdra είπε Γίνεται επέκταση ενεργής συνδρομής μόνο για αγορασμενες συνδρομές, όχι για το 6μηνο το δωρεαν! Κρίμα... Τουλάχιστον εινσι για 5 συσκευές, οπότε έρχεται 2€ το καθε pc για 1 χρόνο... Αν ειναι μονο για 1 pc δεν συμφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanospf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα,γνωριζει καποιος αν γινεται να κανουμε αγορα τωρα αλλα να ενεργοποιησουμε μετα απο καποιο διαστημα τον κωδικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα