czarjuly Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα μπλοκάρει;...αισχος...πως θα κατεβάσουμε τα 11 ε;ε;;; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από czarjuly 3 1
mples Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αν μπλοκάρεις τα torrent απο τα windows σχεδόν μου είναι άχρηστα. Να μας διώξει θέλει? Εχει και στα λινουξ τορεντ 2 1
Cosmic79 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Η σταδιακή μετατροπή των Windows απο λειτουργικό προσωπικού υπολογιστή σε λειτουργικό κονσόλας συνεχίζεται. Βάλε windows account για να μπείς στον ίδιο σου τον υπολογιστή, χρησιμοποίησε τον Edge, TPM υποχρεωτικό, secure boot υποχρεωτικό, μην βάλεις αυτή την εφαρμογή, μην απεγκαταστήσεις δικές μας εφαρμογές, μην κάνεις το ένα, μην κάνεις το άλλο... Είναι προαιρετικό θα μου πείτε, αλλά μέχρι πότε και πόσα ακόμα προαιρετικά σαν αυτό θα μπούνε στα Windows? Θα μάθουμε στα γεράματά μας να δουλεύουμε Linux, δυστυχώς. 40 λεπτά πριν, Leblom είπε Αν τα κάνει αυτά στα 10αρια φανταστείτε τι έχει να γίνει στα 11....Η λύση είναι Linux, εκεί πάει το πράγμα, και windows μόνο για games Ευτυχώς τα Linux έχουν γίνει αρκετά ανταγωνιστικά σε αυτό το κομμάτι χάρις το Steam. Σύντομα θα υπάρχει συμβατότητα και με τίτλους που έχουν anti-cheat software. 15
shadowlike Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 τα έλεγα χρόνια .. θα έρθει και η συνδρομούλα εν καιρό. Θα κάνουμε login και θα μας ζητάει να ανανεώσουμε το subscription μας 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Τα κάνεις allow/exclude... 1 5
music_lover Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Ότι να ναι, windows defender και microsoft edge, θεός σ'χωρέστα, να ζήσουμε να τα θυμόμαστε. 2
NotAliki177 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 ΧΑΧΑ πολύ κράτησε η "καλή" Microsoft. Εμπρός πίσω η φάση; η αλήθεια είναι ότι λείπει η παλιά Microsoft 😂 #NOT
nickk0kkav Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Καλά που πήγα σε windows 11. Δηλαδή όχι εγώ ένας φίλος μου 😁
NotAliki177 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Cosmic79 said: ... Ευτυχώς τα Linux έχουν γίνει αρκετά ανταγωνιστικά σε αυτό το κομμάτι χάρις το Steam. Σύντομα θα υπάρχει συμβατότητα και με τίτλους που έχουν anti-cheat software. Εγώ πάλι ανησυχώ πως έχει "εισχωρήσει" η Microsoft στο "open-source" και linux. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από NotAliki177
valkon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Έχει καταλάβει ότι οι λίγοι που έχουμε μείνει στα desktop, ότι δεν είμαστε άσχετοι;
Tsilitheo2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 59 λεπτά πριν, ziaba είπε σιγά θα κατεβάζουμε από κινητό η λίνουξ που αναφέρθηκε πιο πάνω It's aliveeeee... Που εισαι ρε τρελε και μου'λειψες μετα το μπαν μου... Ωχxχχ ασχετο σχολιο.... Θα φαω κι αλλο.... Μπααα Microsoft θεμα ειναι.... Ο.τι θελει λεει ο καθ'ενας..... 1
ziaba Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε It's aliveeeee... Που εισαι ρε τρελε και μου'λειψες μετα το μπαν μου... Ωχxχχ ασχετο σχολιο.... Θα φαω κι αλλο.... Μπααα Microsoft θεμα ειναι.... Ο.τι θελει λεει ο καθ'ενας..... ξέχασες τα χάπια σου?
Kraken Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, czarjuly είπε Τα μπλοκάρει;...αισχος...πως θα κατεβάσουμε τα 11 ε;ε;;; Βασικά τα 11 τα κατεβάζεις τζαμπέ από την ίδια την MS.
Stergios74 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Ωχ μωρε γκρινιάρηδες. Δυο κλικ υπόθεση είναι η απενεργοποιηση οπως λέει και το άρθρο. Πας εκεί στο reputanation και κλικαρεις στο off. 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα