Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αν μπλοκάρεις τα torrent απο τα windows σχεδόν μου είναι άχρηστα. :lol: Να μας διώξει θέλει?

Εχει και στα λινουξ τορεντ

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η σταδιακή μετατροπή των Windows απο λειτουργικό προσωπικού υπολογιστή σε λειτουργικό κονσόλας συνεχίζεται.

Βάλε windows account για να μπείς στον ίδιο σου τον υπολογιστή, χρησιμοποίησε τον Edge, TPM υποχρεωτικό, secure boot υποχρεωτικό, μην βάλεις αυτή την εφαρμογή, μην απεγκαταστήσεις δικές μας εφαρμογές, μην κάνεις το ένα, μην κάνεις το άλλο... Είναι προαιρετικό θα μου πείτε, αλλά μέχρι πότε και πόσα ακόμα προαιρετικά σαν αυτό θα μπούνε στα Windows?

Θα μάθουμε στα γεράματά μας να δουλεύουμε Linux, δυστυχώς.

40 λεπτά πριν, Leblom είπε

Αν τα κάνει αυτά στα 10αρια φανταστείτε τι έχει να γίνει στα 11....Η λύση είναι Linux, εκεί πάει το πράγμα, και windows μόνο για games 

Ευτυχώς τα Linux έχουν γίνει αρκετά ανταγωνιστικά σε αυτό το κομμάτι χάρις το Steam. Σύντομα θα υπάρχει συμβατότητα και με τίτλους που έχουν anti-cheat software.

• Like 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, Cosmic79 said:

...

Ευτυχώς τα Linux έχουν γίνει αρκετά ανταγωνιστικά σε αυτό το κομμάτι χάρις το Steam. Σύντομα θα υπάρχει συμβατότητα και με τίτλους που έχουν anti-cheat software.

Εγώ πάλι ανησυχώ πως έχει "εισχωρήσει" η Microsoft στο "open-source" και linux.

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ziaba είπε

σιγά θα κατεβάζουμε από κινητό η λίνουξ που αναφέρθηκε πιο πάνω

It's aliveeeee... Που εισαι ρε τρελε και μου'λειψες μετα το μπαν μου... Ωχxχχ ασχετο σχολιο.... Θα φαω κι αλλο.... Μπααα Microsoft θεμα ειναι.... Ο.τι θελει λεει ο καθ'ενας.....

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

It's aliveeeee... Που εισαι ρε τρελε και μου'λειψες μετα το μπαν μου... Ωχxχχ ασχετο σχολιο.... Θα φαω κι αλλο.... Μπααα Microsoft θεμα ειναι.... Ο.τι θελει λεει ο καθ'ενας.....

ξέχασες τα χάπια σου?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Τα μπλοκάρει;...αισχος...πως θα κατεβάσουμε τα 11 ε;ε;;;

Βασικά τα 11 τα κατεβάζεις τζαμπέ από την ίδια την MS.

Δημοσ.

Ωχ μωρε γκρινιάρηδες. Δυο κλικ υπόθεση είναι η απενεργοποιηση οπως λέει και το άρθρο. Πας εκεί στο reputanation και κλικαρεις στο off. 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...