xsterg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) να εχεις υπ οψην σου οτι εαν ο ιδιοκτητης πει οτι επισκευαζει τα παντα και σου το φερνει σε μορφη κατοικησιμη οπως το θετεις εσυ τοτε συμφωνα με τον νομο μενεις αναγκαστικα για 3 ετη. η πληρωνεις το ενοικιο για 3 ετη. απο ολα τα προβληματα που αναφερεις το σημαντικοτερο και το ακριβοτερο ειναι η μουχλα. εαν μπορεσει να την διορθωσει να ξερεις οτι δεν εχεις καμμια δικαιολογια. ολα τα αλλα ειναι φθηνα. ενας μηχανισμος καζανακιου δεν κοστιζει τιποτα. μια εξτρα διακλαδωση η εστω εξωτερικη σωληνα αποχετευσης κοστιζει ελαχιστα. σεβομαι τις δικες σου ανησυχιες αλλα και η αλλη πλευρα εχει και αυτη τα δικια της. την μουχλα δεν την ειχες δει οταν μπηκες για πρωτη φορα? η την ειδες και ειπες δεν πειραζει? σου το ξαναλεω. εχεις και εσυ μεριδιο ευθυνης. για εμενα κοιταξτε να τα βρειτε και μεινε εκει εαν ειναι επισκευασιμο. εχεις δωσει χρηματα σε μεσιτη. εχεις δωσει προκαταβολη. θα σε παει δικαστικα ο ιδιοκτητης. σκεψου διπλα. αληθεια το μεσιτικο γραφειο το ενημερωσες? τι σου ειπαν? εχουν και αυτοι μεριδιο ευθυνης. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από xsterg
TuXaKoS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, xsterg είπε να εχεις υπ οψην σου οτι εαν ο ιδιοκτητης πει οτι επισκευαζει τα παντα και σου το φερνει σε μορφη κατοικησιμη οπως το θετεις εσυ τοτε συμφωνα με τον νομο μενεις αναγκαστικα για 3 ετη. η πληρωνεις το ενοικιο για 3 ετη. απο ολα τα προβληματα που αναφερεις το σημαντικοτερο και το ακριβοτερο ειναι η μουχλα. εαν μπορεσει να την διορθωσει να ξερεις οτι δεν εχεις καμμια δικαιολογια. ολα τα αλλα ειναι φθηνα. ενας μηχανισμος καζανακιου δεν κοστιζει τιποτα. μια εξτρα διακλαδωση η εστω εξωτερικη σωληνα αποχετευσης κοστιζει ελαχιστα. σεβομαι τις δικες σου ανησυχιες αλλα και η αλλη πλευρα εχει και αυτη τα δικια της. την μουχλα δεν την ειχες δει οταν μπηκες για πρωτη φορα? η την ειδες και ειπες δεν πειραζει? σου το ξαναλεω. εχεις και εσυ μεριδιο ευθυνης. για εμενα κοιταξτε να τα βρειτε και μεινε εκει εαν ειναι επισκευασιμο. εχεις δωσει χρηματα σε μεσιτη. εχεις δωσει προκαταβολη. θα σε παει δικαστικα ο ιδιοκτητης. σκεψου διπλα. αληθεια το μεσιτικο γραφειο το ενημερωσες? τι σου ειπαν? εχουν και αυτοι μεριδιο ευθυνης. Σωστά όλα αυτά και να προσθέσω κάτι, χωρίς να είμαι ιδιοκτήτης, το να λέει η TS έτρεξα γρήγορα να βρω σπίτι πριν έρθουν οι φοιτητές και να θέλει να το αφήσει αφού όλοι οι φοιτητές έχουν βρει σπίτι και ο άλλος δε θα μπορεί να το νοικιάσει είναι οκ;
Joshua21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Σωστά όλα αυτά και να προσθέσω κάτι, χωρίς να είμαι ιδιοκτήτης, το να λέει η TS έτρεξα γρήγορα να βρω σπίτι πριν έρθουν οι φοιτητές και να θέλει να το αφήσει αφού όλοι οι φοιτητές έχουν βρει σπίτι και ο άλλος δε θα μπορεί να το νοικιάσει είναι οκ; Με μοναδικό δεδομένο αυτό φυσικά και όχι, δεν είναι Ok. 1
TuXaKoS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Με μοναδικό δεδομένο αυτό φυσικά και όχι, δεν είναι Ok. Απλώς δεν είδα κάπου να λέει έκανα κουβέντα για να τα φτιάξει γιατί το σπίτι δεν είναι κατοικήσιμο, αρνήθηκε και εξαιτίας αυτού θέλω να φύγω. Πιο πολύ βλέπω μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την απόφαση να αφήσει το σπίτι.
Joshua21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Απλώς δεν είδα κάπου να λέει έκανα κουβέντα για να τα φτιάξει γιατί το σπίτι δεν είναι κατοικήσιμο, αρνήθηκε και εξαιτίας αυτού θέλω να φύγω. Πιο πολύ βλέπω μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την απόφαση να αφήσει το σπίτι. Άλλο είχες γράψει πριν όμως Σχετικά με αυτό που έγραψες τώρα, η ουσία είναι πως η ts δεν χρειάζεται την άρνηση του ιδιοκτήτη στο να αποκαταστήσει τις ζημιές, έχει κάθε δικαίωμα να αποχωρήσει εφόσον υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της. Τώρα αν πράγματι υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της ή όχι δεν το ξέρω, δεν έχω δει το σπίτι, ίσως πράγματι να είναι δικαιολογία για να το αφήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα