Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης Διορθωση
Nabuko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Chrisa21 είπε 11 Οκτωμβριου 12 λεπτά πριν, Chrisa21 είπε Αρχες Οκτωμβριου 12 λεπτά πριν, Chrisa21 είπε ενοικιο του Οκτωμβριου 13 λεπτά πριν, Chrisa21 είπε 1 Οκτωμβριου 13 λεπτά πριν, Chrisa21 είπε του Οκτωμβριου 13 λεπτά πριν, Chrisa21 είπε αρχες Οκτωμβρη Οκτώβρης, Οκτωβρίου 3
_Biohazard_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Με βάση τα ανωτέρω, ελπίζω όχι διορισμός σε...σχολείο 😅
ekkli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Διορισμό στα 21, μόνο αστυνομία νομίζω. Πέρα από την πλάκα, άσε την να φωνάζει. Δεν αξίζει να σε πάει δικαστήρια, τα έξοδα και ο χρόνος που θα φάει δεν αξίζουν με τίποτα. Επιπρόσθετα, μπορείς να επικαλεστείς πάντα την άθλια κατάσταση του σπιτιού και ιδανικά να είχες κάποιο βίντεο με τα χάλια που περιγράφεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Chrisa21 είπε Καλησπερα!!!! Θα ηθελα την αποψη σας σε ενα θεμα που μου προεξυψε. Τον Ιουλιο του 2021 νοικιασα ενα διαμερισμα στην θεσ/νικη, για 2 χρονια, με την λογικη οτι θα μπω απο 1 Αυγουστου, γιατι το ειχα δεδομενο οτι θα διοριστω θεσ/νικη. Ο διορισμος ομως αργησε και την συμβαση μου την υπεγραψα στης 11 Οκτωμβριου, οποτε θα πληρωθω καλο Νοεμβρη (περιμενα ποιο νωρις οτι θα εβγαινε ο διορισμος μου για αυτο βιαστηκα να νοικιασω και επιπλεον φοβηθηκα οτι με τις βασεις των πανελληνιων που ανακοινωνονται τον Αυγουστο δεν θα υπηρχε σπιτι για σπιτι). Αρχες Οκτωμβριου που πηγαμε με την μανα μου να μεταφερω πραγματα, οταν το ειδε φρικαρε, γιατι οταν πηγα αυθημερον τον Ιουλιο θεσ/νικη και το νοικιασα δεν ηταν μαζι μου, οποτε και εγω δεν ειδα ολες τις λεπτομεριες (ο σωληνας αποχετευσης του πληντυριου ρουχων ηταν μεσα στην μπανιερα, το καζανακι ηταν χαλασμενο και βουτουσαμε τα χερια για να τρεξει το νερο, ειχε μουχλα στο ταβανι, οι σωληνες του φυσικου αεριου ηταν φθαρμενοι, τα ραφια απο μια ντουλαπα ηταν λερωμενα, κτλ) και αποφασισαμε να το ξενοικιασουμε. Σημειωνω οτι οι γονεις μου πληρωσαν το ενοικιο του Αυγουστου και του Σεπτεμβριου, την μεσητρια, ενω εδωσαν και μια εγγυηση. Η σπιτονοικυρα δεν δεχτηκε να το αφησω, χωρις να πληρωσω το ενοικιο του Οκτωμβριου, ενω πηγαμε 1 Οκτωμβριου και στης 4-5 φυγαμε, τζαμπα πληρωναν οι γονεις, διοτι ειμαι απο αλλη πολη, απλα περιμεναμε τον διορισμο μου. Δεν δεχτηκα να πληρωσω το ενοικιο του Οκτωμβριου και απλα την ενημερωσα οτι αφησα τα κλειδια μεσα στο σπιτι και θα πληρωσω αυτα που μου αναλογουν (κοινοχρηστα και το συνολο του τρεχοντος λογαριασμου απο την Ζενιθ). Βεβαια, δεν καψαμε τιποτα, γιατι οπως ειπα πηγαμε να μεταφερουμε τα πραγματα μου αρχες Οκτωμβρη και ηταν αδειο το σπιτι 2 μηνες. Τωρα ειμαι φιλοξενουμενη. Ο σπιτονυκοκυρα, ομως, με απειλησε οτι θα με παει δικαστηρια. Λετε, λοιπον, να με τρεξει στα δικαστηρια? Εαν επικαλεστω οτι διατρεχει κινδυνος υγειας και οτι δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα να το πληρωνω, θα εχω προβλημσ? Kάλα όλα αυτά εσύ που κοίταζες και δεν τα είδες; Δεν μπορείς να επικαλεστείς και τα δύο.Ή δεν μπορείς να πληρώνεις ή είναι επικίνδυνο.Εγώ στο επικίνδυνο θα πάταγα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, etheo είπε Για τονισμό να μην αναφέρουμε - Συγγνωμη που δεν χρησιμοποιω Τ9 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Kάλα όλα αυτά εσύ που κοίταζες και δεν τα είδες; Δεν μπορείς να επικαλεστείς και τα δύο.Ή δεν μπορείς να πληρώνεις ή είναι επικίνδυνο.Εγώ στο επικίνδυνο θα πάταγα. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Οταν εισαι απο ταξιδι και εχεις δει ποσα σπιτια πριν, τις λεπτομεριες δεν τις κοιτας. Σκεψου οτι ειχα να επιστρεψω κιολας.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Chrisa21 είπε Συγγνωμη που δεν χρησιμοποιω Τ9 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Οταν εισαι απο ταξιδι και εχεις δει ποσα σπιτια πριν, τις λεπτομεριες δεν τις κοιτας. Σκεψου οτι ειχα να επιστρεψω κιολας. Λεπτομέρειες; Δεν τις θεωρώ τέτοιες.
george1807 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Έχεις υπογράψει συμβόλαιο; Πάντως ναι μπορεί να διεκδικήσει τα υπολοιπόμενα ενοίκια μέχρι να συμπληρωθούν 2 χρόνια. Μα καλά τι δικαιολογία είναι αυτή; Δεν το είχα δει καλά γιατί βιαζόμουν. 10 λεπτά θέλει αν δεν είναι βίλα.
29gk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Απο αυτα που γραφεις παντως και με τον τροπο που τα γραφεις ( και ΔΕΝ εννοω τα ορθογραφικα ) η ιδιοκτητρια ειναι η "ριγμενη" απο την καθαρη δικη σου απερισκεψια συν το οτι εαν αποφασισει να σε κυνηγησει για την πληρη διετια ή τριετια ( εφοσον την συμφερει για τον οποιο λογο ) θα πληρωθει στο φουλ κανονικοτατα. Στη θεση σας η απλουστερη, ευκολοτερη και σωστη απο ολες τις αποψεις λυση, ειναι να πληρωσετε το ενοικιο του Οκτωβριου ολοκληρο ή ενα ποσοστο εαν το δεχτει η ιδιοκτητρια πχ το μισο, να δηλωθει η λυση στην εφορια και να πατε αμφοτεροι παρακατω. Με την ελπιδα η ιδιοκτητρια να φανει πιο τυχερη και εσεις να αποκτησετε καλυτερα ....μυαλα.
miucce Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Η εγγύηση αυτον τον ρόλο παίζει, το ρίσκο να σηκωθείς και να φύγεις οποτε θέλεις και να βγει ζημιωμενος ο ιδιοκτήτης. Οποτε ο ιδιοκτητης εαν δεν ειναι δικομανης αργοσχολος τσεπωνει την εγγυηση, νοικιαζει το σπίτι(ο Θεός να το κάνει έτσι που το περιγράφεις) και συνεχίζει τη ζωουλα του. Τωρα επειδη της "κρατησες" το σπίτι μερικές εξτρα μερες μπορείς να της προτεινεις να της δωσεις καποια λεφτα για αυτες τις μερες, η πες της μισο ενοικιο απευθείας που λογικα θα δεχτει. Στο κάτω κάτω εσύ ευθύνεσαι για την αναστάτωση. Για τους ιεροεξεταστες του ινσομνια που περιμενουν στη γωνια νεο θεμα για να βγαλουν χολη ουδέν σχόλιο. 1
xsterg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 εχεις μεριδιο ευθυνης και εσυ. και η ιδιοκτητρια αλλα και εσυ. εδω τυροπιτα πας να παρεις και την κοιταζεις εαν ειναι οκ. ποσο μαλλον σπιτι. τα ειμουν κουρασμενος, ερχομουν απο μακρυα, κλπ δεν ειναι δικαιολογιες. δεσμευσες ενα ακινητο. πρεπει να πληρωσεις το τιμημα. ο αλλος μπορει να εχασε εναν αλλο υποψηφιο ενοικιαστη. στην αθλια κατασταση που μπορει να ειναι. αλλα ενδεχομενως εχασε καποιον αλλο ενοικιαστη. οφειλες να εισαι πιο προσεκτικη. αυτα λεγονται μαθηματα ζωης και δεν διδασκονται σε κανενα σχολειο. τα βιωνεις μονος σου. απο εδω και περα κοιτα να εισαι προσεκτικοτερη σε ολες τις εκφρασεις της ζωης σου. 2
AntiCambeR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λεπτομέρειες λες που δεν πρόσεξες, αλλά λόγω αυτών δεν θες να μείνεις εκεί. Μιλάμε για πράγματα που φαίνονται κατευθείαν. Η ουσία είναι πως πληρώνουν οι γονείς σου και αποφάσισες χωρίς αυτούς, οπότε θα έπρεπε να το δούν και αυτοί. Η καλύτερη λύση έχει ειπωθεί πιο πάνω, πληρώνεις το ενοίκιο του Οκτωβρίου και της ζητάς λήξη μίσθωσης.Αν δεν δεχτεί είναι πρόβλημα, όμως δεν είναι σωστό να πληρώνεις 1 παρατημένο σπίτι. Πρέπει με κάποιον τρόπο να αποδείξεις την κατάσταση του σπιτιού, σκεφτήκατε όταν το είδες με την μητέρα σου να βγάλετε φωτογραφίες με ενεργή τοποθεσία με ανοιχτά data;Αυτή μπορεί πχ να φτιάξει το σπίτι, να μην παραδέχεται πως ήταν σε κακή κατάσταση και να σας πάει δικαστικά. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από AntiCambeR
filarhos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μπορείς να ζητήσεις να επισκευαστούν όλα τα προβλήματα που έχει το σπίτι. Αν δεν θέλει τα επισκευάζεις εσύ (φωτογραφίες βίντεο και ότι άλλο αποδεικτικό μπορείς) κράτα αποδείξεις, και τα κρατάς από τα επόμενα ενοίκια... Δεν θυμάμαι λεπτομέριες, νομικός δεν είμαι, αλλά σπίτι φίλης που έβγαλε μούχλα και κάποια θέματα στον πρώτο χρόνο τους τα επισκεύασε όλα. Το θέμα είναι ότι αν όλα αυτά δεν υπήρχαν το σπίτι σας κάνει; Αν ναι προχωράς. Κρατάς όλες τις αποδείξεις με αιτιολογία του επισκευαστή επάνω και τα κρατάς από το μίσθωμα. Δεν μπορεί να αρνηθεί τίποτα. Υ.Γ. Τώρα για την αποχέτευση του πλυντηρίου ο υδραυλικός που θα έρθει για το καζανάκι σου βάζει ένα ταφ στο αντίστοιχο του νεροχύτη, πολλά σπίτια έτσι το έχουν γιατί έκαναν οικονομία, σε ένα σωλήνα ένα (1) μέτρο, οι κατασκευαστές... Να ξέρεις ότι σε όποιο σπίτι και να μπεις να νοικιάσεις, αν δεν είναι καινούριο, κάθε τόσο θα βρίσκεις "ζημιές". Εδώ ο αδερφός μου σε καινούριο μπήκε με κοντά 1000€ ενοίκιο (εξωτερικό) και συνέχεια έχει μάστορες και κάτι φτιάχνουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Λεπτομέρειες λες που δεν πρόσεξες, αλλά λόγω αυτών δεν θες να μείνεις εκεί. Μιλάμε για πράγματα που φαίνονται κατευθείαν. Η ουσία είναι πως πληρώνουν οι γονείς σου και αποφάσισες χωρίς αυτούς, οπότε θα έπρεπε να το δούν και αυτοί. Η καλύτερη λύση έχει ειπωθεί πιο πάνω, πληρώνεις το ενοίκιο του Οκτωβρίου και της ζητάς λήξη μίσθωσης.Αν δεν δεχτεί είναι πρόβλημα, όμως δεν είναι σωστό να πληρώνεις 1 παρατημένο σπίτι. Πρέπει με κάποιον τρόπο να αποδείξεις την κατάσταση του σπιτιού, σκεφτήκατε όταν το είδες με την μητέρα σου να βγάλετε φωτογραφίες με ενεργή τοποθεσία με ανοιχτά data;Αυτή μπορεί πχ να φτιάξει το σπίτι, να μην παραδέχεται πως ήταν σε κακή κατάσταση και να σας πάει δικαστικά. Ναι, το βγαλαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα