βασίλης26 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά , καλησπέρα στο φόρουμ . Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Έχω 5 κάμερες στο εξοχικό και λόγω πολλών προγραμματισμένων διακοπών της ΔΕΗ πολλές φορές δεν έχω εικόνα τι γίνεται στο σπίτι μου. Όπως σας είπα έχω 5 κάμερες σε διαφορετικά δωμάτια - ξεχωριστή πρίζα. ( μάρκα xiaomi 360 ) και μια στο μπαλκόνι. Η ερώτηση μου είναι εξής : μπορω με ups να συνδέσω τις κάμερες και το ρούτερ ( για να έχω ίντερνετ) έτσι ώστε όταν πέφτει το ρεύμα να μπορώ να έχω εικόνα ; Δεν ξέρω αν γίνεται ή η ιδέα μου είναι τρελή. Ε αναμονή των απαντήσεων σας φίλοι μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Τι εννοείς; Θα πάρεις ξεχωριστά 5 ups , 1 για κάθε κάμρερα και 1 ups για το router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης26 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, filip123go είπε Τι εννοείς; Θα πάρεις ξεχωριστά 5 ups , 1 για κάθε κάμρερα και 1 ups για το router. αυτο ηθελα να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι , μια πατέντα να συνδεθούν όλα μαζί σε ένα. Φαντάζομαι πως οχι. Διαφορετικά μετά πας σε power bank? αλλά ούτε κι σε αυτό ξέρω αν κάνει να είναι συνδεδεμένο το powerbank συνεχεια πάνω στην κάμερα με το ρεύμα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Θα πάρεις μικρά ups ειδικα γι αυτό τον σκοπό. Μην έχεις στο μυαλό σου το ups του υπολογιστή. Εγώ έχω ένα την legrand στο modem μου και κρατάει 1 ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Αν μπορεις να τραβηξεις μπαλαντεζες και να μαζεψεις τις παροχες απο ολες τις καμερες σε 1 σημειο,φυσικα και μπορεις να βαλεις 1 ups υπολογιστη. Εναλλακτικα 5 μικρα ups,σαν αυτα που βαζουν στα modem. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Ειναι κατι τοσο σημαντικο που πρεπει να παρακολουθείς ολες τις ωρες ακομα και αν εχει διακοπη; Αν η απαντηση ειναι ναι τοτε θες 6 τετοια https://www.skroutz.gr/s/25607686/Lamtech-MINI-DC-UPS-15W.html ενα για καθε καμερα και ενα για το ρουτερ, για να μην χανεις στιγμή!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης26 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 15 ώρες πριν, filip123go είπε Θα πάρεις μικρά ups ειδικα γι αυτό τον σκοπό. Μην έχεις στο μυαλό σου το ups του υπολογιστή. Εγώ έχω ένα την legrand στο modem μου και κρατάει 1 ώρα. Υπαρχει κάποιο Λίνκ να προτείνεις. 5 ώρες πριν, Dantε είπε Αν μπορεις να τραβηξεις μπαλαντεζες και να μαζεψεις τις παροχες απο ολες τις καμερες σε 1 σημειο,φυσικα και μπορεις να βαλεις 1 ups υπολογιστη. Εναλλακτικα 5 μικρα ups,σαν αυτα που βαζουν στα modem. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα με μπαλαντεζες. Οπότε πάω στα εναλλακτικά μικρά ups. Έχεις κάτι να προτείνεις; Με τα power banks θα κάνω δουλειά; Ή θα μου χαλάσει την κάμερα που θα είναι συνέχεια σε μια φόρτιση; 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Ειναι κατι τοσο σημαντικο που πρεπει να παρακολουθείς ολες τις ωρες ακομα και αν εχει διακοπη; Αν η απαντηση ειναι ναι τοτε θες 6 τετοια https://www.skroutz.gr/s/25607686/Lamtech-MINI-DC-UPS-15W.html ενα για καθε καμερα και ενα για το ρουτερ, για να μην χανεις στιγμή!! Ναι σίγουρα μου είναι απαραίτητο. Αν όχι σε όλες σίγουρα στις μισές. Εναλλακτική ίσως πιο οικονομική πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Πιο οικονομική από τα 25€; Αν βρεις εσύ, πες το και σε μας. Μπας και τα θες τζάμπα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, βασίλης26 είπε Ναι σίγουρα μου είναι απαραίτητο. Αν όχι σε όλες σίγουρα στις μισές. Εναλλακτική ίσως πιο οικονομική πρόταση; Παρε τα μισά τοτε. 50% έκπτωση αμέσως αμέσως. Άλλη εναλλακτική όπως ειπε και ο απο πανω μου ΔΕΝ υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης26 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Οταν γίνεται διακοπή έχεις ιντερνετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα