KM1907 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μια ερώτηση παιδιά. Σήμερα είναι να παραλάβω το box. Μπαίνω στην εφαρμογή με τους κωδικούς μου αλλά δν τους δέχεται. Πρώτα πρέπει να το ενεργοποιήσω μέσω του box για να δουλέψει. Η παίζει κάτι άλλο;
iliata2410 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει με καλώδιο στο ρούτερ και μετά αν έχεις tv android το βάζεις και εκεί
KonGiann22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Καλησπερα σε ολους , εχω nova eon με κουτι μεσω internet και το κουτι εχει και υποδοχη για κεραια/πιατο. Αν το συνδεσω με υπαρχων εξοπλισμο (δορυφορικο πιατο συντονισμενο σε δορυφορο Hotbird 13 που εκπεμπει η nova ) θα αποκωδικοποιησει το σημα ? Ευχαριστω
giantho1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος το απλό πακέτο EON TV (στα 11 ευρώ) ποια αθλητικά κανάλια δείχνει τις ημέρες που παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Euroleague; Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από giantho1
ioannischr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου και γιατι δεν το δοκιμαζεις μονος σου δεν θα παθει τιποτα το box αλλα δεν νομιζω οτι θα λειτουργησει σαν δορ,δεκτης
polakis21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Καλησπερα. Το εον εξτρα δεν υπαρχει πια; Δηλαδη με 3€ παραπανω να βλεπεις ταυτοχρονα σε δυο φορητες συσκευες, συν τις δυο μεγαλες οθονες, συνολικα 4 συσκευες ταυτοχρονα;
eruntalion Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου ξέρει κανένας κανένα καλό κουτί να βάλω να έχω εον, νετφλιξ αλλά και επίγεια τηλεόραση γιατί τα έχει κάνει σκατά η νοβα;
cinemusic Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Τα cinema καναλια τους περιεχουν 5,1 πολυκαναλο ηχο; Παιζει καποιο σε 4Κ ή ολα ειναι 1080 και 720 αναλυση;
Tribal21 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, cinemusic είπε Τα cinema καναλια τους περιεχουν 5,1 πολυκαναλο ηχο; Παιζει καποιο σε 4Κ ή ολα ειναι 1080 και 720 αναλυση; Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι με το STB τους (που δεν νομίζω) αλλά από την εφαρμογή σε smart TV δεν έχει ούτε 4Κ, ούτε πολυκάναλο ήχο. 1
anthonykleis Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου δεν μου κάνει cast σε box ή chromecast στο εον απο iphone εχει κανεις το ίδιο θέμα;
Roil Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Στις 29/6/2024 στις 6:38 ΜΜ, anthonykleis είπε δεν μου κάνει cast σε box ή chromecast στο εον απο iphone εχει κανεις το ίδιο θέμα; το ίδιο και σε εμένα
stam28 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, νέος συνδρομητής δορυφορικού πιάτου nova, κανένα πρόβλημα από θέμα κολλήματος αλλά θέλω να σταθώ στην ποιότητα εικόνας που είναι απλά μέτρια. Το ερώτημα μου είναι το εξής, αν βάλω το eon box με 100αρα γραμμή cosmote που έχω (77 download 11 upload) η εικόνα θα είναι καλύτερη; Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από stam28
VArapogiannis Δημοσ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:06 μμ (επεξεργασμένο) Στις 27/10/2024 στις 11:16 ΜΜ, stam28 είπε Καλησπέρα σας, νέος συνδρομητής δορυφορικού πιάτου nova, κανένα πρόβλημα από θέμα κολλήματος αλλά θέλω να σταθώ στην ποιότητα εικόνας που είναι απλά μέτρια. Το ερώτημα μου είναι το εξής, αν βάλω το eon box με 100αρα γραμμή cosmote που έχω (77 download 11 upload) η εικόνα θα είναι καλύτερη; Σας ευχαριστώ Τώρα τι ταχύτητα έχεις; Σκέψου το Netflix (επίσημα) λέει πως για 4K περιεχόμενο θέλει 15Mbps και άνω. Οπότε και η 50άρα γραμμή (θεωρητικά) είναι μια χαρά. Στις 11/12/2021 στις 4:32 ΜΜ, Prof_Chaos είπε Ρώτησα και πιο πάνω για όποιον γνωρίζει. ΕΟΝ TV στο εξωτερικό χωρίς VPN παίζει ? Εδώ αγγλία μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται ο πάροχος και φορτώνω VPN για να παρακολουθήσω. 4 χρόνια μετά, λέω να το ξανανοίξουμε ως θέμα. Έβγαλες άκρη; Εγώ θα λείψω για 4-5 μηνές στο Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική) και ιδανικά θα ήθελα να έχω πρόσβαση στην EON TV μου, έχεις ιδεά αν με VPN λειτουργεί κανονικά; Απ' όσο ξέρω, σε Ευρώπη δουλεύει κανονικά πλέιν (χωρίς VPN) αλλά για χώρες εκτός, δεν έχω ιδέα... Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:14 μμ από VArapogiannis
NikolaJokic777 Δημοσ. Σάββατο στις 02:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:24 μμ 19 ώρες πριν, VArapogiannis είπε Τώρα τι ταχύτητα έχεις; Σκέψου το Netflix (επίσημα) λέει πως για 4K περιεχόμενο θέλει 15Mbps και άνω. Οπότε και η 50άρα γραμμή (θεωρητικά) είναι μια χαρά. 4 χρόνια μετά, λέω να το ξανανοίξουμε ως θέμα. Έβγαλες άκρη; Εγώ θα λείψω για 4-5 μηνές στο Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική) και ιδανικά θα ήθελα να έχω πρόσβαση στην EON TV μου, έχεις ιδεά αν με VPN λειτουργεί κανονικά; Απ' όσο ξέρω, σε Ευρώπη δουλεύει κανονικά πλέιν (χωρίς VPN) αλλά για χώρες εκτός, δεν έχω ιδέα... Εκεί έχετε και το dstv που είναι κορυφαία συνδρομητική υπηρεσία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα