Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά. Σήμερα είναι να παραλάβω το box. Μπαίνω στην εφαρμογή με τους κωδικούς μου αλλά δν τους δέχεται. Πρώτα πρέπει να το ενεργοποιήσω μέσω του box για να δουλέψει. Η παίζει κάτι άλλο;

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους , εχω nova eon με κουτι μεσω internet και το κουτι εχει και υποδοχη για κεραια/πιατο. Αν το συνδεσω με υπαρχων εξοπλισμο (δορυφορικο πιατο συντονισμενο σε δορυφορο Hotbird 13 που εκπεμπει η  nova ) θα αποκωδικοποιησει το σημα ? Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κάποιος το απλό πακέτο EON TV (στα 11 ευρώ) ποια αθλητικά κανάλια δείχνει τις ημέρες που παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Euroleague; Ευχαριστώ

Επεξ/σία από giantho1
Δημοσ.

Καλησπερα. Το εον εξτρα δεν υπαρχει πια; Δηλαδη με 3€ παραπανω να βλεπεις ταυτοχρονα σε δυο φορητες συσκευες, συν τις δυο μεγαλες οθονες, συνολικα 4 συσκευες ταυτοχρονα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ξέρει κανένας κανένα καλό κουτί να βάλω να έχω εον, νετφλιξ αλλά και επίγεια τηλεόραση γιατί τα έχει κάνει σκατά η νοβα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cinemusic είπε

Τα cinema καναλια τους περιεχουν 5,1 πολυκαναλο ηχο;

Παιζει καποιο σε 4Κ ή ολα ειναι 1080 και 720 αναλυση;

Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι με το STB τους (που δεν νομίζω) αλλά από την εφαρμογή σε smart TV δεν έχει ούτε 4Κ, ούτε πολυκάναλο ήχο.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 29/6/2024 στις 6:38 ΜΜ, anthonykleis είπε

δεν μου κάνει cast σε box ή chromecast στο εον απο iphone εχει κανεις το ίδιο θέμα; 

το ίδιο και σε εμένα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, νέος συνδρομητής δορυφορικού πιάτου nova, κανένα πρόβλημα από θέμα κολλήματος αλλά θέλω να σταθώ στην ποιότητα εικόνας που είναι απλά μέτρια. Το ερώτημα μου είναι το εξής, αν βάλω το eon box με 100αρα γραμμή cosmote που έχω (77 download 11 upload) η εικόνα θα είναι καλύτερη;  

Σας ευχαριστώ

Επεξ/σία από stam28
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/10/2024 στις 11:16 ΜΜ, stam28 είπε

Καλησπέρα σας, νέος συνδρομητής δορυφορικού πιάτου nova, κανένα πρόβλημα από θέμα κολλήματος αλλά θέλω να σταθώ στην ποιότητα εικόνας που είναι απλά μέτρια. Το ερώτημα μου είναι το εξής, αν βάλω το eon box με 100αρα γραμμή cosmote που έχω (77 download 11 upload) η εικόνα θα είναι καλύτερη;  

Σας ευχαριστώ

Τώρα τι ταχύτητα έχεις; Σκέψου το Netflix (επίσημα) λέει πως για 4K περιεχόμενο θέλει 15Mbps και άνω. Οπότε και η 50άρα γραμμή (θεωρητικά) είναι μια χαρά.

Στις 11/12/2021 στις 4:32 ΜΜ, Prof_Chaos είπε

Ρώτησα και πιο πάνω για όποιον γνωρίζει.

ΕΟΝ TV στο εξωτερικό χωρίς VPN παίζει ?

Εδώ αγγλία μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται ο πάροχος και φορτώνω VPN για να παρακολουθήσω.

4 χρόνια μετά, λέω να το ξανανοίξουμε ως θέμα. Έβγαλες άκρη; Εγώ θα λείψω για 4-5 μηνές στο Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική) και ιδανικά θα ήθελα να έχω πρόσβαση στην EON TV μου, έχεις ιδεά αν με VPN λειτουργεί κανονικά; Απ' όσο ξέρω, σε Ευρώπη δουλεύει κανονικά πλέιν (χωρίς VPN) αλλά για χώρες εκτός, δεν έχω ιδέα...

Επεξ/σία από VArapogiannis
Δημοσ.
19 ώρες πριν, VArapogiannis είπε

Τώρα τι ταχύτητα έχεις; Σκέψου το Netflix (επίσημα) λέει πως για 4K περιεχόμενο θέλει 15Mbps και άνω. Οπότε και η 50άρα γραμμή (θεωρητικά) είναι μια χαρά.

4 χρόνια μετά, λέω να το ξανανοίξουμε ως θέμα. Έβγαλες άκρη; Εγώ θα λείψω για 4-5 μηνές στο Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική) και ιδανικά θα ήθελα να έχω πρόσβαση στην EON TV μου, έχεις ιδεά αν με VPN λειτουργεί κανονικά; Απ' όσο ξέρω, σε Ευρώπη δουλεύει κανονικά πλέιν (χωρίς VPN) αλλά για χώρες εκτός, δεν έχω ιδέα...

Εκεί έχετε  και το dstv που είναι κορυφαία συνδρομητική υπηρεσία

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...