KM1907 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μια ερώτηση παιδιά. Σήμερα είναι να παραλάβω το box. Μπαίνω στην εφαρμογή με τους κωδικούς μου αλλά δν τους δέχεται. Πρώτα πρέπει να το ενεργοποιήσω μέσω του box για να δουλέψει. Η παίζει κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει με καλώδιο στο ρούτερ και μετά αν έχεις tv android το βάζεις και εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonGiann22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Καλησπερα σε ολους , εχω nova eon με κουτι μεσω internet και το κουτι εχει και υποδοχη για κεραια/πιατο. Αν το συνδεσω με υπαρχων εξοπλισμο (δορυφορικο πιατο συντονισμενο σε δορυφορο Hotbird 13 που εκπεμπει η nova ) θα αποκωδικοποιησει το σημα ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantho1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος το απλό πακέτο EON TV (στα 11 ευρώ) ποια αθλητικά κανάλια δείχνει τις ημέρες που παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Euroleague; Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από giantho1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου και γιατι δεν το δοκιμαζεις μονος σου δεν θα παθει τιποτα το box αλλα δεν νομιζω οτι θα λειτουργησει σαν δορ,δεκτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Καλησπερα. Το εον εξτρα δεν υπαρχει πια; Δηλαδη με 3€ παραπανω να βλεπεις ταυτοχρονα σε δυο φορητες συσκευες, συν τις δυο μεγαλες οθονες, συνολικα 4 συσκευες ταυτοχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eruntalion Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου ξέρει κανένας κανένα καλό κουτί να βάλω να έχω εον, νετφλιξ αλλά και επίγεια τηλεόραση γιατί τα έχει κάνει σκατά η νοβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemusic Δημοσ. 18 Μαρτίου Share Δημοσ. 18 Μαρτίου Τα cinema καναλια τους περιεχουν 5,1 πολυκαναλο ηχο; Παιζει καποιο σε 4Κ ή ολα ειναι 1080 και 720 αναλυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 18 Μαρτίου Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, cinemusic είπε Τα cinema καναλια τους περιεχουν 5,1 πολυκαναλο ηχο; Παιζει καποιο σε 4Κ ή ολα ειναι 1080 και 720 αναλυση; Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι με το STB τους (που δεν νομίζω) αλλά από την εφαρμογή σε smart TV δεν έχει ούτε 4Κ, ούτε πολυκάναλο ήχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemusic Δημοσ. 18 Μαρτίου Share Δημοσ. 18 Μαρτίου Α μαλιστα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου δεν μου κάνει cast σε box ή chromecast στο εον απο iphone εχει κανεις το ίδιο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roil Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Στις 29/6/2024 στις 6:38 ΜΜ, anthonykleis είπε δεν μου κάνει cast σε box ή chromecast στο εον απο iphone εχει κανεις το ίδιο θέμα; το ίδιο και σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stam28 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, νέος συνδρομητής δορυφορικού πιάτου nova, κανένα πρόβλημα από θέμα κολλήματος αλλά θέλω να σταθώ στην ποιότητα εικόνας που είναι απλά μέτρια. Το ερώτημα μου είναι το εξής, αν βάλω το eon box με 100αρα γραμμή cosmote που έχω (77 download 11 upload) η εικόνα θα είναι καλύτερη; Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από stam28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα