Προς το περιεχόμενο

EON TV, η νέα συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα, μετεξέλιξη της Nova ξεκινά από 10€ το μήνα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν μπορεί ο πατέρας μου να βάλει EON με δορυφόρο στην τηλεόραση του και εγώ σε άλλο σπίτι να βάλω το eon στο κινητό μου και να κάνω cast σε τηλεόραση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; Ή έστω μέσω HDMI να βλέπω στην τηλεόραση σε άλλο σπίτι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 492
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 25/1/2022 στις 2:53 ΠΜ, Kostas75 είπε

Τελικά μου φαίνεται εντόπισα το πρόβλημα με το EON tv app στην Samsung Tizen, φαίνεται να υπάρχει κάποιο incompatibility θέμα με το modem μου, ZTE 367Ν.  Το διαπίστωσα απλά αλλάζοντας για λίγο modem σε ένα TP-Link 4G modem (λειτουργεί μόνο με κάρτα Data SIM, το παίρνω το καλοκαίρι στο εξοχικό) και παρόλο που έπιανε μόνο 10 Mbit εκεί που το είχα τοποθετήσει (όχι σε ιδανικό μέρος για καλό σήμα, αλλά κάπου χαμηλά, απλά για να τεστάρω) το Tizen EON tv app της Samsung ξεκίνησε και έπαιζε κανονικά, π.χ. Nova Cinema 1 streaming!!  Μετά βάζοντας πάλι πίσω την σύνδεση στο ZTE 367Ν σταμάτησε πάλι να παίζει, μαύρη οθόνη και τίποτα. 

"Κουφό" και απίστευτο πρόβλημα, δεν μπορώ να το εξηγήσω!!  Αλλά δυστυχώς έτσι είναι...  :(

Έχετε κάποια πρόταση για να διορθωθεί το πρόβλημα;;   Αν και δεν νομίζω, καθώς οι επιλογές που σου δίνει το ZTE 367N με το firmware του παρόχου (VF) είναι ελάχιστες.  Αλλά και ανοιχτές να γίνονταν οι επιλογές και να μπορούσα να κάνω ότι θέλω, πάλι δεν θα ήξερα τι να κάνω, γιατί δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει...

Την ίδια στιγμή το EON tv app παίζει μια χαρά στο κινητό μου από το Wifi του ίδιου modem.. πολύ ιδιάζουσα περίπτωση..

Τελοσπάνων, οποιαδήποτε πρόταση είναι φυσικά ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα! Δοκίμασε να περασεις χειροκίνητα την ip(στατική) του δικτύου στην Smart TV κ λογικά θα παίξει. Είχα το ίδιο πρόβλημα με cosmote tv box και router vodafone και έφτιαξε!! 

Στις 5/3/2022 στις 1:02 ΜΜ, zapatas- είπε

Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν μπορεί ο πατέρας μου να βάλει EON με δορυφόρο στην τηλεόραση του και εγώ σε άλλο σπίτι να βάλω το eon στο κινητό μου και να κάνω cast σε τηλεόραση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; Ή έστω μέσω HDMI να βλέπω στην τηλεόραση σε άλλο σπίτι

Μπορείς, αγόρασε ένα xiaomi box και θα είσαι άρχοντας.

• Like 1

Για 2 λογους δεν αλλαζω το netflix και καταρχάς να δηλώσω fan των ταινιών και όχι των ματς ποδοσφαίρων που μου είναι παντελώς αδιαφορα.

Ο ενας είναι γιατι με  ενα τηλεχειριστήριο μόνο κανω την δουλεια μου και οχι με πολλά και ο δεύτερος είανι γιατι πληρώνω με τον μήνα και όποτε θελω δεν πληρωνω και κοβεται και ολα καλα.

Αυτό με τα 2 χρόνια συμβόλαιο και ειδικά οταν δεν σου δίνει καν την δυνατότητα να το δοκιμάσεις πριν βαλεις την υπογραφή σου , με ξεπερναει εντελως!

Να την χαρούν την ΕΟΝ tv μονοι τους με τα κορόιδα που κανουν συμβόλαια. Βρίσκουν και κάνουν φυσικά γιατί εσείς οι ίδιοι φταίτε!!!

Ανυπομονώ να έρθει και το HBO MAX Greece να κάνω και εκεί μια εγγραφή χωρίς συμβόλαια!!!

• Thanks 1
  • Confused 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 14/3/2022 στις 8:59 ΠΜ, jpil είπε

Μπορείς, αγόρασε ένα xiaomi box και θα είσαι άρχοντας.

Αγόρασα το xiaomi box και μπαίνοντας στην εφαρμογή δεν μου ζητάει username και password, αλλά μου βγάζει κάποιο κωδικό που θα πρέπει να βάλω στο self-care-portal για να ενεργοποιηθεί. 

Καμία ιδέα πως μπορώ να εισάγω τα credentials μου στο xiaomi box??

Καλημέρα παιδιά. Από εχθές το βράδυ το EON στο Mi box βγάζει μαύρη εικόνα ενώ μπαίνει κανονικά σε κανάλια. Από ταμπλετ παίζει κανονικά. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα;  Είπα μήπως είναι το Internet αλλά καμία σχέση. Μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω; 

Μόλις έκανα συνδρομή ΕΟΝ+ και προσπαθώ να ενεργοποιήσω σαν δεύτερη μεγάλη οθόνη ένα Android tv box  που έχω.

Κατέβασα το EON app από το Google store αλλά δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη λύση γιατί καταλαβαίνω ότι είναι για mobile συσκευές και το μενού είναι διαφορετικό (χρειάστηκε να αλλάξω το UI mode του app από television σε normal για να ξεκινήσει, αλλιώς βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται.

Διάβασα στο thread οτι πολλοί το εχουν καταφέρει σχετικα ευκολα, μπορεί κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του στο συγκεκριμένο θέμα και να μου πει εάν το μενού είναι διαφορετικό στο app που εγκατέστησε στο android box?

Στις 19/4/2022 στις 2:01 ΜΜ, kourtisd είπε

Μόλις έκανα συνδρομή ΕΟΝ+ και προσπαθώ να ενεργοποιήσω σαν δεύτερη μεγάλη οθόνη ένα Android tv box  που έχω.

Κατέβασα το EON app από το Google store αλλά δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη λύση γιατί καταλαβαίνω ότι είναι για mobile συσκευές και το μενού είναι διαφορετικό (χρειάστηκε να αλλάξω το UI mode του app από television σε normal για να ξεκινήσει, αλλιώς βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται.

Διάβασα στο thread οτι πολλοί το εχουν καταφέρει σχετικα ευκολα, μπορεί κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του στο συγκεκριμένο θέμα και να μου πει εάν το μενού είναι διαφορετικό στο app που εγκατέστησε στο android box?

Παράξενο.. υπάρχει κανονικό app στο play store. Δεν είναι δηλαδή app για κινητά κτλ.

Τι box έχεις και ποιο λειτουργικό τρέχει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες υπάρχει κανά day pass ή καμιά προσφορά κανά 10ευρώ το πολύ για να δω τη βδομαδα Ευρωλίγκα Νοva Prime?

Επεξ/σία από ribo7

Μια βοήθεια παρακαλώ.

H Eon tv παίζει κανονικά σε smartphone και λάπτοπ.

Όταν βάζω τον κωδικό ενεργοποίησης που απαιτείται για σύνδεση σε μεγάλη οθόνη, μου βγάζει σφάλμα ότι έχω υπερβεί τον αριθμό συσκευών.

Τι συμβαίνει;

Έχω Sony Google tv και κατέβασα το επίσημο app από το playstore.

Εξυπακούεται ότι διαθέτω την υπηρεσία νόμιμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/10/2021 στις 5:26 ΜΜ, Kostas75 είπε

1 φορητή (πχ κινητό) και 1 μεγάλη οθόνη (πχ Mi Box), η Μεγάλη οθόνη μόνο ΕΦΟΣΟΝ έχεις ενεργοποιήσει EON extra.

To ίδιο έπαθα κι εγώ όταν το προσπάθησα με Chromecast with Google TV. Μου έλεγε ότι έχω υπερβεί το όριο συσκευών χωρίς να ισχύει. Άρα μάλλον είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν τον Οκτώβριο ότι μεγάλη οθόνη παίζει μόνο αν έχεις ΕΟΝ Extra.

Επεξ/σία από bongojam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...