Προς το περιεχόμενο

EON TV, η νέα συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα, μετεξέλιξη της Nova ξεκινά από 10€ το μήνα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειτε μια συσκευή έχω ενεργοποιημένη, είτε δυο, συνεχίζει να μου πετάει υπέρβαση αριθμού συσκευών σε smart tv.

Πολυ σπαστικό να «φτύνουν» έτσι τους παλιούς συνδρομητές που συνεχίζουν να τους στηρίζουν.…

Επεξ/σία από nickvog
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 492
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω διάβασα ολα το topic και θελω να συνοψισω αυτα που διαβασα να δω αν τα καταλαβα καλα
-αν εχεις δορυφορικη συνδεση και θες να βαλεις το mibox σε μια απλη τηλεόρασή η μονη λυση ειναι με extra θεση 
-Αν βαλεις το eon στον desktop YH δεν εχεις προβλημα με την υπερβαση συσκευων

-Αν αγορασεις την extra θεση και δεν λειτουργει μπορεις να ακυρωσεις τηνς αγορα αυτην ? 

-Αν σε μια smatytv μπεις σε εναν browser μπεις στο https://eon.tv/login λογικα δεν θα εχεις θεμα με την υπερβαση των συσνσκευω

Επεξ/σία από coftaras1974

1 ώρα πριν, coftaras1974 είπε

Εχω διάβασα ολα το topic και θελω να συνοψισω αυτα που διαβασα να δω αν τα καταλαβα καλα
-αν εχεις δορυφορικη συνδεση και θες να βαλεις το mibox σε μια απλη τηλεόρασή η μονη λυση ειναι με extra θεση 
-Αν βαλεις το eon στον desktop YH δεν εχεις προβλημα με την υπερβαση συσκευων

-Αν αγορασεις την extra θεση και δεν λειτουργει μπορεις να ακυρωσεις τηνς αγορα αυτην ? 

-Αν σε μια smatytv μπεις σε εναν browser μπεις στο https://eon.tv/login λογικα δεν θα εχεις θεμα με την υπερβαση των συσνσκευω

Πάνω στο 1ο για ναι ξεκάθαρο, αν έχεις δορυφορική και θες να μείνεις σε δορυφορική αλλά να βλέπεις και με το Smart TV app τότε υπάρχει η δυνατότητα να πας σε Eon+ με

- τον υφιστάμενο εξοπλισμό που έχεις

- το 50 ευρό "penalty" και

- να έχεις πλέον θέαση σε Smart TV + 1 ακόμα συσκευή για το Eon App καθώς και την υφιστάμενη δορυφορική σου σύνδεση.

Σωστά ;

Το γράφω για να μείνει και αυτό κάπου πλήρες γιατί αυτό νομίζω είναι το πιο σύνηθες "σενάριο" μετάβασης που σκέφτονται όλοι οι υφιστάμενοι δορυφορικοί πελάτες.

Όποιος το έχει κάνει ας με επιβεβαιώσει με κανένα upvote.

Επειδη στην νοβα τα εχουν κανει θαλασσα με τον eon και ολοι μας προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη χωρις ομως να χρειαστει να τους πληρωνουμε κερατιάτικα ...
Εβαλα στους γονεις μου ενα πακετο τηλεφωνου και nova αθλητικα με δορυφορικη (που προϋπήρχε) με 35 ευρω με μονη λογικη με το novago να μπορω να βλεπω στο δικο μου σπιτι και στην τηλεοραση μου (με το mibox που εχω)το ποδοσφαιρο και το μπασκετ..
Με το ΕΟΝ τωρα το παραπανω κοστος εχει αυξηθει ..στην καλυτερη περιπτωση δινεις 3 ευρω και το βαζεις το mibox χωρις (αν καταλαβα καλα αυτο να ειναι 100% σιγουρο οτι θα λειτουργει και εγω δεν θα τα  πληρωνω τσαμπα αυτα τα χρηματα)
Η αλλη λυση ειναι μεταβαση απο δορυφορικη σε συστημα με ιντερνετ και χρηση του εξοπλησμου ΕΟΝ με κοστος 10/μηνα ( που στην συγκεκριμενη περιχη που μενουν οι γονεις μου η ταχυτητα ειναι αθλια)
Αρα η ΝΟΒΑ προσπαθει με έμμεσο τροπα να αυξήσει την συνδρομη παραβιαζοντας τα συμβολαια που εχουμε υπογράψει  

Συνοψίζοντας

...Μπορει καποιος ΞΕΚΑΘΑΡΑ να αναφερει πως το ΕΟΝ λειτουργει με τι κοστος αναλογα με το ειδος της συνδρομης (δορυφορικης .μεσω ιντερνετ) και να γινει sticky αυτο καπου για να μην ρωταμε τα ιδια και τα ιδια..
πχ (το παρακατω ειναι ενα ενδεικτικό παραδειγμα πως θα μπορουσε ενας να φτιαξει εναν πινακα χωρίς να σημαίνει οτι ισχυει απαραιτητα)
Συνδρομητες  με δορυφορικη
-λειτουργει με mi box και επιπλεον κοστος 3 ευρω 
-λειτουργει σε laptop desktop κινητα και tablet χωρις επιπλεον κοστος 

-συνδρομητές με ιντερνέτ

-λειτουργει με mibox χωρις επιπλεον κοστος 
 -λειτουργει σε laptop desktop κινητα και tablet χωρις επιπλεον κοστος 

• Like 1

Καλα οι ανθρωποι ειναι τραγικοι. Εχω το πακετο 50αρα VDSL + sport και πληρώνω γυρω στα 41€ και το συμβολαιο έχει λήξει απο τον Μαιο.

Μιλάω μαζί του και τους λεω οτι θέλω να μπω στο νεο πακετο της ΕΟΝ με τα 43€ και να κρατήσω τον δορυφορικό δέκτη γιατι στην περιοχή μου η Cosmote και η Vodafone εχουν περάσει οπτικές ίνες αλλα όχι η Nova. Μου λένε οκ, θα γίνει ανανέωση του συμβολαίου και οταν υπάρχει η δυνατότητα θα γυρίσω στα 100 Mbps. Μου λενε σε 1 εργάσιμη θα ολοκληρωθεί και θα ξεκλειδώσουν τα cinema. 

Περνάει 1 εβδομάδα αλλα τίποτα. Τους πέρνω τηλέφωνο και μου λένε "Ξέρετε επειδή έχετε 50αρα και στην περιοχή σας δεν εχουν περαστει οπτικές ίνες δεν μπορείτε να μπείτε στα νέα προγράμματα. Αμα θέλετε να μπείτε πρεπει να βάλετε 24αρα ADSL"

Δηλαδή με 24αρα μπορώ να έχω τα νεα προγράμματα και ολα τα καναλια μεσω δορυφόρου αλλα με 50αρα δεν μπορώ και μένω μονο με τα sport. Ακόμα έτσι δεν μπορώ να δω μέσω smart TV γιατι πρεπει να έχεις τα νέα προγράμματα.

Οι ανθρωποι είναι καραγκιόζιδες ολκής.......

Στις 16/11/2021 στις 9:40 ΜΜ, Pepina είπε

Ναι ευτυχώς, μου το είπε υπάλληλος τους. Σε κανά 8μηνο λέει.

Βασικά ούτε εκείνοι ξέρουν. Μάλλον το κρατάς είπαν σε εμένα.

Οκ κατάλαβα αλλά αν ήταν μάγκες θα μπορούσαν να είχαν ακριβώς τα ίδια πακέτα με την cosmote 

14 ώρες πριν, logistoulis είπε

Βάλε ένα powerline όπως έβαλε ο πατέρας μου και το πας όπου θες στο σπίτι

Δεν έχω πρόβλημα, εμένα ούτως ή αλλιώς το router δίπλα στην τηλεόραση ήταν, απλά ανέφερα τι μου είπαν από το τηλέφωνο. 

Και σε άλλο χώρο να θέλω να το μεταφέρω μπορώ  να το κάνω εύκολα γιατί έχω δομημένη καλωδίωση  με πρίζα ethernet σε κάθε δωμάτιο, αλλά καλό θα ήταν κάποιος που έχει Powerline να το δοκιμάσει και να μας πει εντυπώσεις.

Στις 19/10/2021 στις 6:16 ΜΜ, dasimo είπε

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς δεν έχει ακόμη καθιερώσει το pay per view εστω και σε απαγορευτικές τιμές (για να μην κανιβαλίζονται οι συνδρομητές) . Θέλω εγω π.χ. να δω το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και δεν ειμαι συνδρομητής....χρέωσε με 5 ευρώ να δώ τον αγώνα χωρίς καμία εκκατέρωθεν δεσμευση....

Έχει η cosmote sports daily pass στα 10 ευρω. Οπότε για ματσακια παιζει κομπλε (αν δε πας εξω πχ)

1 ώρα πριν, glouk7 είπε

Έχει η cosmote sports daily pass στα 10 ευρω. Οπότε για ματσακια παιζει κομπλε (αν δε πας εξω πχ)

Αυτό το "Sports Daily Pass" της COSMOTE αφορά μόνο φορητές συσκευές ή παίζει και σε PC;
Ποιος θα κάτσει να δει αθλητικά και δη ποδοσφαιρικό αγώνα σε οθόνες 6″ (smartphone) 😵 ή 15″ (laptop) όταν υπάρχει 24άρα/27άρα (standard διαστάσεις monitors οικιακών υπολογιστών) διαθέσιμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ταυτόχρονες 3 θεάσεις από EON box ή δορυφορικό + 1 app μεγάλη οθόνη smart TV + 1 μικρή συσκευή από κινητό/tablet/pc/laptop.
Έχεις δικαίωμα διαγραφής 1 συσκευής κάθε 30 ημέρες.

Ανοίγεις την εφαρμογή ΕΟΝ στην smart τηλεόραση και σου δίνει τον κωδικό ενεργοποίησης τον οποίο βάζεις στο Nova my account από υπολογιστή και όχι από το app στο κινητό > "ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ" > EON > Προβολή σε μεγάλη οθόνη.

Τα box της Cosmote/Xiaomi TV Box Mi Box S/NVidia Shield είναι Android Tv και θεωρούνται μεγάλη οθόνη.
Αν μπήκες από άλλον browser ή αν μπήκες από άλλο pc ή αν έγινε διαγραφή cookies και σου ζήτησε Login να ξαναμπείς, το βλέπει σαν άλλη συσκευή. 

Το EON Smart Box αφενός μεν σου λένε ότι πρέπει να είναι στον ίδιο χώρο που έχεις κάνει τη σύνδεση, αφετέρου έχουν κλειδωμένο το ασύρματο WiFi και παίζει μόνο με Ethernet. Επίσης δεν έχει Netflix λόγω δικαιωμάτων.

Η υπηρεσία ΕΟΝ Multiroom παρέχει 1 επιπλέον θέαση σε ένα ακόμα ΕΟΝ Smart Box που θ' αγοράσεις 50 € με κόστος 5 €/μήνα.

Η υπηρεσία EON Extra παρέχει 1 επιπλέον θέαση σε 1 μικρή συσκευή με κόστος 2,27 €/μήνα.

Τέλος διακοπής με κόστος εξαγοράς συμβολαίου 120 € (συν το Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που έχει ανασταλεί βάσει της κείμενης νομοθεσίας μέχρι 30-06-2022, άρα 132 €), ανεξάρτητα πότε θα κάνεις διακοπή μέσα στο 24μηνο του συμβολαίου ακόμα και την προτελευταία ημέρα, δεν είναι κλιμακωτό.

Το 24μηνο συμβόλαιο είναι η τηλεφωνική ηχογράφηση συνομιλίας.

Τα κανάλια adult υπάρχουν στο δορυφορικό, στο EON Smart Box και σε pc και δεν υπάρχουν στην εφαρμογή ΕΟΝ για smart TV και στο κινητό.

Επεξ/σία από babis69
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry αλλα εχω μπερδευτει ..Εγω εχω mi box  κσι παω σε μια κανονικη τηλεοραση και βαζω τον ΕΟΝ (προσοχη ΟΧΙ Smart) χρειαζετε η οχι extra θεαση?(σε δορυφορικη παντα συνδεση)
Ταυτοχρονα εχω περασμενο το app στο desktop ...Λογικα αυτο  ΔΕΝ θεωρειτε επιπλεον συσκευή
Σορυ που γινομαι ενοχλητικος αλλα προσπαθω πριν το βαλω να ξερω ακριβως τι μου γινετε (την διαδικασια την καταλαβα)

Επεξ/σία από coftaras1974

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@coftaras1974 Με την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει αλλαγή προγράμματος σε EON κρατώντας το δορυφορικό, θα βλέπεις ταυτόχρονα (δεν χρειάζεται extra θέαση) σε δορυφορικό + mi box + desktop.

Επεξ/σία από babis69

4 ώρες πριν, babis69 είπε

@coftaras1974 Με την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει αλλαγή προγράμματος σε EON κρατώντας το δορυφορικό, θα βλέπεις ταυτόχρονα (δεν χρειάζεται extra θέαση) σε δορυφορικό + mi box + desktop.

δηλαδη + 50ευρω ...Οχι ευχαριστω...Θα βλεπω την μπαλιτσα στο desktop (η δορυφορική ειναι στο σπιτι των γονιών μου)

Στις 20/11/2021 στις 5:28 ΜΜ, 9-11 είπε

Αυτό το "Sports Daily Pass" της COSMOTE αφορά μόνο φορητές συσκευές ή παίζει και σε PC;
Ποιος θα κάτσει να δει αθλητικά και δη ποδοσφαιρικό αγώνα σε οθόνες 6″ (smartphone) 😵 ή 15″ (laptop) όταν υπάρχει 24άρα/27άρα (standard διαστάσεις monitors οικιακών υπολογιστών) διαθέσιμη;

Εμένα η 55αρα LG έχει comoste tv app και το βλέπω από εκεί σε άψογη ποιότητα και ταχύτητα (με 100αρα γραμμη)

2 λεπτά πριν, glouk7 είπε

Εμένα η 55αρα LG έχει comoste tv app και το βλέπω από εκεί σε άψογη ποιότητα και ταχύτητα (με 100αρα γραμμη)

Άρα φαντάζομαι λογίζεται ως Android συσκευή. Έχω μαύρα μεσάνυχτα από smart TVs, εδώ και χρόνια δεν έχω καν τηλεόραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...