tsakitsan95 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 'Ήρθε η ώρα σιγά να αντικαταστήσω τα πολυαγαπημένα AirPods μου και έπεσα τυχαία πάνω σε αυτά. Είμαι σίγουρος πως δε θα έχω την ίδια συνδεσιμότητα με Apple συσκευές αλλά παρόλα αυτά το design μου αρέσει πολύ. Επίσης, γι αυτά που προσφέρουν φαίνεται να έχουν σχετικά καλή τιμή. Η Nothing από ότι βρήκα είναι μία καινούργια start up από τους ιδρυτές της Οne Plus, και ετοιμάζονται να βγάλουν και μία κινητή συσκευή μέσα στο 22. Έχει κανείς τα ακουστικά να μας πει μία άποψη; Γενικά από reviews που είδα στο amazon φαίνονται να είναι καλά αλλά από την άλλη τα reviews στο youtube αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετά bugs.
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Εγώ θα έλεγα να πας Huawei freebuds 4, τα έχω εγώ και είναι τέλεια σε όλα.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Τα κοίταγα όταν έβγαλαν την πρωτη παρτίδα στα 69?€ Διαβασα πολύ αντιφατικές κριτικές ,δεν υπήρχαν και διαθέσιμα ,μετά βγήκαν στα 99£ οπότε προσπέρασα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα