Προς το περιεχόμενο

Android Auto - xaomi redmi note 8pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις επόμενες ημέρες θα παραλάβω το νέο 2008.

Από τα specs είδα ότι υποστηρίζει android auto.

Σκαλίζοντας στο internet, είδα αναφορές για προβλήματα του android auto στα xaomi. Εγώ έχω ενα redmi note 8 pro (android 11). Στο κινητό μου δεν εμφανίζεται πουθενά το android auto, πάρα μόνο όταν το αναζητήσω στο store, όπου εμφανίζεται να είναι ηδη εγκαταστημένο. 😒

Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία? Υφίσταται ακόμη πρόβλημα? τα άρθρα ήταν του 2019-20.

Επίσης η σύνδεση  γίνεται μόνο με καλωδιο usb? Δεν υποστηρίζεται ασύρματα?

Ποια apps είναι συμβατά και χρήσιμα? είναι συμβατό το google maps ή άλλος πλοηγός?

Δημοσ.

Εγώ με το 9 pro δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Ναι android auto και car play μόνο με καλώδιο, μέσω bluetooth μόνο κλήσεις και μουσική.
Από εφαρμογές κατά κύριο λόγο google maps όπως επίσης youtube music, spotify, viber κλπ.

Δημοσ.

στις καινούριες εκδόσεις είναι κομμάτι του λειτουργικού και μόλις το συνδέσεις στο αυτοκίνητο παίζει κανονικά. κι εγώ μόνο spotify waze και καμια κλήση που και που

Δημοσ.

Δυστυχώς μόνο με σύνδεση με καλώδιο δουλεύει το android auto. Οκ, σε ένα ταξίδι δεν σε νοιάζει. Αλλά σε μικρομετακινήσεις είναι λίγο εκνευριστικό το βάλε-βγάλε (τουλάχιστον για μένα). Και το γεγονός ότι δεν συνδέεται πάντα με την πρώτη το κάνει ακόμα πιο εκνευριστικό.

Από apps προσωπικά δουλεύω το google maps και sygic (για χάρτες) και vr radio (και ίσως mediamonkey) για ηχητική κάλυψη.

Παίζουν και άλλες με τις οποίες δεν έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...Σε iOS λειτουργεί απροβλημάτιστα. Με το Android έχει θεματάκια ακόμα. Έχει κυκλοφορήσει μια αναβάθμιση (5_093_20.0Η022.3) περίπου 7gb. (κοντά στα 16gb για τις εκδόσεις με nav) Την οποία μπορείς να κάνεις κ μόνος σου (αν δεν έχει περαστεί ήδη εφόσον είναι καινούργιο όχημα - θα περίμενα να στην περάσουν πριν στο παραδώσουν), η οποία δεν δείχνει να λύνει κάποια προβλήματα, προς το παρόν: θέλει επανασυνδέσεις για να εκκινήσει στην οθόνη του αυτοκινήτου (android auto), freezing στους χάρτες κατά την πλοήγηση κλπ.

Παρόλα αυτά το Peugeot Αpp, κ οι υπόλοιπες λειτουργίες (σύνδεση με Bluetooth, μεταφορά κλήσεων, ειδοποιήσεων, ήχου)  δουλεύουν άψογα κ χωρίς καλώδιο (το android auto λειτουργεί μόνο με καλώδιο) αλλά, το app τουλάχιστον, είναι καθαρά πληροφοριακού (στατιστικών) χαρακτήρα.

Επεξ/σία από TechnoState

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...