NoChance Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα θέλω να κάνω μεταγραφή σε άλλη ομάδα ποδοσφαίρου αλλά ο πρόεδρος δεν δίνει το δελτίο σε κανέναν και η ομάδα του δεν θα κατέβει φέτος πήγαν να μου το φτιάξουν αλλά έχει βάλει σφραγίδα (5) στο δελτίο..... μέχρι 30 είναι οι μεταγραφές.. Ξέρει κάνεις κάποιο τρόπο να γίνει η μεταγραφή;;
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, NoChance είπε Καλησπέρα θέλω να κάνω μεταγραφή σε άλλη ομάδα ποδοσφαίρου αλλά ο πρόεδρος δεν δίνει το δελτίο σε κανέναν και η ομάδα του δεν θα κατέβει φέτος πήγαν να μου το φτιάξουν αλλά έχει βάλει σφραγίδα (5) στο δελτίο..... μέχρι 30 είναι οι μεταγραφές.. Ξέρει κάνεις κάποιο τρόπο να γίνει η μεταγραφή;; Τι μου θύμισες τώρα ... 13-14 ετών μου κάνει πρόταση ο Απόλλων Αθηνών να πάω εκεί και η ομάδα δεν μου έδινε το δελτίο.Μιλάμε για αστείες καταστάσεις. Ρεαλιστικά το μόνο που βλέπω να μπορείς να κάνεις είναι να τον παρακαλέσεις. 1
G.TH. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Τον πληρώνεις. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι αγνός πάνω από όλα. 1
vamvakoolas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 εχω την εντυπωση οτι στο κανονισμο μεταγραφων υπαρχει αρθρο που περνεις ελευθερη μεταγραφη αν το σωματειο δεν αγωνιστει ...ψαξτο..
eko13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Παλιοτερα ισχυε οτι πρεπει να εισαι 10 χρονια στην ιδια ομαδα, ή να ζητησει καποια ομαδα απο μακρυα (φοιτητης κτλ) για να μπορεις να παρεις το δελτιο μονος σου... Αλλιως εισαι στο ελεος του καθε προεδρου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα