Tasos19s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε Όχι δεν είναι για αυτό . Απλώς ενημερώνω γιατί όταν μπορείς να το πάρεις φθηνότερα και πολύ ταχύτερα αξίζει ! Το ίδιο λέμε 1
pancho12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Spyrosspyrou είπε Παραγγελία 22-10 siera blue pro max 128 με πήραν για παραλαβή Δευτέρα . Αφού έχω είδη αγοράσει άλλο με καπέλο μια μέρα πριν . Το κινητό ευτυχώς θα πάει σε αδερφάκι που το ήθελε κι αυτός . Καλές παραλαβές σε όλους Ποιο κατάστημα; 2 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Όχι δεν είναι για αυτό . Απλώς ενημερώνω γιατί όταν μπορείς να το πάρεις φθηνότερα και πολύ ταχύτερα αξίζει ! Τι εγγύηση θα έχεις όμως;
thephotoshoped Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, pancho12 είπε Ποιο κατάστημα; Τι εγγύηση θα έχεις όμως; Τι εγγύηση θα έχω από Amazon ? Την καλύτερη που μπορεί να υπάρξει - χίλιες φορές ανώτερη και ταχύτερη από τον οποιονδήποτε Γερμανό - πλαίσιο κλπ . Αν έχεις ψωνίσει έστω και μια φορά από Αμαζόν και είχες ελάττωμα στο προϊόν θα καταλάβεις .
pancho12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 30/12/2021 στις 12:52 ΠΜ, thephotoshoped είπε Τι εγγύηση θα έχω από Amazon ? Την καλύτερη που μπορεί να υπάρξει - χίλιες φορές ανώτερη και ταχύτερη από τον οποιονδήποτε Γερμανό - πλαίσιο κλπ . Αν έχεις ψωνίσει έστω και μια φορά από Αμαζόν και είχες ελάττωμα στο προϊόν θα καταλάβεις . Έχει ψωνίσει η ξαδέλφη μ και όταν χρειάστηκε σέρβις επικοινώνησε με την apple και της είπαν επειδή είναι αγορασμένο από την πολωνική applе να απευθυνθεί σε αυτούς, γι αυτό στο είπα
thephotoshoped Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, pancho12 είπε Έχει ψωνίσει η ξαδέλφη μ και όταν χρειάστηκε σέρβις επικοινώνησε με την apple και της είπαν επειδή είναι αγορασμένο από την πολωνική applе να απευθυνθεί σε αυτούς, γι αυτό στο είπα Ψώνισε από Amazon ή από πολωνική apple ; Το λέω γιατί η επικοινωνία γίνεται απευθείας με την Amazon. Και επειδή είναι προϊόν της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλει να την καλύψει και η αντιπροσωπεία της Ελλάδας .
pancho12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, thephotoshoped είπε Ψώνισε από Amazon ή από πολωνική apple ; Το λέω γιατί η επικοινωνία γίνεται απευθείας με την Amazon. Και επειδή είναι προϊόν της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλει να την καλύψει και η αντιπροσωπεία της Ελλάδας . Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά ο χειρισμός αριθμός του κινητου ανήκε στην Πολωνία και της είπαν αυτό περαιτέρω δεν γνωρίζω
Cl5star Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, pancho12 είπε Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά ο χειρισμός αριθμός του κινητου ανήκε στην Πολωνία και της είπαν αυτό περαιτέρω δεν γνωρίζω Στις 28/12/2021 στις 6:31 ΜΜ, Spyrosspyrou είπε Σήμερα παράγγειλα εγώ από Σκρουτζ βαρέθηκα να περιμένω πλαίσιο . 90 ευρώ καπέλο. 1170 με τιμολόγιο από 1079 που ήταν στο πλαίσιο . Με παραγγελία 22/10 sb 128 pro max ακόμα τίποτα από πλαίσιο Αν θέλεις πιο site να πάω να πάρω κ εγώ λυπάμαι που αναγκάστηκες να το πάρεις πιο ακριβά Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους επειδή βαρέθηκα να περιμένω τους καραμαλακες από το πλαίσιο το πήρα από το onething 1230 με φοροαπαλλαγη δε με πείραξε γιατί από 02/11/21 Και ακόμα περίμενα οπότε παιδιά το πήρα και δε πειράζει από το να μην έχω κινητό εύχομαι σε όλους καλό κουραγιο
pancho12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Cl5star είπε Αν θέλεις πιο site να πάω να πάρω κ εγώ λυπάμαι που αναγκάστηκες να το πάρεις πιο ακριβά Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους επειδή βαρέθηκα να περιμένω τους καραμαλακες από το πλαίσιο το πήρα από το onething 1230 με φοροαπαλλαγη δε με πείραξε γιατί από 02/11/21 Και ακόμα περίμενα οπότε παιδιά το πήρα και δε πειράζει από το να μην έχω κινητό εύχομαι σε όλους καλό κουραγιο Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, καλορίζικο το κινητό; ποιό μοντέλο πήρες ακριβώς; από το μαγαζί που το πήρες είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Γιατί κυκλοφορούν πολλά από Εε και στο θέμα εγγύησης υπάρχει θέμα 1
Cl5star Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, pancho12 είπε Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, καλορίζικο το κινητό; ποιό μοντέλο πήρες ακριβώς; από το μαγαζί που το πήρες είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Γιατί κυκλοφορούν πολλά από Εε και στο θέμα εγγύησης υπάρχει Πήρα το 13 pro max 128 silver από το onething η αρχική είναι 1520 μέσα στην παραγγελία άσχετο ενώ γράφει στο σκρουτζ 1445 (προφανώς αλλάζει η τιμή για την φοροαπαλλαγη Κλάιν εδώ φάγαμε 2 μήνες κοροϊδία από το πλαίσιο για τα 1079 ευρώ που θα έδινα όπως κ να έχει αν το ήξερα πιο νωρίς θα το είχα ήδη το κινητό από εδώ κ πέρα προτιμώ να το πάρω από Σκρουτζομαγαζα πάρα από μεγάλες αλυσίδες του κωλου 2
pancho12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, Cl5star είπε Πήρα το 13 pro max 128 silver από το onething η αρχική είναι 1520 μέσα στην παραγγελία άσχετο ενώ γράφει στο σκρουτζ 1445 (προφανώς αλλάζει η τιμή για την φοροαπαλλαγη Κλάιν εδώ φάγαμε 2 μήνες κοροϊδία από το πλαίσιο για τα 1079 ευρώ που θα έδινα όπως κ να έχει αν το ήξερα πιο νωρίς θα το είχα ήδη το κινητό από εδώ κ πέρα προτιμώ να το πάρω από Σκρουτζομαγαζα πάρα από μεγάλες αλυσίδες του κωλου Έχεις δίκιο. Έχω παραγγείλει και εγώ από istorm υποτίθεται αντιπροσωπεία και καλά premium reseller και δεν έχουν ιδέα ποτέ θα έρθει το κινητό. Το κινητό που πήρες ποια χωρα προέλευσης είναι 1
Cl5star Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, pancho12 είπε Έχεις δίκιο. Έχω παραγγείλει και εγώ από istorm υποτίθεται αντιπροσωπεία και καλά premium reseller και δεν έχουν ιδέα ποτέ θα έρθει το κινητό. Το κινητό που πήρες ποια χωρα προέλευσης είναι Πραγματικά δεν έχω ιδέα θα το δω από που θα έρθει θα βγάλω κ φωτο κ θα το ανεβάσω να τα δείτε πάντως όταν με πάρουν από το πλαίσιο της μεταμόρφωσης εκείνη την στιγμή θα το ανεβάσω όποιος θέλει να πάει να το πάρει το silver 1
Aggelos Τ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Cl5star είπε Πραγματικά δεν έχω ιδέα θα το δω από που θα έρθει θα βγάλω κ φωτο κ θα το ανεβάσω να τα δείτε πάντως όταν με πάρουν από το πλαίσιο της μεταμόρφωσης εκείνη την στιγμή θα το ανεβάσω όποιος θέλει να πάει να το πάρει το silver πωσ μπορεις να δεις απο που ειναι το κινητο
Cl5star Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Στις 3/1/2022 στις 2:24 ΠΜ, Aggelos Τ είπε πωσ μπορεις να δεις απο που ειναι το κινητο Τελικά είναι από Γερμανία αύριο θα το έχω
pancho12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει καμιά ενημέρωση καμιά εξέλιξη με τις παραγγελίες για το κινητό σε κάποια απ τα καταστήματα;istorm , public , plaisio?
panosmad Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δυστυχώς τίποτα ακόμα...παραγγελία πλαίσιο 16/11 (13 pro sb 128) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα