Aggelos Τ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Jasbondo είπε Ναι παιδιά τώρα το πρόλαβα καί έκλεισα το pmx 256gb blue να το παραλάβω από Νέα Σμύρνη μετά από αρκετές προσπάθειες σε Κωτσόβολο Εγώ που πήρα να επιβεβαιώσω άμα όντως ισχύει η παραγγελία μου λέει δεν το έχουν.Όταν πας στείλε ένα μήνυμα να μας πεις αν όντως το πήρες
Spyrosspyrou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δεν βλέπω για παραλαβές ακόμα και μας βλέπω για Φλεβάρη . Στο Τσακ είμαι να το πάρω με καπέλο
gio2739 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις με πήραν από πλαίσιο 9-10 παραγγελία pro max graph την Πέμπτη πάω να παραλάβω 1 1
Spyrosspyrou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, gio2739 είπε Μόλις με πήραν από πλαίσιο 9-10 παραγγελία pro max graph την Πέμπτη πάω να παραλάβω Άντε να δούμε κι εμείς 1
panmar02 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, gio2739 είπε Μόλις με πήραν από πλαίσιο 9-10 παραγγελία pro max graph την Πέμπτη πάω να παραλάβω Απιστευτο!!! Αντε να δουμε ποτε θα με καλεσουν κι εμενα ( 10/10 προπαραγγελια το ιδιο κινητο)
Cl5star Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Spyrosspyrou είπε Δεν βλέπω για παραλαβές ακόμα και μας βλέπω για Φλεβάρη . Στο Τσακ είμαι να το πάρω με καπέλο Και άδικο δε έχεις εγώ σκέφτομαι να πάρω αν είναι το pro σε ότι χρώμα και μετά να το πουλήσω όταν θα έρθουν όλα κ να πάρω το max
Spyrosspyrou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Cl5star είπε Και άδικο δε έχεις εγώ σκέφτομαι να πάρω αν είναι το pro σε ότι χρώμα και μετά να το πουλήσω όταν θα έρθουν όλα κ να πάρω το max Τι παραλαβές έχουν δεν μπορώ να καταλάβω . 1 κινητό τον μήνα ; Και δίνουν ακόμα 8-9 Οκτώβρη . Στην ουσία τις πρώτες παραγγελίες 1
Grisos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Όπως λένε, για κάθε συνδυασμό χρώμα-μέγεθος-χωρητηκότητα έχουν διαφορετικές λίστες προτεραιότητας. Και αν ακυρωθεί κάποια παραγγελία δίνεται στην αντίστοιχη λίστα. Υποτιθέμενα πάντα.
Spyrosspyrou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Grisos είπε Όπως λένε, για κάθε συνδυασμό χρώμα-μέγεθος-χωρητηκότητα έχουν διαφορετικές λίστες προτεραιότητας. Και αν ακυρωθεί κάποια παραγγελία δίνεται στην αντίστοιχη λίστα. Υποτιθέμενα πάντα. Εγώ σου λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δίνουν σε γνωστούς . Από public το πήρε φίλος χωρίς να περιμένει καν ουρά και χρώμα δυσεύρετο γραφίτη 128 προ μαξ . Παντού τα ίδια κάνουν πιστεύω και περιμένουμε εμείς σαν τους να μην πω τι
Grisos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Πήρα ξανά τηλέφωνο. Η απάντηση "Ξέρω οτι περιμένουμε απόθεμα μετά τις γιορτές." Δηλαδή το λένε λες και πρέπει να μαστε και ευγνώμονες. Τι να πω. 1
dimitrismito Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Spyrosspyrou είπε Εγώ σου λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δίνουν σε γνωστούς . Από public το πήρε φίλος χωρίς να περιμένει καν ουρά και χρώμα δυσεύρετο γραφίτη 128 προ μαξ . Παντού τα ίδια κάνουν πιστεύω και περιμένουμε εμείς σαν τους να μην πω τι Ολοι οι γνωστοι μου εξυπηρετηθηκαν με 'κονε' στις υποτιθεμενες λιστες..Με παραδοση σε 1 μερα... Απλα τωρα υπαρχει οντως μεγαλη ελλειψη..Σημερινη ενημερωση που ειχα ειναι πως μεγαλη παρτιδα θα ερθει μετα τα Φωτα..
Cl5star Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Grisos είπε Πήρα ξανά τηλέφωνο. Η απάντηση "Ξέρω οτι περιμένουμε απόθεμα μετά τις γιορτές." Δηλαδή το λένε λες και πρέπει να μαστε και ευγνώμονες. Τι να πω. Αυτό είναι που πάει να με τρελάνει είναι λες και πρέπει να κάνουμε τούμπες λες κ θα μας το δώσουν κ τζάμπα
semi-kat Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimitrismito είπε Απλα τωρα υπαρχει οντως μεγαλη ελλειψη..Σημερινη ενημερωση που ειχα ειναι πως μεγαλη παρτιδα θα ερθει μετα τα Φωτα.. Δν ξέρω αν όντως είναι έτσι,εννοώ σχετικά με τν έλλειψη.Και αυτό γιατί αν πας στο αντίστοιχο thread του Κωτσόβολου,άτομα με παραγγελίες πχ Νοεμβρίου έχουν λάβει μήνυμα ότι είναι στην αποθήκη κ περιμένουν να τους το στείλουν.Πραγματικά,δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει το πλαίσιο.. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από semi-kat
Cl5star Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 13 pro graphite 256 έχει τώρα στο πλαίσιο μεταμόρφωση όποιος θέλει ας το πάρει
panmar02 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 ΠΑΙΔΙΑ με πηραν απο πλαισιο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυριο παραλαμβανω 13 pro max 128 graphite (προπαραγγελια 10/10). Απιστευτο μου φαινεται! Και στα δικα σας! 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα