Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Spyrosspyrou είπε

Το θεωρώ γέλιο να είναι τόσο περιορισμένο στις μεγάλες αλυσίδες και σε κάτι μικρά ιντερνερικα καταστήματα να υπάρχουν άπειρα σε τιμή +200ευρω 

Ναι κι εμενα αυτο με τρελαινει. Και λεω θα το παρω απο «αλυσιδα» για να μην ψαχνω στα σκρουτζομαγαζα και καθυστερησει ακομα πιο πολυ. Που να ξερα τοτε 😂

Δημοσ.

Βρε παιδιά η αλυσίδα εξαρτάται απο το flow του επίσημου αντιπρόσωπου (βλ. isquare). Το μαγαζάκι θα κάνει παραγγελία από εξωτερικό με τιμολόγιο και θα στο πουλήσει με καπέλο. Οπότε εν προκειμένω, αρχικά τα έκανε μαντάρα η isquare με τις όποιες συμφωνίες της με την μαμά και στην συνέχεια το Πλαίσιο που δεν δέσμευσε, ή ότι πρέπει να κάνουν τελος πάντων οι αλυσίδες, τις απαραίτητες ποσότητες, και βλέπεις Κοτσώβολο και λοιπούς να εξυπηρετούν καλύτερα.  

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα πω ότι κάμερες οθόνη και μπαταρία είναι όλα τούμπανα. Δεν αξίζει να πάρει κάποιος τον 27w με τον 20 φορτίζει μια χαρά γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Κλασσικά κανένας δεν παρελαβε σωστά;

Εγώ αν παραλάβω ποτέ θα σας το πω, το υπόσχομαι 😂

Αναμονη από 20/10 προ μαξ 128sb

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Spyrosspyrou είπε

Εγώ αν παραλάβω ποτέ θα σας το πω, το υπόσχομαι 😂

Αναμονη από 20/10 προ μαξ 128sb

Θα μας πούνε να πάμε να παραλάβουμε και δεν θα το πιστεύουμε,έχω μέσα μου μια μικρή ελπίδα ότι η  apple δεν θα αφήσει να πάνε χαμένες οι γιορτές,θα θέλει να  βγάλει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Stella4296 είπε

Κλασσικά κανένας δεν παρελαβε σωστά;

Εμενα που μου ειπαν την τριτη οτι θα με επαιρνε χθες «ο υπευθυνος για τις παραγγελιες των iphone» 😂 δεν με καλεσε κανενας, τους εστειλα μαιλ δεν μου απαντησαν καν. Απαραδεκτοι ολοι τους πραγματικα. 

12 ώρες πριν, Stella4296 είπε

Θα μας πούνε να πάμε να παραλάβουμε και δεν θα το πιστεύουμε,έχω μέσα μου μια μικρή ελπίδα ότι η  apple δεν θα αφήσει να πάνε χαμένες οι γιορτές,θα θέλει να  βγάλει 

Μωρε η apple βγαζει λεφτα απο ολες τις αλλες χωρες. Μην νομιζεις οτι περιμενει την ελλαδα😂

Επεξ/σία από panmar02
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Εμενα που μου ειπαν την τριτη οτι θα με επαιρνε χθες «ο υπευθυνος για τις παραγγελιες των iphone» 😂 δεν με καλεσε κανενας, τους εστειλα μαιλ δεν μου απαντησαν καν. Απαραδεκτοι ολοι τους πραγματικα. 

Μωρε η apple βγαζει λεφτα απο ολες τις αλλες χωρες. Μην νομιζεις οτι περιμενει την ελλαδα😂

Μπορεί να βγάλει πολλά και από την Ελλάδα όμως,τέτοιος χαμός γίνεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Terse είπε

Εγώ πάντως θα πω ότι κάμερες οθόνη και μπαταρία είναι όλα τούμπανα. Δεν αξίζει να πάρει κάποιος τον 27w με τον 20 φορτίζει μια χαρά γρήγορα.

Συμφωνω σε ολα, ειδικα η μπαταρια δεν τελειωνει ποτε.

Το μονο αρνητικο ειναι το βαρος, μαζι με θηκη που ολοι βαζουμε κοντευει τα 300 γραμμαρια , νιωθεις οτι κουβαλας μια πετρα στην τσεπη, το εχω  ενα μηνα και δεν το εχω συνηθισει ακομη αυτο το πραγμα.

Υ.Γ Αν το βαζετε στην τσεπη του παντελονιου  αγοραστε ζωνες για τα παντελονια σας, χωρις ζωνη υπαρχει κινδυνος να φευγει το παντελονι κατω απο το βαρος😅

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Σήμερα παρελαβε φίλος 13PM SILVER 256 παραγγελία 30/10

Εμεις ουτε ενημερωση, ουτε παραλαβη, ουτε τιποτα. Θα μεινουμε σε αυτο το φορουμ σε λιγο καιρο οι δυο μας @Stella4296 να τα λεμε 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...