Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Σε πηραν;;;; Εγω ειμαι 10/10

Όχι ακόμα τίποτα

Μόλις τώρα, gio2739 είπε

Όχι ακόμα τίποτα

Παίρνω τηλ και δεν ξέρει κανένας τίποτα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gio2739 είπε

Όχι ακόμα τίποτα

Παίρνω τηλ και δεν ξέρει κανένας τίποτα 

Ααα ετσι οπως το πες νομιζα οτι πηραν και λεω κατι γινεται😩

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Ααα ετσι οπως το πες νομιζα οτι πηραν και λεω κατι γινεται😩

Όχι που τέτοια τυχη

2 λεπτά πριν, gio2739 είπε

Όχι που τέτοια τυχη

Μόλις πήρα τηλέφωνο πάλι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα 2 χρώματα sb κ graf 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gio2739 είπε

Όχι που τέτοια τυχη

Μόλις πήρα τηλέφωνο πάλι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα 2 χρώματα sb κ graf 

Βρηκαν τωρα την καραμελα. Απορω ποσες προπαραγγελιες ειχαν που δυο μηνες μετα δεν εχουν παρει συσκευες για τις παραγγελιες των πρωτων ημερων.

Δημοσ.

Είναι ανεξήγητο εσείς που είστε 2 μήνες plus μη σας δίνουν έστω μια εξήγηση, είναι τρομερό,εγω μέρα με τη μέρα πλησιάζω τους 2 μήνες 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Είναι ανεξήγητο εσείς που είστε 2 μήνες plus μη σας δίνουν έστω μια εξήγηση, είναι τρομερό,εγω μέρα με τη μέρα πλησιάζω τους 2 μήνες 

Οχι απλα δεν σου δινουν εξηγησεις, αδιαφορουν και να σου απαντησουν και με προκλητικοτητα λενε συνεχεια «δεν γνωριζουμε τιποτα» λες και δεν ειναι δουλεια τους. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Οχι απλα δεν σου δινουν εξηγησεις, αδιαφορουν και να σου απαντησουν και με προκλητικοτητα λενε συνεχεια «δεν γνωριζουμε τιποτα» λες και δεν ειναι δουλεια τους. 

Εγώ λέω να πάμε όλοι εμείς Amazon.de 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Spyrosb13 είπε

Ενταξει γενικα στην Ελλαδα το εχουν παρακανει. Συγνωμη που το γραφω σε αυτο το τοπικ αλλα ειναι και αυτο που αυτη την στιγμη παρακολουθουν και οι περισσοτεροι οποτε το γραφω για να δουν ολοι τα χαλια μας.

Παραγγελια απο you.gr στις 20/11. Δεσμευση του ποσου κανονικα την ιδια μερα και υπομονη καθως ηξερα για τις αναμονες. Μετα απο μερες αποδεσμευση του ποσου και ενημερωση απο εμενα οτι εχει αποδεσμευτει το ποσο. Αυτο που μου λενε απο το you ειναι οτι το ποσο ειναι οκ και βλεπουν κανονικα την παραγγελια. Οκ λεω.

Τηλεφωνημα πριν 3 μερες γιατι μου ζητανε εγκριση για να συνεχισουν την δεσμευση του ποσου και μετα τις 25 μερες και ξαναενημερωνω οτι το ποσο δεν ειναι δεσμευμενο και οτι εγω θελω να το εχω. Απαντηση οτι το ποσο φαινεται οκ και θα συνεχισουν να το δεσμευουν κανονικα με την συγκαταθεση μου και ενημερωση οτι βρισκομαι μεσα στις 40 επομενες παραγγελιες που θα εξυπηρετηθουν και οτι στο μοντελο που εχω παραγγειλει εχουν πανω κατω 2-3 παραλαβες καθε μερα (εδω γελαμε με ολη την προταση).

Τηλεφωνημα σημερα για να μιλησω με το ατομο που μου εστειλε το μειλ και μετα απο πιεση μου μου λεει οτι θα μου πει σε ποια θεση βρισκομαι στις παραγγελιες. Μετα απο κανα 5 λεπτο που ψαχνει και με ενημερωνει οτι οι παραγγελιες ειναι πολλες με ρωταει αν η καρτα μου εχει χρεωθει. Εεε ξανα απο την αρχη η ιδια ιστορια.

Και τωρα ψαχνουν να δουν τι εχει γινει με την καρτα και την χρεωση και περιμενω εγω τοσο καιρο το κινητο να ερθει ενω οι ανθρωποι δεν εχουν καν το ποσο δεσμευμενο ωστε να κανουν τιμολογηση.

Update: Ακομα συνεχιζουν να βλεπουν οτι το ποσο ειναι δεσμευμενο. 

Και το απιστευτο μεσα σε 3 μερες αντι να ειμαι πιο κοντα στην 30αδα πχ βγηκα εξω απο την 40αδα και βρισκομαι στην 44η θεση προτεραιοτητας. ΘΑΥΜΑ

Εγώ παράγγειλα 22/11 πλήρωσα το ποσό αλλά ενημέρωση δεν είχα …. Ζήτησα σήμερα σε πιο τυχερό νούμερο είμαι αλλά δεν μ χουν απαντήσει ακόμα…. 
μπάρα μόνο αυτο

Θα θέλαμε να σας ημερώσουμε ότι δυστυχώς δε μπορούμε να έχουμε απάντηση στο πότε θα εξυπηρετηθεί η παραγγελία σας, καθώς δεν έχουμε ενδεικτικό χρόνο παραλαβής. Βρίσκεστε σε σειρά προτεραιότητας και αναμένετε βάσει αυτής. Λυπούμαστε εάν δεν είχατε λάβει απάντηση σε προηγούμενα emailσας. τα προηγούμενα μειλ ήταν Αν θα προλάβουμε να το έχουμε πριν τις γιορτές η μετά η τ χρόνου ….. 

Πιο μοντέλο έχεις παραγγείλει ;

εγω 13 max 256 graph. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrisan είπε

Εγώ παράγγειλα 22/11 πλήρωσα το ποσό αλλά ενημέρωση δεν είχα …. Ζήτησα σήμερα σε πιο τυχερό νούμερο είμαι αλλά δεν μ χουν απαντήσει ακόμα…. 
μπάρα μόνο αυτο

Θα θέλαμε να σας ημερώσουμε ότι δυστυχώς δε μπορούμε να έχουμε απάντηση στο πότε θα εξυπηρετηθεί η παραγγελία σας, καθώς δεν έχουμε ενδεικτικό χρόνο παραλαβής. Βρίσκεστε σε σειρά προτεραιότητας και αναμένετε βάσει αυτής. Λυπούμαστε εάν δεν είχατε λάβει απάντηση σε προηγούμενα emailσας. τα προηγούμενα μειλ ήταν Αν θα προλάβουμε να το έχουμε πριν τις γιορτές η μετά η τ χρόνου ….. 

Πιο μοντέλο έχεις παραγγείλει ;

εγω 13 max 256 graph. 

13 pro max 128 graphite

Δημοσ.

Πήρα ξανά σήμερα. Κλασικά δεν ξέρουνε. Ρώτησα τουλάχιστον πριν τις γιορτές θα το έχουμε; Και μου λεει υπάρχει μικρή πιθανότητα αλλά μπορεί και Γενάρη. Ξεκάθαρα το "μπορεί και Γενάρη"  εμένα μου λέει οτί μπορεί και Φλεβάρη μπορεί και  Πάσχα.

pro 256 sb 25/10 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Grisos είπε

Πήρα ξανά σήμερα. Κλασικά δεν ξέρουνε. Ρώτησα τουλάχιστον πριν τις γιορτές θα το έχουμε; Και μου λεει υπάρχει μικρή πιθανότητα αλλά μπορεί και Γενάρη. Ξεκάθαρα το "μπορεί και Γενάρη"  εμένα μου λέει οτί μπορεί και Φλεβάρη μπορεί και  Πάσχα.

pro 256 sb 25/10 

Αφου δεν μπορουν ας μας στειλουν το 14αρι. Λογικα καπου τοτε θα παραλαβουμε. 

Δημοσ.

Λυπαμαι τα 150ευρ εξτρα αλλιως θα το επαιρνα απο σκρουτζομαγαζο που ειναι στα 2χλμ απο το σπιτι.  

46 μερες και συνεχιζουμε

Δημοσ.

Από γερμανικό Amazon πάντως το 256αρι το pro είναι στα €1,328.74 τελική μόλις φτάσεις check out. Απλά λέει out of stock. Βέβαια κάποιοι από το δίπλα forum τους ήρθε κανονικά στο 4ημερο παρόλο που έδινε ημερομηνία πιο αργά.  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grisos είπε

Από γερμανικό Amazon πάντως το 256αρι το pro είναι στα €1,328.74 τελική μόλις φτάσεις check out. Απλά λέει out of stock. Βέβαια κάποιοι από το δίπλα forum τους ήρθε κανονικά στο 4ημερο παρόλο που έδινε ημερομηνία πιο αργά.  

Αμα ειναι να δωσω εστω και 1€ παραπανω προτιμω να το παρω απο σκρουτζ που θα το εχω και σημερα που λεει ο λογος. Αλλα ναι ισως και το amazon να ειναι μια λυση για καποιους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...