Stella4296 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Πώς γίνεται άραγε να λένε ότι εξυπηρετούν παραγγελίες 10/10 ,δεν ντρέπονται να το λένε αυτό για παραγγελίες 2μηνων plus;
gio2739 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Stella4296 είπε Πώς γίνεται άραγε να λένε ότι εξυπηρετούν παραγγελίες 10/10 ,δεν ντρέπονται να το λένε αυτό για παραγγελίες 2μηνων plus; Εγώ 9/10 ακόμα τίποτα πήγα σήμερα από το κατάστημα κανείς δεν ξέρει τίποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Stella4296 είπε Πώς γίνεται άραγε να λένε ότι εξυπηρετούν παραγγελίες 10/10 ,δεν ντρέπονται να το λένε αυτό για παραγγελίες 2μηνων plus; Γιατί να ντραπούν; Όταν υπάρχουν 'κορόιδα' που προπληρώνουν 1000+ ευρώ;
Stella4296 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, gio2739 είπε Εγώ 9/10 ακόμα τίποτα πήγα σήμερα από το κατάστημα κανείς δεν ξέρει τίποτα Πώς γίνεται να λένε ότι παραλαμβάνουν κάθε μέρα και να συμβαίνει αυτό το χάος; Που πάνε τα κινητα; και εγώ πήγα σήμερα και η πωλήτρια Όχι απλά βαριόταν, της λέω ότι θέλω να μάθω για την εξέλιξη της παραγγελίας μου και ότι πρόκειται για 13 προ μαξ Και μου λέει σειρά έχουν του Οκτώβρη και της λέω μα του Οκτώβρη είμαι και εγώ Και μου λέει αδιάφορα Ε θα εξυπηρετηθείς,ούτε καν να μπει στον κόπο να δει για ποια παραγγελία μιλάμε 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Γιατί να ντραπούν; Όταν υπάρχουν 'κορόιδα' που προπληρώνουν 1000+ ευρώ; Αυτό και αν είναι αστείο,βέβαια υπάρχουν και αυτοί που το έκανα γιατί νόμιζαν ότι θα έπαιρναν προτεραιότητα με το να πληρώσουν , ξέρω φίλη ου πλήρωσε την πρώτη δοση ενώ δεν το έχει καν
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Αυτό και αν είναι αστείο,βέβαια υπάρχουν και αυτοί που το έκανα γιατί νόμιζαν ότι θα έπαιρναν προτεραιότητα με το να πληρώσουν , ξέρω φίλη ου πλήρωσε την πρώτη δοση ενώ δεν το έχει καν Θα το είχε πολύ μεγάλη ανάγκη η φίλη σου...
gio2739 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Θα το είχε πολύ μεγάλη ανάγκη η φίλη σου... Το αν το έχει ανάγκη ο καθένας αυτό είναι πρόβλημα δικό του και εφόσον πληρώνει κάτι θέλει και να το έχει….
semi-kat Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Stella4296 είπε Πώς γίνεται να λένε ότι παραλαμβάνουν κάθε μέρα και να συμβαίνει αυτό το χάος; Που πάνε τα κινητα; Αποκλείεται κάθε μέρα να έχουν παραλαβές 13pro max.Παραλαβές γενικά ναι,ειδικά 13pro max δύσκολο ως απίθανο..Άντε να έχουν 2 φορές την εβδομάδα και αυτό λόγο γιορτών.Αν δεν το έχεις πληρώσει,που ελπίζω να μην έχεις κάνει εξόφληση,παρ'το από amozon να τελειώνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, gio2739 είπε Το αν το έχει ανάγκη ο καθένας αυτό είναι πρόβλημα δικό του και εφόσον πληρώνει κάτι θέλει και να το έχει…. Προφανώς...
Stella4296 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα,καλή εβδομάδα να έχουμε παιδιά,κανένα νεο;
cincgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Stella4296 είπε Καλημέρα,καλή εβδομάδα να έχουμε παιδιά,κανένα νεο; Κανενα νεο απο εμενα αλλα να πω την αληθεια βαριεμαι να ξαναπαρω και να ακουσω τα ιδια.
Spyrosspyrou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ποτέ έχετε παραγγείλει εσείς παιδιά που περιμένετε ; Εγώ 20 Οκτωβρίου 128 το γαλάζιο κι ακόμα
cincgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Spyrosspyrou είπε Ποτέ έχετε παραγγείλει εσείς παιδιά που περιμένετε ; Εγώ 20 Οκτωβρίου 128 το γαλάζιο κι ακόμα 29/10 13 Pro 128 Graphite 1
Spyrosb13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενταξει γενικα στην Ελλαδα το εχουν παρακανει. Συγνωμη που το γραφω σε αυτο το τοπικ αλλα ειναι και αυτο που αυτη την στιγμη παρακολουθουν και οι περισσοτεροι οποτε το γραφω για να δουν ολοι τα χαλια μας. Παραγγελια απο you.gr στις 20/11. Δεσμευση του ποσου κανονικα την ιδια μερα και υπομονη καθως ηξερα για τις αναμονες. Μετα απο μερες αποδεσμευση του ποσου και ενημερωση απο εμενα οτι εχει αποδεσμευτει το ποσο. Αυτο που μου λενε απο το you ειναι οτι το ποσο ειναι οκ και βλεπουν κανονικα την παραγγελια. Οκ λεω. Τηλεφωνημα πριν 3 μερες γιατι μου ζητανε εγκριση για να συνεχισουν την δεσμευση του ποσου και μετα τις 25 μερες και ξαναενημερωνω οτι το ποσο δεν ειναι δεσμευμενο και οτι εγω θελω να το εχω. Απαντηση οτι το ποσο φαινεται οκ και θα συνεχισουν να το δεσμευουν κανονικα με την συγκαταθεση μου και ενημερωση οτι βρισκομαι μεσα στις 40 επομενες παραγγελιες που θα εξυπηρετηθουν και οτι στο μοντελο που εχω παραγγειλει εχουν πανω κατω 2-3 παραλαβες καθε μερα (εδω γελαμε με ολη την προταση). Τηλεφωνημα σημερα για να μιλησω με το ατομο που μου εστειλε το μειλ και μετα απο πιεση μου μου λεει οτι θα μου πει σε ποια θεση βρισκομαι στις παραγγελιες. Μετα απο κανα 5 λεπτο που ψαχνει και με ενημερωνει οτι οι παραγγελιες ειναι πολλες με ρωταει αν η καρτα μου εχει χρεωθει. Εεε ξανα απο την αρχη η ιδια ιστορια. Και τωρα ψαχνουν να δουν τι εχει γινει με την καρτα και την χρεωση και περιμενω εγω τοσο καιρο το κινητο να ερθει ενω οι ανθρωποι δεν εχουν καν το ποσο δεσμευμενο ωστε να κανουν τιμολογηση. Update: Ακομα συνεχιζουν να βλεπουν οτι το ποσο ειναι δεσμευμενο. Και το απιστευτο μεσα σε 3 μερες αντι να ειμαι πιο κοντα στην 30αδα πχ βγηκα εξω απο την 40αδα και βρισκομαι στην 44η θεση προτεραιοτητας. ΘΑΥΜΑ Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Spyrosb13
panmar02 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, cincgr είπε 29/10 13 Pro 128 Graphite Για δωρο μαζι με τη λαμπαδα το πασχα μας βλεπω. 🥴
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα