Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Εγω θα τους παιρνω καθε μερα απο εδω και περα μεχρι να το στειλουν. 10/10 σημερα, δυο μηνες δηλαδη ελεος. Αμα δεν μπορουν αν το κλεισουν το μαγαζακι τους πια. 

Από Αθήνα; αν επιτρεπεται

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Moλις με καλεσανε και εμενα, προπαραγγελια 13/10 iphone 13 pro max silver 128gb

Αντε επιτελους, χαιρομαι φιλε, να το χαρεις!

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

Από Αθήνα; αν επιτρεπεται

Τι εννοεις; Αν εκανα την παραγγελια απο καταστημα της αθηνας; Ηλεκτρονικη ειναι. 

5 λεπτά πριν, cincgr είπε

Αντε επιτελους, χαιρομαι φιλε, να το χαρεις!

Αντε με το καλο να το παραλαβεις. Και στα δικα μας θα πω εγω 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panmar02 είπε

Τι εννοεις; Αν εκανα την παραγγελια απο καταστημα της αθηνας; Ηλεκτρονικη ειναι. 

Αντε με το καλο να το παραλαβεις. Και στα δικα μας θα πω εγω 😂

Τα δικα μας τα βλεπω μαζι με τη βασιλοπιτα, αισιοδοξα! χαχαχα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cincgr είπε

Τα δικα μας τα βλεπω μαζι με τη βασιλοπιτα, αισιοδοξα! χαχαχα

Πολυ αισιοδοξο μου φαινεται ακομα και τοτε να παραλαβουμε.🥴

22 λεπτά πριν, gzaf21 είπε

Εχει παραλαβει κανεις απο πλαισιο iphone 13 pro max graphite 256 πριν τις 25/10?

Εγω ειμαι 10/10 pro max graphite 128 και μολις μου ειπαν οτι το χρωμα αυτο εχει ελλειψη. Παρολα αυτα δεν σου δινουν την ευκαιρια να αλλαξεις χρωμα. Ουτε το πασχα δεν βλεπω να παραλαμβανουμε ετσι που μπλεξαμε. 🤬

• Sad 2
Δημοσ.

Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί βιάστηκε η apple να το βγάλει από τη στιγμή που θα γινόταν αυτό το μπάχαλο,δεν νοείται να έχεις ανθρώπους να περιμένουν 2 μήνες για ένα τηλέφωνο,κάποιοι λένε φταίνε τα chips άλλοι ότι τα κοντεινερ που τα κατεβάζουν έχουν πάρει αύξηση στην τιμή και γι'αυτό αργούν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stella4296 είπε

Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί βιάστηκε η apple να το βγάλει από τη στιγμή που θα γινόταν αυτό το μπάχαλο,δεν νοείται να έχεις ανθρώπους να περιμένουν 2 μήνες για ένα τηλέφωνο,κάποιοι λένε φταίνε τα chips άλλοι ότι τα κοντεινερ που τα κατεβάζουν έχουν πάρει αύξηση στην τιμή και γι'αυτό αργούν

Φανταζομαι σε αλλες χωρες δεν γινεται αυτος ο χαμος. Δεν ξερω κιολας αλλα η ελλαδα ειναι παντα πρωτοπορος σε αυτα. Ενταξει πολλη ξενερα η φαση. Να σου λενε τοσες μερες οτι θα παραλαβεις πριν τις γιορτες εστω και τωρα να σου λενε δεν υπαρχει το χρωμα. Ε κλειστε τις παραγγελιες πια. Δεν εχουν τις συσκευες αλλα αφηνουν κανονικα τις παραγγελιες να τρεχουν.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Φανταζομαι σε αλλες χωρες δεν γινεται αυτος ο χαμος. Δεν ξερω κιολας αλλα η ελλαδα ειναι παντα πρωτοπορος σε αυτα. Ενταξει πολλη ξενερα η φαση. Να σου λενε τοσες μερες οτι θα παραλαβεις πριν τις γιορτες εστω και τωρα να σου λενε δεν υπαρχει το χρωμα. Ε κλειστε τις παραγγελιες πια. Δεν εχουν τις συσκευες αλλα αφηνουν κανονικα τις παραγγελιες να τρεχουν.  

2 ενδεχόμενα υπάρχουν το ένα είναι να παραδώσουν ένα μεγάλο μέρος των παραγγελιών έως τις γιορτές γιατί αποκλείεται η apple να μην τα οικονομισει στις γιορτές,και το άλλο ενδεχόμενο είναι να έχει τέτοιο πλήγμα η apple που θα μας πάει τρένο μέχρι να παραλάβουμε ειδικά εμείς του Οκτώβρη ,να σημειωθει ότι Αμερική το παραλαμβάνουν σε 5 εργάσιμες το αργότερο 

41 λεπτά πριν, panmar02 είπε

Εγω ειμαι 10/10 pro max graphite 128 και μολις μου ειπαν οτι το χρωμα αυτο εχει ελλειψη. Παρολα αυτα δεν σου δινουν την ευκαιρια να αλλαξεις χρωμα. Ουτε το πασχα δεν βλεπω να παραλαμβανουμε ετσι που μπλεξαμε. 🤬

Το χρώμα σου και το sb είναι όντως δυσεύρετα εξαιτίας ότι φέτος όλοι πέσαν πάνω τους , silver και gold είναι οριακά σε καλύτερη μοίρα 

Επεξ/σία από Stella4296
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Stella4296 είπε

2 ενδεχόμενα υπάρχουν το ένα είναι να παραδώσουν ένα μεγάλο μέρος των παραγγελιών έως τις γιορτές γιατί αποκλείεται η apple να μην τα οικονομισει στις γιορτές,και το άλλο ενδεχόμενο είναι να έχει τέτοιο πλήγμα η apple που θα μας πάει τρένο μέχρι να παραλάβουμε ειδικά εμείς του Οκτώβρη ,να σημειωθει ότι Αμερική το παραλαμβάνουν σε 5 εργάσιμες το αργότερο 

Το χρώμα σου και το sb είναι όντως δυσεύρετα εξαιτίας ότι φέτος όλοι πέσαν πάνω τους , silver και gold είναι οριακά σε καλύτερη μοίρα 

Που να το ηξερα η ερμη. Αν το ηξερα θα επαιρνα καποιο αλλο χρωμα. Με θηκη ολα ιδια ειναι. Αλλα επειδη ειχα και χρυσο και ασημι παλια λεω ας παρω ενα σκουροχρωμο. Σκατα στα μουτρα μου 🥴

Επεξ/σία από panmar02
  • Sad 1
Δημοσ.

Ρωτησα φιλο που μενει μονιμα Αγγλια και ερχεται σε λιγες μερες για διακοπες. Μου λεει το 13 Pro 128 Graphite σε 10 μερες μπορεις να το παραλαβεις απο το καταστημα, δηλαδη 20 Δεκεμβρη το νωριτερο. Δυστυχως ερχεται σε λιγες μερες και δεν μπορει να το παρει και να μου το φερει. Το λεω αν εχει καποιος γνωστο στο εξωτερικο που μπορει να ερθει συντομα για διακοπες, ισως ειναι μια λυση και αυτη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cincgr είπε

Ρωτησα φιλο που μενει μονιμα Αγγλια και ερχεται σε λιγες μερες για διακοπες. Μου λεει το 13 Pro 128 Graphite σε 10 μερες μπορεις να το παραλαβεις απο το καταστημα, δηλαδη 20 Δεκεμβρη το νωριτερο. Δυστυχως ερχεται σε λιγες μερες και δεν μπορει να το παρει και να μου το φερει. Το λεω αν εχει καποιος γνωστο στο εξωτερικο που μπορει να ερθει συντομα για διακοπες, ισως ειναι μια λυση και αυτη.

Πρέπει απλα να κάνουμε υπομονή,ξέρεις πόσες ακυρώσεις θα γινουν; πόσοι έχουν παραλάβει από εξωτερικό και έχουν κάνει παραγγελίες σε 4 κατάγματα ; μέχρι τις γιορτές πιστεύω θα μας πάει έτσι,δεν θέλετε να μιλήσουμε για το πότε θα παραλάβουν αυτοί που παράγγειλαν Νοέμβρη 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, cincgr είπε

Δεν θελω να φανταστω ποτε θα ειναι διαθεσΙμο εδω 🥴

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panmar02 είπε

Και εγώ 9/10 το ίδιο  χρωμα τους είπα για αλλαγή χρώματος μου είπαν θα μπω στη λίστα σαν να έκανα παραγγελία τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...