Stella4296 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, panmar02 είπε Εγω θα τους παιρνω καθε μερα απο εδω και περα μεχρι να το στειλουν. 10/10 σημερα, δυο μηνες δηλαδη ελεος. Αμα δεν μπορουν αν το κλεισουν το μαγαζακι τους πια. Από Αθήνα; αν επιτρεπεται
Pwpwpw Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Moλις με καλεσανε και εμενα, προπαραγγελια 13/10 iphone 13 pro max silver 128gb 1
cincgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Moλις με καλεσανε και εμενα, προπαραγγελια 13/10 iphone 13 pro max silver 128gb Αντε επιτελους, χαιρομαι φιλε, να το χαρεις! 2
gzaf21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Εχει παραλαβει κανεις απο πλαισιο iphone 13 pro max graphite 256 πριν τις 25/10?
panmar02 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Από Αθήνα; αν επιτρεπεται Τι εννοεις; Αν εκανα την παραγγελια απο καταστημα της αθηνας; Ηλεκτρονικη ειναι. 5 λεπτά πριν, cincgr είπε Αντε επιτελους, χαιρομαι φιλε, να το χαρεις! Αντε με το καλο να το παραλαβεις. Και στα δικα μας θα πω εγω 😂
cincgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, panmar02 είπε Τι εννοεις; Αν εκανα την παραγγελια απο καταστημα της αθηνας; Ηλεκτρονικη ειναι. Αντε με το καλο να το παραλαβεις. Και στα δικα μας θα πω εγω 😂 Τα δικα μας τα βλεπω μαζι με τη βασιλοπιτα, αισιοδοξα! χαχαχα
panmar02 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, cincgr είπε Τα δικα μας τα βλεπω μαζι με τη βασιλοπιτα, αισιοδοξα! χαχαχα Πολυ αισιοδοξο μου φαινεται ακομα και τοτε να παραλαβουμε.🥴 22 λεπτά πριν, gzaf21 είπε Εχει παραλαβει κανεις απο πλαισιο iphone 13 pro max graphite 256 πριν τις 25/10? Εγω ειμαι 10/10 pro max graphite 128 και μολις μου ειπαν οτι το χρωμα αυτο εχει ελλειψη. Παρολα αυτα δεν σου δινουν την ευκαιρια να αλλαξεις χρωμα. Ουτε το πασχα δεν βλεπω να παραλαμβανουμε ετσι που μπλεξαμε. 🤬 2
Stella4296 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί βιάστηκε η apple να το βγάλει από τη στιγμή που θα γινόταν αυτό το μπάχαλο,δεν νοείται να έχεις ανθρώπους να περιμένουν 2 μήνες για ένα τηλέφωνο,κάποιοι λένε φταίνε τα chips άλλοι ότι τα κοντεινερ που τα κατεβάζουν έχουν πάρει αύξηση στην τιμή και γι'αυτό αργούν
panmar02 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Stella4296 είπε Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί βιάστηκε η apple να το βγάλει από τη στιγμή που θα γινόταν αυτό το μπάχαλο,δεν νοείται να έχεις ανθρώπους να περιμένουν 2 μήνες για ένα τηλέφωνο,κάποιοι λένε φταίνε τα chips άλλοι ότι τα κοντεινερ που τα κατεβάζουν έχουν πάρει αύξηση στην τιμή και γι'αυτό αργούν Φανταζομαι σε αλλες χωρες δεν γινεται αυτος ο χαμος. Δεν ξερω κιολας αλλα η ελλαδα ειναι παντα πρωτοπορος σε αυτα. Ενταξει πολλη ξενερα η φαση. Να σου λενε τοσες μερες οτι θα παραλαβεις πριν τις γιορτες εστω και τωρα να σου λενε δεν υπαρχει το χρωμα. Ε κλειστε τις παραγγελιες πια. Δεν εχουν τις συσκευες αλλα αφηνουν κανονικα τις παραγγελιες να τρεχουν.
Stella4296 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, panmar02 είπε Φανταζομαι σε αλλες χωρες δεν γινεται αυτος ο χαμος. Δεν ξερω κιολας αλλα η ελλαδα ειναι παντα πρωτοπορος σε αυτα. Ενταξει πολλη ξενερα η φαση. Να σου λενε τοσες μερες οτι θα παραλαβεις πριν τις γιορτες εστω και τωρα να σου λενε δεν υπαρχει το χρωμα. Ε κλειστε τις παραγγελιες πια. Δεν εχουν τις συσκευες αλλα αφηνουν κανονικα τις παραγγελιες να τρεχουν. 2 ενδεχόμενα υπάρχουν το ένα είναι να παραδώσουν ένα μεγάλο μέρος των παραγγελιών έως τις γιορτές γιατί αποκλείεται η apple να μην τα οικονομισει στις γιορτές,και το άλλο ενδεχόμενο είναι να έχει τέτοιο πλήγμα η apple που θα μας πάει τρένο μέχρι να παραλάβουμε ειδικά εμείς του Οκτώβρη ,να σημειωθει ότι Αμερική το παραλαμβάνουν σε 5 εργάσιμες το αργότερο 41 λεπτά πριν, panmar02 είπε Πολυ αισιοδοξο μου φαινεται ακομα και τοτε να παραλαβουμε.🥴 Εγω ειμαι 10/10 pro max graphite 128 και μολις μου ειπαν οτι το χρωμα αυτο εχει ελλειψη. Παρολα αυτα δεν σου δινουν την ευκαιρια να αλλαξεις χρωμα. Ουτε το πασχα δεν βλεπω να παραλαμβανουμε ετσι που μπλεξαμε. 🤬 Το χρώμα σου και το sb είναι όντως δυσεύρετα εξαιτίας ότι φέτος όλοι πέσαν πάνω τους , silver και gold είναι οριακά σε καλύτερη μοίρα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από Stella4296
panmar02 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Stella4296 είπε 2 ενδεχόμενα υπάρχουν το ένα είναι να παραδώσουν ένα μεγάλο μέρος των παραγγελιών έως τις γιορτές γιατί αποκλείεται η apple να μην τα οικονομισει στις γιορτές,και το άλλο ενδεχόμενο είναι να έχει τέτοιο πλήγμα η apple που θα μας πάει τρένο μέχρι να παραλάβουμε ειδικά εμείς του Οκτώβρη ,να σημειωθει ότι Αμερική το παραλαμβάνουν σε 5 εργάσιμες το αργότερο Το χρώμα σου και το sb είναι όντως δυσεύρετα εξαιτίας ότι φέτος όλοι πέσαν πάνω τους , silver και gold είναι οριακά σε καλύτερη μοίρα Που να το ηξερα η ερμη. Αν το ηξερα θα επαιρνα καποιο αλλο χρωμα. Με θηκη ολα ιδια ειναι. Αλλα επειδη ειχα και χρυσο και ασημι παλια λεω ας παρω ενα σκουροχρωμο. Σκατα στα μουτρα μου 🥴 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από panmar02 1
cincgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Ρωτησα φιλο που μενει μονιμα Αγγλια και ερχεται σε λιγες μερες για διακοπες. Μου λεει το 13 Pro 128 Graphite σε 10 μερες μπορεις να το παραλαβεις απο το καταστημα, δηλαδη 20 Δεκεμβρη το νωριτερο. Δυστυχως ερχεται σε λιγες μερες και δεν μπορει να το παρει και να μου το φερει. Το λεω αν εχει καποιος γνωστο στο εξωτερικο που μπορει να ερθει συντομα για διακοπες, ισως ειναι μια λυση και αυτη.
Stella4296 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cincgr είπε Ρωτησα φιλο που μενει μονιμα Αγγλια και ερχεται σε λιγες μερες για διακοπες. Μου λεει το 13 Pro 128 Graphite σε 10 μερες μπορεις να το παραλαβεις απο το καταστημα, δηλαδη 20 Δεκεμβρη το νωριτερο. Δυστυχως ερχεται σε λιγες μερες και δεν μπορει να το παρει και να μου το φερει. Το λεω αν εχει καποιος γνωστο στο εξωτερικο που μπορει να ερθει συντομα για διακοπες, ισως ειναι μια λυση και αυτη. Πρέπει απλα να κάνουμε υπομονή,ξέρεις πόσες ακυρώσεις θα γινουν; πόσοι έχουν παραλάβει από εξωτερικό και έχουν κάνει παραγγελίες σε 4 κατάγματα ; μέχρι τις γιορτές πιστεύω θα μας πάει έτσι,δεν θέλετε να μιλήσουμε για το πότε θα παραλάβουν αυτοί που παράγγειλαν Νοέμβρη
panmar02 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, cincgr είπε Ρωτησα φιλο που μενει μονιμα Αγγλια και ερχεται σε λιγες μερες για διακοπες. Μου λεει το 13 Pro 128 Graphite σε 10 μερες μπορεις να το παραλαβεις απο το καταστημα, δηλαδη 20 Δεκεμβρη το νωριτερο. Δυστυχως ερχεται σε λιγες μερες και δεν μπορει να το παρει και να μου το φερει. Το λεω αν εχει καποιος γνωστο στο εξωτερικο που μπορει να ερθει συντομα για διακοπες, ισως ειναι μια λυση και αυτη. Δεν θελω να φανταστω ποτε θα ειναι διαθεσΙμο εδω 🥴
gio2739 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, panmar02 είπε Πολυ αισιοδοξο μου φαινεται ακομα και τοτε να παραλαβουμε.🥴 Εγω ειμαι 10/10 pro max graphite 128 και μολις μου ειπαν οτι το χρωμα αυτο εχει ελλειψη. Παρολα αυτα δεν σου δινουν την ευκαιρια να αλλαξεις χρωμα. Ουτε το πασχα δεν βλεπω να παραλαμβανουμε ετσι που μπλεξαμε. 🤬 Και εγώ 9/10 το ίδιο χρωμα τους είπα για αλλαγή χρώματος μου είπαν θα μπω στη λίστα σαν να έκανα παραγγελία τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα